Bildirim
DX10.1 PingPong techdemo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum merhaba.ilk yorumun benden olsun.
Dx 10.1 gerçekten performansı ve kaliteyi vermiş görünüyor. -
Dx10 modunda mahsus mu ışığı kısmışlar
insan yüzü veya deniz bundan birsey anlasılmıyor.._____________________________ -
mumi35
"vista sp1 yayınlanmasından sonra..." demişsin. ne zaman yayınlandı?_____________________________ 
-
SP1 RTM sürümü final versiyon, benim deneyipde anladığım kadarıyla dx10,1 antialiasing ayarıyla bütünleştirilmiş ilk gördüğünüz 2x msaa olan resimler dx10 değil yani bunda muhtemelen zaten valvenin source motor kullanılmış MSAA yı kademe kademe açtıkça yansımalar artıyor hiç aa vermezsek kapkaranlık oluyor ekran
_____________________________ -
Kendim bir video çektim 5dk kadar fikir vermesi için frapsla çekicektim ancak saçmalıyor bi sorun var.
http://r.apidshare.com/files/97931365/pingpong.AVI.html_____________________________ -
ati 1-2 oyun cıkartırırsa dx10.1 nvidia nın tüm satış politikası altüst olur _____________________________ -
dx 10 labunun arasında ne fark var kı? okudugum ozellıklerde bırsey yoktu sonradan mı ekledıler =? _____________________________ DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR? -
MSAA ya dayalı olarak ışık yansımaları artıyor.. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kaan84
ati 1-2 oyun cıkartırırsa dx10.1 nvidia nın tüm satış politikası altüst olur
Pek çıkaracak gibi durmuyor ama bu demo buzdağının görünen yüzü olabilir
framerate baya yüksekmiş.
_____________________________ |Intel C2D [email protected](1.42v)|Asus Striker Extreme|2x2OCZ DDR2-800mhz 4-4-4-12 2.1v|Powercolor 1GB HD 2900XT DDR4|200+500gb seagate+74gb Raptor HDD-Raid 0|, Lg DVD-RW|NZXT Lexa BluelineCase|Ocz GameXstream-600W|Samsung 940bw LCD|SB X-Fi Extreme Gamer|LogitechG15Microsoft Habu|,xbox360|,philips 37''PFL5322| -
Muhtemelen ati bu teknolojiyi zaten msaa ya dayalı bir efekt olarak kullanıcak bunun dışında dx10,1 ms vista sp1 sayesinde yeni kullanıma girmiş birşey dx10 da ilk kullanıma girmesinin üzerine çok zaman geçmişdi ken geliştirdikleri tech demoyu bile şimdiden görmek çok güzel bundan sonra çıkıcak dx10 oyunlarında 4x MSAA açtığımızda otomatikman bu efekleride görmeye başlıycaz yani, ilgimi çeken bir ince ayrıntıysa Bu dx10,1 da kullanılan aa filtrelemesi çok ilginç sanki performansa hiç etkisi yok ilk zamanlar dx10,1 tanıtılırkende böle bi ayrıntı okumuştum ati gpu performans takviyesi olarak bu durumu yansıtacak diye bakalım gelişmeler nasıl olucak ati güzel işler çıkartmaya başladı her zamanki gibi zamanın akışına bırakıyor
Arkadaşlar oyunu buldum çekiyorum.
Bakalım sonuç ne olacak. Bunu nasıl paylaşabiliriz? Yöneticilerden bir cevap bekliyorum. Dosya boyutu 35,7mb_____________________________ XFX 480 GTR @1425 | Asus Sabertooth 990fx incelemesi ve testler (eski) | Asus m3a32-mvp-wifi ve phenom 9600 ile geçekleştirdiğim Oc denemelerim testler (eski)
Kullandığım sistem: Case: Thermaltake Suppressor F51 (E-ATX Mid-Tower), PSU: Super Flower 850W Platinum Black, Motherboard: Asus Sabertooth 990Fx r.1 (Bios 1604), CPU: AMD Fx 8370, Cooler: Arctic Liguid Freezer 240mm, RAM: Kingston HyperX T1 Series 8GB (2 x 4GB), GPU: XFX RX 480 GTR 8GB GDDR5, SSD: SAMSUNG 850 PRO 256GB, HDD1: Seagate ST3500418AS 500GB, HDD2: Seagate ST3500630AS 500GB, Ext. HDD: Seagate Central 3TB, Sound Card: Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Pro, Monitor: Samsung, Home Cinema: Logitech Z5500 -
dx10.1 le şu an sadece pinpon mu oynanabiliyor yani
bu mudur
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Ne bekliyordunuz ? bunu zaten bir oyun gibi değerlendirmeyin adı üstünde teknoloji demosu oturupta oynanılacak birşey değil amaç dx10,1'in kattığı efekleri görmek. _____________________________ -
Arkadaşlar bu demoyu çekmek güç oldu ama başardım.
Çekme hızı 2,5kb idi. İğrenç demek geçiyo içimden ama ben sizin için bunu rapide yükledim.
Güzel bir FPS oyunu tek farkı silah sesi yok.
Demek isteyen aşağıdaki adresten çekebilir. Tireleri silmeyi unutmayın
---ra-pid-share.com/files/98255204/PingPong-dx10.1.rar.html----
Renkler güzel.
Vista altında çalışıo ama Xp'de çalışırmı bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana_11 -- 9 Mart 2008; 23:50:03 >_____________________________ XFX 480 GTR @1425 | Asus Sabertooth 990fx incelemesi ve testler (eski) | Asus m3a32-mvp-wifi ve phenom 9600 ile geçekleştirdiğim Oc denemelerim testler (eski)
Kullandığım sistem: Case: Thermaltake Suppressor F51 (E-ATX Mid-Tower), PSU: Super Flower 850W Platinum Black, Motherboard: Asus Sabertooth 990Fx r.1 (Bios 1604), CPU: AMD Fx 8370, Cooler: Arctic Liguid Freezer 240mm, RAM: Kingston HyperX T1 Series 8GB (2 x 4GB), GPU: XFX RX 480 GTR 8GB GDDR5, SSD: SAMSUNG 850 PRO 256GB, HDD1: Seagate ST3500418AS 500GB, HDD2: Seagate ST3500630AS 500GB, Ext. HDD: Seagate Central 3TB, Sound Card: Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Pro, Monitor: Samsung, Home Cinema: Logitech Z5500 -
Şaşırmak için birşey, hala kimse birşey yazmamış...
_____________________________ XFX 480 GTR @1425 | Asus Sabertooth 990fx incelemesi ve testler (eski) | Asus m3a32-mvp-wifi ve phenom 9600 ile geçekleştirdiğim Oc denemelerim testler (eski)
Daha adam akıllı dx 10 göremedik maalesef. Teknoloji var ama oyun yok. Oyun firmalarının artık canlanması lazım. Dx 10.1 desteği sunarak ati nvidia ile arasında ki farkı kapatmak istedi rekabet açısından ama dx 10.1 var deyip 3*** serisi alan duymadım. _____________________________
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- intel iris xe graphics
- 3070 vs 4060
- gpu hotspot sıcaklığı nedir
- almanya ekran kartı fiyatları
- rtx 6090
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- fsr 4
- ekran kartı resetleme
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı