Şimdi Ara

SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR (((resimli))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
24.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkurt

Merhaba,
    Bana bu kablonun ince uçlu olanından lazım. İnşallah elinizde kalmıştır. Ayrıca PM de gönderdim. Selamlar...

arkadaşımıza pazartesi inşaallah gönderilecektir...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Merhaba,
    Bana bu kablonun ince uçlu olanından lazım. İnşallah elinizde kalmıştır. Ayrıca PM de gönderdim. Selamlar...

arkadaşımıza pazartesi inşaallah gönderilecektir...

Alıntıları Göster
    Kablo geldi. Akşam deneyeceğim. Nerden bulurum, nasıl bulurum derken arkadaşımız resmen hızır gibi geldi ve yardımcı oldu. Ne güzel insanlar var, kendisine çok çok teşekkür ediyorum... Selam ve saygılar...

• quote:

Kablo geldi. Akşam deneyeceğim. Nerden bulurum, nasıl bulurum derken arkadaşımız resmen hızır gibi geldi ve yardımcı oldu. Ne güzel insanlar var, kendisine çok çok teşekkür ediyorum... Selam ve saygılar...

elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım...
    başka isteyen olursa pm atması yeterli...

• quote:

quote:

elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım...
    başka isteyen olursa pm atması yeterli...

Alıntıları Göster
    Değerli Arkadaşımız menem'in gönderdiği kablo ile anakartın spdif ses çıkışını ekran kartımın ses girişine bağladım. Bir DVI to HDMI kablo ile de ekran kartımın DVI çıkışını Plazmamın HDMI girişine bağladım. Artık bu sayede ekran kartımın DVI çıkışından görüntü ile birlikte digital sesi de televizyona aktarabiliyorum... Tekrar teşekkürler menem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkurt -- 11 Ağustos 2012; 13:18:04 >

• quote:

Değerli Arkadaşımız menem'in gönderdiği kablo ile anakartın spdif ses çıkışını ekran kartımın ses girişine bağladım. Bir DVI to HDMI kablo ile de ekran kartımın DVI çıkışını Plazmamın HDMI girişine bağladım. Artık bu sayede ekran kartımın DVI çıkışından görüntü ile birlikte digital sesi de televizyona aktarabiliyorum... Tekrar teşekkürler menem

şu spdif olayı çok can sıkmıştı ati ekran kartına entegre ses chipi ekleyerek hdmi üzerinden hem görüntü hem ses aktarıyordu ama nvidia bu konuda geride kalmıştı ki 500 seri ile (öyle hatırlıyorum) ati yi örnek alarak entegre ses chip ile spdif kablo olayından biz kullanıcıları kurtardı
    geriye dönük ekran kartlarına da ben yardımcı oluyorum elimde yeterince kablo var
    pm atmak yeterli herhangi bir ücret talep etmiyorum bilginize

• quote:

quote:

şu spdif olayı çok can sıkmıştı ati ekran kartına entegre ses chipi ekleyerek hdmi üzerinden hem görüntü hem ses aktarıyordu ama nvidia bu konuda geride kalmıştı ki 500 seri ile (öyle hatırlıyorum) ati yi örnek alarak entegre ses chip ile spdif kablo olayından biz kullanıcıları kurtardı
    geriye dönük ekran kartlarına da ben yardımcı oluyorum elimde yeterince kablo var
    pm atmak yeterli herhangi bir ücret talep etmiyorum bilginize

Alıntıları Göster
    göndermiş olduğunuz kaplo için öncelikle teşekkür ederim. 9800 gt ekran kartıma bağladım. ve lcd tv den sorunsuz ses ve görüntü aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocinar28

göndermiş olduğunuz kaplo için öncelikle teşekkür ederim. 9800 gt ekran kartıma bağladım. ve lcd tv den sorunsuz ses ve görüntü aldım.

Yardimci olabildiysem ne mutlu
    Baska ihtiyaci olan arkadaslar iletisime gecebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: koboy_901

SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

Bu kablodan elinizde hala varmı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Süleyman (menem) arkadaşıma huzurunuzda teşekkür etmeyi borç bilirim. Forumumuzun böyle yardımsever arkadaşlara ihtiyacı var.
    Kendisi ihtiyacım olan kabloyu bana ücretsiz olarak yolladı. Hatta kalın uçlu mu ince uçlumu emin olamadığım için ikisinden de yolladı.
    Yollamakla kalmadı, üstüne beni telefonla arayarak kablo elime geçtiğinde yine ses alamazsam neler yapmam gerektiğini, gerekli ayarları, indirmem gereken ve sürücülerin adreslerini söyledi. Yani birde teknik destek verdi. Benim kartıma ince uçlu kablo uydu ve sorunsuz sesi aktardım. Elimde bir adet kalın uçlu kablo kaldı. Kalın uçlu kabloya ihtiyacı olan kişiye, bana yapıldığı gibi ücret almadan(kargo ücreti alıcıya ait) elimdeki kabloyu yollayacağım. Hala daha böyle insanların olduğunu, üstelik bunların forumda bulunduğunu görmek çok güzel.
    menem'e tekrar teşekkürler eder huzurlarınızdan ayrılırım. Kabloya ihtiyacı olan varsa buradan değil pmle ulaşırsa daha iyi olur. iyi geceler...

http://forum.donanimhaber.com/m_68002343/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68002343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 14 Kasım 2012; 21:38:55 >

• quote:

çok miktarda bu üründen bulunmaktadır 2 tane 5 TL

Üstad hala bu kablodan elinizde var mı acaba ? bana da lazım bu spdif kablosundan ekran kartım nvidia palit gts 250
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarto

quote:

Üstad hala bu kablodan elinizde var mı acaba ? bana da lazım bu spdif kablosundan ekran kartım nvidia palit gts 250

Fotolara baktiniz mi ince olan mi kalin olan mi bir de ekran kartinin girisi 2 mi 3 girisli mi

• quote:

quote:

quote:

Fotolara baktiniz mi ince olan mi kalin olan mi bir de ekran kartinin girisi 2 mi 3 girisli mi

Üstad baktım sanırım ince olandır çünkü audio in girişi çok küçük görünüyor , ekran kartının girişi de 2 pinli
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    pm atıldı

• quote:

pm atıldı

Alıntıları Göster
    "ruzgarto" Muhammet arkadaşımıza bugün kargosu gönderilmiştir...

• quote:

"ruzgarto" Muhammet arkadaşımıza bugün kargosu gönderilmiştir...

Alıntıları Göster
    Huzurlarınızda Menem , Süleyman arkadaşımıza teşekkür ediyorum . Beni bu kabloyla büyük bir dertten kurtarmış oldu . Led tv min ses kalitesi çok iyi olduğundan sesi tv den almak istiyordum . Neredeyse bütün yöntemleri denedim ses alamadım tv den, ama bu kablo sorunumu kökten çözdü. Tek cümle ile küçük kablo ama büyük iş .. :) Çok teşekkür ederim .

• quote:

Huzurlarınızda Menem , Süleyman arkadaşımıza teşekkür ediyorum . Beni bu kabloyla büyük bir dertten kurtarmış oldu . Led tv min ses kalitesi çok iyi olduğundan sesi tv den almak istiyordum . Neredeyse bütün yöntemleri denedim ses alamadım tv den, ama bu kablo sorunumu kökten çözdü. Tek cümle ile küçük kablo ama büyük iş .. :) Çok teşekkür ederim .

Bisi degil hocam ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu

• bankerim biçildi arkadasımıza 2. Adet kalın 2adet ince gönderilmiştir

• quote:

bankerim biçildi arkadasımıza 2. Adet kalın 2adet ince gönderilmiştir
    İlgili bir satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 11 Mart 2013; 21:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

İlgili bir satıcı

Alıntıları Göster
    Merhaba, elinizde kablo halen varsa bana da ihiyaç oldu. Anakartın ve ekran kartının resimlerini yükledim. Anakartta (Asus P5b) 4lü bir switch ekran kartında da 2li bir switch var. Yani bir ucu dörtlü diğer ucu ikili kablo lazım sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
     SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli))) SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

• quote:

Orijinalden alıntı: cblack42

Merhaba, elinizde kablo halen varsa bana da ihiyaç oldu. Anakartın ve ekran kartının resimlerini yükledim. Anakartta (Asus P5b) 4lü bir switch ekran kartında da 2li bir switch var. Yani bir ucu dörtlü diğer ucu ikili kablo lazım sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
     SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli))) SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

Pm atiyorum...

• menem M kullanıcısına yanıt
    Kablo elime ulaştı, bağladım ve tvden sesi alabildim. Konyada çok aramama rağmen bu basit ama işlevi önemli kabloyu bulamadım bilgisayarcılarda. Menem'e bir karşılık beklemeden bu kabloyu gönderdiği için çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.