Şimdi Ara

Palit 8800 gt için SPDIF kablosu lazım. yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır 8800gt ekran kartımın dvi çıkışından(hdmi yok) hdmi adaptörle led tv ye görüntüyü aktarmama rağmen ses aktarılmaması sorunuyla uğraşıyordum denemedim şey kalmamıştı. Nihayet sorunun nedenini anladım 8800 gt ekran kartımdan ana karta SPDIF kablosuyla bağlantı yapmam lazım. ikisinin kitapçığında da bağlantı yapacağım yerleri buldum. Gel gelelim bende bu kablo mevcut değil belkide zamanında kutudan çıkmıştır ama şu anda bulamıyorum. Hiç bir sitede de bulamıyorum elinde bu kablodan olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 13 Kasım 2012; 0:43:25 >

• yarın inş. bir aksilik olmazsa göndereceğim kablodan...
    Yollamakla kalmadı, üstüne beni telefonla arayarak kablo elime geçtiğinde yine ses alamazsam neler yapmam gerektiğini, gerekli ayarları, indirmem gereken ve sürücülerin adreslerini söyledi. Yani birde teknik destek verdi. Benim kartıma ince uçlu kablo uydu ve sorunsuz sesi aktardım. Elimde bir adet kalın uçlu kablo kaldı. Kalın uçlu kabloya ihtiyacı olan kişiye, bana yapıldığı gibi ücret almadan(kargo ücreti alıcıya ait) elimdeki kabloyu yollayacağım. Hala daha böyle insanların olduğunu, üstelik bunların forumda bulunduğunu görmek çok güzel.
    menem'e tekrar teşekkürler eder huzurlarınızdan ayrılırım. Kabloya ihtiyacı olan varsa buradan değil pmle ulaşırsa daha iyi olur. iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

yarın inş. bir aksilik olmazsa göndereceğim kablodan...

Orijinalden alıntı: Lezgi

Arkadaşlar Süleyman (menem) arkadaşıma huzurunuzda teşekkür etmeyi borç bilirim. Forumumuzun böyle yardımsever arkadaşlara ihtiyacı var.
    Kendisi ihtiyacım olan kabloyu bana ücretsiz olarak yolladı. Hatta kalın uçlu mu ince uçlumu emin olamadığım için ikisinden de yolladı.
    Yollamakla kalmadı, üstüne beni telefonla arayarak kablo elime geçtiğinde yine ses alamazsam neler yapmam gerektiğini, gerekli ayarları, indirmem gereken ve sürücülerin adreslerini söyledi. Yani birde teknik destek verdi. Benim kartıma ince uçlu kablo uydu ve sorunsuz sesi aktardım. Elimde bir adet kalın uçlu kablo kaldı. Kalın uçlu kabloya ihtiyacı olan kişiye, bana yapıldığı gibi ücret almadan(kargo ücreti alıcıya ait) elimdeki kabloyu yollayacağım. Hala daha böyle insanların olduğunu, üstelik bunların forumda bulunduğunu görmek çok güzel.
    menem'e tekrar teşekkürler eder huzurlarınızdan ayrılırım. Kabloya ihtiyacı olan varsa buradan değil pmle ulaşırsa daha iyi olur. iyi geceler...

Ne demek hocam elimden geldigince formdaki arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum...
    Bu kablodan ihtiyaci olan arkadaslar benimle irtibata gecebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.