Şimdi Ara

SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR (((resimli))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
24.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Orijinalden alıntı: Oqzhn92

hocam baktım mother boards kısmında ben bir şey bulamadım ekran kartının kitapcıgını buldum

burda kaynak var..

http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GV-N96TSL-1GI/Manual/208082

http://imageshack.us/photo/my-images/600/adszjh.jpg

önemli olan anakartın kitapçığı

hocam işte o yok :) ama siz den alacagım spdif kablo olmazmı 3 giriş var 2 sini baglamıs zaten kitapcıktada... gnd girişini düz takarsak bence sonuca varırız

aramadıgım bılgısayarcı elektrıkcı medıa markt vatan bımeks teknosa hi. bir yerde yok :) kablonun kaderınde olan br sey heralde yarın ben sızı arayım gorslım...

• quote:

quote:

quote:

hocam baktım mother boards kısmında ben bir şey bulamadım ekran kartının kitapcıgını buldum

burda kaynak var..

http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GV-N96TSL-1GI/Manual/208082

http://imageshack.us/photo/my-images/600/adszjh.jpg

önemli olan anakartın kitapçığı

hocam işte o yok :) ama siz den alacagım spdif kablo olmazmı 3 giriş var 2 sini baglamıs zaten kitapcıktada... gnd girişini düz takarsak bence sonuca varırız

aramadıgım bılgısayarcı elektrıkcı medıa markt vatan bımeks teknosa hi. bir yerde yok :) kablonun kaderınde olan br sey heralde yarın ben sızı arayım gorslım...

zaten öyle 3 girişi var ortadakini boş bırakıyorsunuz "gnd" elektrik diğeri de spdif zaten

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tamam bana gonderın ben size parayı gOnderebılırım nasıl ıstersenız...
  • tamam kargoyu karşılayacağım sımdı baktım 3 pin var

yani spdif gnd girişi standart diğer giriş yukardaki anakart resimindeki gibi 3 giriş 3 pinli siz ona gore gonderirseniz makbul olur hocam...
  • ben fotografları cektım yuksek kalıtelı oldugu için sitelere upload yapmadım sizin için rar dosyası hazırladım

hotfile link

SPDİF KABLO İHTİYACI OLANLAR  (((resimli)))

quote:

http://hotfile.com/dl/141189605/7a8d7ea/spdif_out_resimler.rar.html
  • quote:

tamam kargoyu karşılayacağım sımdı baktım 3 pin var

yani spdif gnd girişi standart diğer giriş yukardaki anakart resimindeki gibi 3 giriş 3 pinli siz ona gore gonderirseniz makbul olur hocam...

hocam resimdeki kablo ince yapılı olan kablo diğer bahsettiğim kablo biraz daha girişi kalın yapıda

• hocam bunu ornek koydum ama ince liğini kalınlıgını diyorum ya resim çektim winrar dosyasında bir bakın inşallah işinizi kolaylaştıran resimler olmuştur bizzat kendim çektim ama makro cekim oldukları ıcın bir bakın hardiskten dolayı girişleri yukarıdan çekmek zorunda kaldım kusura bakmayın
  • quote:

hocam bunu ornek koydum ama ince liğini kalınlıgını diyorum ya resim çektim winrar dosyasında bir bakın inşallah işinizi kolaylaştıran resimler olmuştur bizzat kendim çektim ama makro cekim oldukları ıcın bir bakın hardiskten dolayı girişleri yukarıdan çekmek zorunda kaldım kusura bakmayın

ince ve kalın yapıdaki kablo ayrımı için resimleri yeniledim ihtiyacı olan arkadaşlar kargo ücretini ödemek koşulu ile adrese kargolanır...

• gerçekten birbirinden farklı girişler miş hocam kalın ince benimki kalın galiba dediğiniz gibi
  • quote:

gerçekten birbirinden farklı girişler miş hocam kalın ince benimki kalın galiba dediğiniz gibi

Kargo elinize ulaşınca yazın lütfen...

• hocam suan daha yok pazartesi inş bakalım . . .
  • hocam kablo suan elime ulaştı ben bu kadar küçük tahmin etmıyordum :))))
  • quote:

hocam kablo suan elime ulaştı ben bu kadar küçük tahmin etmıyordum :))))

hangi kablo uydu ince mi kalin mi

• olmadı hocam denedim ama maalesef
  • quote:

olmadı hocam denedim ama maalesef

anakart hp olduğu için o yüzden sıkıntı çok eski anakart

• anladım anakart asus :S
  • Merhaba;

Elinizde bu kablodan hala mevcut mu acaba?

Ekran kartım Zotac GTX260, giriş bana ince uçlu gibi geldi. Anakart Asus M5A97. Anakartın spdif girişi 4 pinli. Daha doğrusu tek sıra halinde 2 pin var sonra bir boş sonra bir pin daha var. Ama anladığım kadarıyla anakartın kitapçığından bakarak GND ve ses için yazan iki pini yerine takmam yeterli olacak. Bu durumda 3. pin boşta kalacak. Umarım doğru anlamışımdır . Cevabınızı bekliyorum.

Netten arattığımda kablonun fotosu aşağıdaki gibi çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: skymooon

Merhaba;

Ekran kartım Zotac GTX260, giriş bana ince uçlu gibi geldi. Anakart Asus M5A97. Anakartın spdif girişi 4 pinli. Daha doğrusu tek sıra halinde 2 pin var sonra bir boş sonra bir pin daha var. Ama anladığım kadarıyla anakartın kitapçığından bakarak GND ve ses için yazan iki pini yerine takmam yeterli olacak. Bu durumda 3. pin boşta kalacak. Umarım doğru anlamışımdır . Cevabınızı bekliyorum.

elimde hala bu kablodan var netten baktım çok güzel karışık değil asus resimlerden bakıp takacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 26 Ocak 2012; 15:26:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skymooon

Merhaba;

elimde hala bu kablodan var netten baktım çok güzel karışık değil asus resimlerden bakıp takacaksın...

İlginiz için çok teşekkürler.

Konu hiç beklemediğim şekilde çözüldü. Ekran kartımın markası Zotac. Türkiye distribütörü Mascom diye bir firma. Konu eski olduğu için foruma yazdığım sıralarda belki cevap dönemezsiniz diye Mascom'un internet sitesinden soru cevap bölümü yardımıyla teknik servis ile görüştüm. Adresinizi verin gönderelim dediler. Aynı gün yani dün kargoya vermişler. Kablolar bu sabah elime ulaştı. Teknik servisten böyle bir hizmet ve hız beklemiyordum açıkçası.

Size de ilginiz alakanız için tekrar teşekkür ederim.

• bisi degil hocam mascom bu en hizli en sorunsuz firmalardan biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.