Şimdi Ara

SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR (((resimli))) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
24.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cblack42

Kablo elime ulaştı, bağladım ve tvden sesi alabildim. Konyada çok aramama rağmen bu basit ama işlevi önemli kabloyu bulamadım bilgisayarcılarda. Menem'e bir karşılık beklemeden bu kabloyu gönderdiği için çok teşekkür ediyorum.

Yardimci olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• menem M kullanıcısına yanıt
    hocam elınızde kaldımı bu kablodan vede bnm ekran kartım palit gts 250 e green anakartımda asus m3a78-cm bu ıkısı arasında baglama ımkanım olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketoguzhan

hocam elınızde kaldımı bu kablodan vede bnm ekran kartım palit gts 250 e green anakartımda asus m3a78-cm bu ıkısı arasında baglama ımkanım olurmu ?

bu konudaki fotolara bakin lutfen
    aciklamari iyi okuyun
    ekran karti girisi 3 pin mi 2 pin mi

• menem M kullanıcısına yanıt
    anakart üzerinde nereye takacağımıda bılmıorum kullanım klavuzuda yok o yuzden anakart markası söledım bılırsınız dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketoguzhan

anakart üzerinde nereye takacağımıda bılmıorum kullanım klavuzuda yok o yuzden anakart markası söledım bılırsınız dıye

ekran kartinin girisi onemli ilk etapta anakarta bakarim
    bu arada pm de attim

• Merhabalar,
    Ekran kartım: ZOTAC ECO GeForce 9800 GT
     SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

Anakartım: GA-EP45-DS3L

Ben de bunlara uygun kabloyu arıyorum, elinizde varsa benimle irtibata geçmenizi çok isterim. Aşağıda donanımımla ilgili bir kaç resim ekledim. Bunlar biraz fikir verebilir.

• Hocam koydugunuz ekran karti girisiniz 3 pinli maalesef 3 pinli ben de yok 2 pinli var
    Dun 2 tane bursaya gonderdim 2 pin olsa sikinti yok.
    Bu kabloyu bulmaniz zor pentabilgisayar veya mascom bilgisayari arayip sorun belki ellerinde mevcuttur

• gerçi çok uzun zaman olmuş ama bir ihtimal dedim.

9800GT ekran kartı için banada gerekli 2 pinli kablodan.

buraya bakan bir arkadaş olursa istanbul da nerde bulabileceğim konusunda yardım edebilirmi.

çevremdeki bilgisayarcıları (tamirciler, toplama yapanlar dahil) dolaştım ama yok malesef
  • sevgili @menem... konuyu okudum.. herhalde buradan ayrıntımı istiyorsun...dediğim gibi ekran kartım nvidia 9600 gt.. ekran kartı tarafındaki giriş senin ince giriş olarak adlandırdığın cinsten..anakart tarafında giriş yerindeki durum şu... 4 pin gibi duruyor.. ancak 3 adet var...arada bir pin boş..yani yok.. yani nokta ile pinlerin üstten görünüşünü belirtitrsem ( . . .)şeklinde.

ilk tek olan pinin yanında +5v yazıyor..sanki güç girişi gibi..diğerleri spdif olan kısım...

internette takanların resimlerinde 1.pin boş bırakılıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olayhakan

sevgili @menem... konuyu okudum.. herhalde buradan ayrıntımı istiyorsun...dediğim gibi ekran kartım nvidia 9600 gt.. ekran kartı tarafındaki giriş senin ince giriş olarak adlandırdığın cinsten..anakart tarafında giriş yerindeki durum şu... 4 pin gibi duruyor.. ancak 3 adet var...arada bir pin boş..yani yok.. yani nokta ile pinlerin üstten görünüşünü belirtitrsem ( . . .)şeklinde.

ilk tek olan pinin yanında +5v yazıyor..sanki güç girişi gibi..diğerleri spdif olan kısım...

internette takanların resimlerinde 1.pin boş bırakılıp

hocam iyi okuyun derken hangi pinli ince uçlu mu kalın uçlu mu bunu belirleyin diye söyledim.
    tamam belirlemişsiniz...
    önemli olan ekran kartı giriş pininin uyumu anakart kısmının önemi yok. ekran kartı 2 pinli dimi hocam 3 pinli değil yani
    çünkü 3 pinli elimde yok
    isterseniz 0546 871 4074 numaradan görüşebiliriz

• sevgili @menem... konuyu okudum.. herhalde buradan ayrıntımı istiyorsun...dediğim gibi ekran kartım nvidia 9600 gt.. ekran kartı tarafındaki giriş senin ince giriş olarak adlandırdığın cinsten..anakart tarafında giriş yerindeki durum şu... 4 pin gibi duruyor.. ancak 3 adet var...arada bir pin boş..yani yok.. yani nokta ile pinlerin üstten görünüşünü belirtitrsem ( . . . )şeklinde.

internette takanların resimlerinde 1.pin boş bırakılıp diğer 2 pine takanı gördüm..herhalde o şekil kullanılıyor..hatta bu konu içinde bir arkadaş 9600gt sine bu şekilde ses aldığınıda belirtmiş...

neyse..açıklama bu şekilde...

saygılar...eklememi istediğin başka bir şey varsa..söylemen yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

gerçi çok uzun zaman olmuş ama bir ihtimal dedim.

9800GT ekran kartı için banada gerekli 2 pinli kablodan.

buraya bakan bir arkadaş olursa istanbul da nerde bulabileceğim konusunda yardım edebilirmi.

çevremdeki bilgisayarcıları (tamirciler, toplama yapanlar dahil) dolaştım ama yok malesef

hal elimde ilanda belirttiğim kablodan var

• quote:

sevgili @menem... konuyu okudum.. herhalde buradan ayrıntımı istiyorsun...dediğim gibi ekran kartım nvidia 9600 gt.. ekran kartı tarafındaki giriş senin ince giriş olarak adlandırdığın cinsten..anakart tarafında giriş yerindeki durum şu... 4 pin gibi duruyor.. ancak 3 adet var...arada bir pin boş..yani yok.. yani nokta ile pinlerin üstten görünüşünü belirtitrsem ( . . . )şeklinde.

internette takanların resimlerinde 1.pin boş bırakılıp diğer 2 pine takanı gördüm..herhalde o şekil kullanılıyor..hatta bu konu içinde bir arkadaş 9600gt sine bu şekilde ses aldığınıda belirtmiş...

Hocam adresinize yurtiçi Kargo ile gönderdim

• sevgili @menem..gönderdiğin kablo için ve verdiğin destek için çok teşekkür ederim...sağol varol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

sevgili @menem... konuyu okudum.. herhalde buradan ayrıntımı istiyorsun...dediğim gibi ekran kartım nvidia 9600 gt.. ekran kartı tarafındaki giriş senin ince giriş olarak adlandırdığın cinsten..anakart tarafında giriş yerindeki durum şu... 4 pin gibi duruyor.. ancak 3 adet var...arada bir pin boş..yani yok.. yani nokta ile pinlerin üstten görünüşünü belirtitrsem ( . . . )şeklinde.

Hocam adresinize yurtiçi Kargo ile gönderdim

Merhaba hocam. Bende asus m4a79t deluxe anakart ve nvidia geforce 9600 gt ekran karti mevcut. Bu spdif kablosuna ihtiyacim var. Elinizde mevcut mu acaba ?
     SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli))) SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli))) SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

• Ekran kartı girişi önemli eğer 2 pin ise elimde mevcut ozel den yazin

• usta hala mevcut mu bu kablodan sende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

usta hala mevcut mu bu kablodan sende?

Evet hala mevcut size pm attım dönüş yapmanızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Orijinalden alıntı: djali01

usta hala mevcut mu bu kablodan sende?

Evet hala mevcut size pm attım dönüş yapmanızı bekliyorum

Hocam pm attım.
  • Çok sağolun tekrardan. Dün teslim aldım ve montajını yaptım problemsiz çalışmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.