Bildirim
SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (511. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
teşekkürler -
kötü haber var arabamı alamadım. arkadaşım baktı denizlide. araçta asar boya yoktu ama takır tukur sesler geliyor içime sinmedi dedi(kendisi daha önce bu araçtan kullandı) almadık arayışlarım devam ediyor. acele etmeyelim bayramdan sonra fiyatlar düşer dedi bilgi verebilecek olan var mı bu konuyla ilgiliquote:
Orijinalden alıntı: sdryvz
teşekkürler -
-
araba lifte kalkarsa 1000 tl yi gözden çıkar:) -
quote:
Orijinalden alıntı: gekren
son işlemimi de yaptım. sislere de cree led taktım :) tam takım olarak artık beyazız :)
diğer taraftan dik sokak arası dönüşlerde sanki direksiyondan bir tısssssss lama sesi geliyor. arada teybi falan kapatıp aracı dinlerim denk geldi. normal bir durum mu bu? ayrıca malum 120.000 bakımına gideceğim. ikilerin müdavimleri var. bakım sırasında bir de şöyle herşeyin üzerinden geçelim bir kontrol yapalım desem kontrol ederler mi kritik parçaları aksamları?
Ferhat ustayı bul ona söyle büyük ihtimalle bakacaktir. Benim araçtan gelen tıkırtıların rotlardan oldugunu hemen anlatmıştı inşallah senin problemide bulurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzeri olmuş kardeşim
Ama hiç olumsuz tepki almadım daha -
Servis fiyatları bunlar hocam.
Bende cam panjur var fiyatı ızgara panjurun iki katı, başa baş değiştirecek arkadaş var mı
Bakın üste para da istemiyorum -
Merhabalar sizlerden fikir almak istiyorum . Photon H7 8000 Kelvin Xenon taktırmayı düşünüyorum . Kullanan varmı dır ? yada farklı önerilere açığım 500 lira üst limitimiz. :)quote:
Orijinalden alıntı: bilalsahin
Servis fiyatları bunlar hocam.
Bende cam panjur var fiyatı ızgara panjurun iki katı, başa baş değiştirecek arkadaş var mı
Bakın üste para da istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation
quote:
son işlemimi de yaptım. sislere de cree led taktım :) tam takım olarak artık beyazız :)
diğer taraftan dik sokak arası dönüşlerde sanki direksiyondan bir tısssssss lama sesi geliyor. arada teybi falan kapatıp aracı dinlerim denk geldi. normal bir durum mu bu? ayrıca malum 120.000 bakımına gideceğim. ikilerin müdavimleri var. bakım sırasında bir de şöyle herşeyin üzerinden geçelim bir kontrol yapalım desem kontrol ederler mi kritik parçaları aksamları?
Ferhat ustayı bul ona söyle büyük ihtimalle bakacaktir. Benim araçtan gelen tıkırtıların rotlardan oldugunu hemen anlatmıştı inşallah senin problemide bulurlar
ferhat usta zaten benim araca sürekli bakan usta :) zaten lifte mecbur kalkacak çünkü altta taş çarpmasından dolayı korumada çatlak oldu. onu bir şekilde sabitlememiz gerekecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AzM!CaN
Merhabalar sizlerden fikir almak istiyorum . Photon H7 8000 Kelvin Xenon taktırmayı düşünüyorum . Kullanan varmı dır ? yada farklı önerilere açığım 500 lira üst limitimiz. :)
8000 K ile yağmurda gece görüşü sıfıra yakın olur. zaten mavinin en üst tonuna yakın bir renk. görüntüsü iyi aydınlatması kötüdür. -
quote:
quote:
Merhabalar sizlerden fikir almak istiyorum . Photon H7 8000 Kelvin Xenon taktırmayı düşünüyorum . Kullanan varmı dır ? yada farklı önerilere açığım 500 lira üst limitimiz. :)
8000 K ile yağmurda gece görüşü sıfıra yakın olur. zaten mavinin en üst tonuna yakın bir renk. görüntüsü iyi aydınlatması kötüdür.
Orjinal inden bile kötü olur diyorsun yani . Yağmurlu akşam koşulları için mi geçerli bu dediğin . Yağmursuz akşamdaki performansı nedir. Land Rover da bi abimiz kullanıyor yağmurlu akşamını bilmiyorum ama gece performası normal farlarından daha iyi bence.
-
Yağmurda önümü göremiyorum kaç para vermem gerek
quote:
quote:
quote:
8000 K ile yağmurda gece görüşü sıfıra yakın olur. zaten mavinin en üst tonuna yakın bir renk. görüntüsü iyi aydınlatması kötüdür.
Orjinal inden bile kötü olur diyorsun yani . Yağmurlu akşam koşulları için mi geçerli bu dediğin . Yağmursuz akşamdaki performansı nedir. Land Rover da bi abimiz kullanıyor yağmurlu akşamını bilmiyorum ama gece performası normal farlarından daha iyi bence.
yağmur yağdığında sarı ışık damlaların arasından geçip dalga boyu itibariyle asfalta vuruyor ve aydınlatıyor. 4300 k dan sonra git gide damlalar önünde duvar şeklini almaya başlıyor. ileriyi görmekten ziyade önünü göremez hale geliyorsun. gece performansını ölçmek için en güzeli o ampulle zifiri karanlık bir sokağı aydınlatmak. o farın aydınlatması en fazla ne kadar ileriyi aydınlatıyor çifti 5 lira olan halojen ne kadar ileriyi aydınlatıyor hayret edersin.
-
quote:
aslında fazla paraya gerek yok. fazla beyaz far daha kısa görüş açısı demek. sırf bu yüzden bixenonlarımda 4300 k kullanıyorum. sarı ile beyaz arası. -
Tıslamayı bilmiyorum ama tam çevirirken sensörlerin klik klik çıt çıt sesi geliyor benim araçta :-) sinyal yanıksa ters tarafa döndürünce sesten sonra sönüyor falan filan :-)
silecek almak isteyen arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: eCCo
Tıslamayı bilmiyorum ama tam çevirirken sensörlerin klik klik çıt çıt sesi geliyor benim araçta :-) sinyal yanıksa ters tarafa döndürünce sesten sonra sönüyor falan filan :-)
www.hepsiburada.com
Rbw Honda Civic HB 2006 ve Sonrası Kasa İçin Muz Silecek Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-rbw-honda-civic-hb-2006-ve-sonrasi-kasa-icin-muz-silecek-takim-700-mm580-mm-90620/productDetails.aspx?productId=otev8699960416697&categoryId=60003680&SKU=OTEV8699960416697
linkteki ürünü aldım.
ben mennunum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: labboa
Ustat iç aydınlatma sen yapmışmıydın yanlışmı hatırlıyorum?
çekilecek kablonun nereden çekileceğinin fotoğrafı.
yapılmış hali de
http://forum.donanimhaber.com/m_92871977/tm.htm
Direk paralel mi çekiyoruz? Araya direnç atmaya gerek varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: labboa
Ustat iç aydınlatma sen yapmışmıydın yanlışmı hatırlıyorum?
çekilecek kablonun nereden çekileceğinin fotoğrafı.
yapılmış hali de
http://forum.donanimhaber.com/m_92871977/tm.htm
Direk paralel mi çekiyoruz? Araya direnç atmaya gerek varmı?
Paralel çekiyorsun. Dirence falan gerek yok.
-
quote:
quote:
aslında fazla paraya gerek yok. fazla beyaz far daha kısa görüş açısı demek. sırf bu yüzden bixenonlarımda 4300 k kullanıyorum. sarı ile beyaz arası.
Yağmurda önümü göreyim yetecek bostancidan Bahçeşehire nasıl geldim hatırlamıyorumpeki ortalama fiyat nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X