Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
91.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu cihaz dvp 5980'in üst modeli sanırım.
    Kumandaya benzeyen bir kumandası olması dışında, 5960 ve 5980'e göre herhangi bir artı özelliği varmı?
    True High Definition 1080p diyor ürün tanıtımında.
    Yüksek çözünürlüklü divx'leri de oynatabileceği anlamına mı geliyor?
    Eski bir 5960 kullanıcısıyım, değmeyeceği için 5980'e geçmemiştim. Bu cihaz alınırmı sizce? (tabi çıkarsa piyasaya)

Teknik özellikleri (.pdf)

Bu arada Philips'in global websitesinde 5980'i göremedim, bu seriden sadece 5960 ve 5990 modeli tanıtılıyor.

• Ben 5980'den bir farkını göremedim, yuvarlak hatları ile çirkin olması dışında

Orijinalden alıntı: cronus75

Ben 5980'den bir farkını göremedim, yuvarlak hatları ile çirkin olması dışında
    hort!
    bu model hiçbir yerde yok ama Philipsin sitesinde mevcut tanıtılmış.
    gören var mı?
    amazon TRye satıyor mu?

Orijinalden alıntı: mavizaman

hort!
    bu model hiçbir yerde yok ama Philipsin sitesinde mevcut tanıtılmış.
    gören var mı?
    amazon TRye satıyor mu?

Alıntıları Göster
    Bunun MKV player olduğunu sanmıyorum.Sanırım 5980'nin makyajlanmış hali

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bunun MKV player olduğunu sanmıyorum.Sanırım 5980'nin makyajlanmış hali

Alıntıları Göster
    sitesinde ki açıklamada öyle bir ifade kullanmış ki;sanki 720p,1080i ve 1080 p görüntülenebilir gibi anlaşılıyor..ama ben tahnin etmiyorun böyle bir şeyi..öyle olmuş olsaydı usb1.1 yerine usb 2.0 kullanılardı ...

Orijinalden alıntı: sokakressami

sitesinde ki açıklamada öyle bir ifade kullanmış ki;sanki 720p,1080i ve 1080 p görüntülenebilir gibi anlaşılıyor..ama ben tahnin etmiyorun böyle bir şeyi..öyle olmuş olsaydı usb1.1 yerine usb 2.0 kullanılardı ...

Alıntıları Göster
    Bir önceki model 1080i idi, bu 1080p upscale yapabiliyor. Başka bir artısı yok tabi ki.

Orijinalden alıntı: 2eu5

Bir önceki model 1080i idi, bu 1080p upscale yapabiliyor. Başka bir artısı yok tabi ki.

Alıntıları Göster
    upscale divx filmlerde görüntü kalitesi olarak getiri sağlıyor mu ?

Orijinalden alıntı: The Big Boss

upscale divx filmlerde görüntü kalitesi olarak getiri sağlıyor mu ?

Alıntıları Göster
    Upscale olayı düşük çöznürlüklü filmi germe yöntemiyel yüksek çöznürlüklü ekrana oturtma işlemine
    deniyor.Yani çözünürlüğü arttırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Upscale olayı düşük çöznürlüklü filmi germe yöntemiyel yüksek çöznürlüklü ekrana oturtma işlemine
    deniyor.Yani çözünürlüğü arttırmıyor.

Alıntıları Göster
    iyi upscale yapan bir cihaz,görüntüdeki kareleşmeleri engelleyip net görüntü verir.
    divx ultra sertifikalı,upscale özelliği iyi olan bir player,divx görüntüleri çok güzel bir şekilde tv'ye aktarır.
    sıradan bir player ile arasındaki fark şaşırtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: görece

iyi upscale yapan bir cihaz,görüntüdeki kareleşmeleri engelleyip net görüntü verir.
    divx ultra sertifikalı,upscale özelliği iyi olan bir player,divx görüntüleri çok güzel bir şekilde tv'ye aktarır.
    sıradan bir player ile arasındaki fark şaşırtır.

Alıntıları Göster
    Philips DVD Player with HDMI and USB DVP5990 HDMI 1080p DivX Ultra
    DVP5990/12

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Philips DVD Player with HDMI and USB DVP5990 HDMI 1080p DivX Ultra
    DVP5990/12

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu cihaz acaba ne zaman satışa çıkacak.Öğrenen varmı acaba?Almayı düşünüyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Arkadaşlar bu cihaz acaba ne zaman satışa çıkacak.Öğrenen varmı acaba?Almayı düşünüyorumda.

Alıntıları Göster
    buradan alınabilir.
    /05 ne anlama geliyor ?

• quote:

buradan alınabilir.
    /05 ne anlama geliyor ?

Alıntıları Göster
    /05 bölge kodudur. türkiye'nin bölge kodu /12.

• quote:

Orijinalden alıntı: silentozzy

/05 bölge kodudur. türkiye'nin bölge kodu /12.

Alıntıları Göster
    05lik alsak ne olur?

05lik alsak ne olur?

Alıntıları Göster
    Philips DVP 5990/12 bu cihazmı çirkin. Şaka yapıyor olmalısınız arkadaşlar. Bu kadar modern ve şık görünüme sahip başka bir dvd player varmı acaba? tamam güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram olabilir ama bu kadarda çirkin şeklinde yorum yapmanıza şaşırdım. Kesinlikle bu tipiyle ben farklıyım burdayım diyor.. diyorda gerçeyi henüz ortalarda görünmüyor, işin ilginç yanı philips merkezi cihazın gelip gelmeyeceği hakkında ve gelecekse ne zaman geleceği hakkında her hangi bir bilgi veremiyor. Eğer bu cihaz gerçekten bu kadar güzel bir görünüme sahipse, benim gibi bir müzik hastası tarafından,sırf müzik dinlemek için bile alınır bu cihaz. DENON AVR 2808 in yanına süper şekilde yakışır.Sevgilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: burnout_revenge

Philips DVP 5990/12 bu cihazmı çirkin. Şaka yapıyor olmalısınız arkadaşlar. Bu kadar modern ve şık görünüme sahip başka bir dvd player varmı acaba? tamam güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram olabilir ama bu kadarda çirkin şeklinde yorum yapmanıza şaşırdım. Kesinlikle bu tipiyle ben farklıyım burdayım diyor.. diyorda gerçeyi henüz ortalarda görünmüyor, işin ilginç yanı philips merkezi cihazın gelip gelmeyeceği hakkında ve gelecekse ne zaman geleceği hakkında her hangi bir bilgi veremiyor. Eğer bu cihaz gerçekten bu kadar güzel bir görünüme sahipse, benim gibi bir müzik hastası tarafından,sırf müzik dinlemek için bile alınır bu cihaz. DENON AVR 2808 in yanına süper şekilde yakışır.Sevgilerle

Alıntıları Göster
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8701844&type=product&id=1199495403415

arkadaslar su an amerikadayim.turkiyeye donerken divx player a ihtiyacim var ve burdan almayi dusunuyorum. lcd tv sahibiyim hdmi dan goruntu almak istiyorum ayrica netten indirdigim filmleri player da usb araciligiyla izlemek istiyorum bana bir tavsiyede bulunurmusunuz.

best buy da bahsi gecen player var ama DVP5990/37 olarak satiliyo.Bolge kodu sikinti yaratirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8701844&type=product&id=1199495403415

arkadaslar su an amerikadayim.turkiyeye donerken divx player a ihtiyacim var ve burdan almayi dusunuyorum. lcd tv sahibiyim hdmi dan goruntu almak istiyorum ayrica netten indirdigim filmleri player da usb araciligiyla izlemek istiyorum bana bir tavsiyede bulunurmusunuz.

best buy da bahsi gecen player var ama DVP5990/37 olarak satiliyo.Bolge kodu sikinti yaratirmi.

Alıntıları Göster
    Bölge kodu bir sorun yaratmaz bölge kodunu kaldırmak philipste çok kolay. Bu cihazın tek artısı USB 2.0 olması. Cihazı alacaklar için türkçe altyazı desteği olan yeni modifiye firmware bile hazır (Bir yabancı sitede)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Bölge kodu bir sorun yaratmaz bölge kodunu kaldırmak philipste çok kolay. Bu cihazın tek artısı USB 2.0 olması. Cihazı alacaklar için türkçe altyazı desteği olan yeni modifiye firmware bile hazır (Bir yabancı sitede)

Alıntıları Göster
    Philips'in ülkemizde satılacak olan 5990/12 modeli olması nedeni ile bu konunun canlı tutulması iyi olacağı düşüncesindeyim. Cihazı alacaklar için türkçe firmware desteği aşağıdaki adresten alınabilir. Farklı renk ve boyutta alt yazı seçeneklerini içeren firmware işte buyrun..
    http://board.softpedia.com/lofiversion/index.php/t9603.html

siz genede cihazı almasanızda indirin neme lazım şifrelenir filan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Philips'in ülkemizde satılacak olan 5990/12 modeli olması nedeni ile bu konunun canlı tutulması iyi olacağı düşüncesindeyim. Cihazı alacaklar için türkçe firmware desteği aşağıdaki adresten alınabilir. Farklı renk ve boyutta alt yazı seçeneklerini içeren firmware işte buyrun..
    http://board.softpedia.com/lofiversion/index.php/t9603.html

siz genede cihazı almasanızda indirin neme lazım şifrelenir filan

Alıntıları Göster
    electroworld'de bu cihazi bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

electroworld'de bu cihazi bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Alan biri incelesin bizde bekliyoruz.
    usb2.0 versiyonlu dvp5992 modeli gelse keşke...
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.