cok guzel haber tskler 1. ve 2. filmide guzeldi umarım buda onun kadar guzel ve komik olur.Tabi cıkmasına daha cok var keske bu yaz cıksaydı
Haber için teşekkürler. Epey bi süre beklememiz gerekecek
Buz devrini ağlayarak izleyen tek insan benim sanırım . Hani o Sid'in palamuta tam ulaşmışken elinden kaçırışı onu yemeye kıyamayışı :( O sahneye dayanamıyorum
eve al besle bunu yahu.şuna baksana.
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
Buz devrini ağlayarak izleyen tek insan benim sanırım . Hani o Sid'in palamuta tam ulaşmışken elinden kaçırışı onu yemeye kıyamayışı :( O sahneye dayanamıyorum
are you girl??
1. si 2. den Daha GüzeLdi İşaLLaH 3 Daha GüzeL oLur.
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
are you girl??
is it matter?
süper bir haber
paylaşım için teşekkürler
favorim sincap palamut avcısı olan. adı crax'dı sanırım
süper haber... 2009a kadar beklemek gerekmeseydi ama keşke
Güzel haber. 2. filmi 1.si kadar beğenmemiştim ama yine de güzeldi. 3. film inşallah 1. filmin tadını fazlasıyla verir.
evet bende 2. filmi bende 1.si kadar beğenmemiştim güzeldi fakat pek komik ve sıcak bi film gelmedi bana..
inşallah 3. filmde dişi mamut ve sıçanlar olmaz....
Hadi bakalım
Süper Haber Şunun Surasında 1 Buçuk Yıl Felan Var..
iyi oldu bunu söledin bende bekliyodum bu filmi
Sadece sincap olsa yine izlenir... En güzel en komiği rüyasında palamut cennetini görmesiydi...
oahhnes 1 bucuk yil mi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote: