Şimdi Ara

Cryptload USD'de Sorun varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende codeları otomatik girmemeye başladı sizdede varmı bu sıkıntı

edit: usd düzeldi ama cryptload sorunlu haala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 28 Şubat 2008; 18:17:54 >

• Rapid kodları çeşitlendirdi ondandır. USD için çözümü çıktı ama Cryptload için bilemeyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 25 Şubat 2008; 21:38:26 >
  • evet aynen bende de var rapid codeleri değiştirdi dün geceden beri sanırım 1-2 güne kadar bu sorun çözülmüş olacak:
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

evet aynen bende de var rapid codeleri değiştirdi dün geceden beri sanırım 1-2 güne kadar bu sorun çözülmüş olacak:
    sitelerinde güncelleme çıkartmıyorlar uzun zamandır umarım patlamaz yazılım çok alıştım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

sitelerinde güncelleme çıkartmıyorlar uzun zamandır umarım patlamaz yazılım çok alıştım çünkü

Alıntıları Göster
    Şu anda çıkma ihtimali olan kodlar bunlar. Kısacası işimiz biraz zorlaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Şu anda çıkma ihtimali olan kodlar bunlar. Kısacası işimiz biraz zorlaşıyor.

Alıntıları Göster
    yuhh :) bunları ben okuyamıyorum yahu..

• quote:

yuhh :) bunları ben okuyamıyorum yahu..

Alıntıları Göster
    O yukardakilerden 5-6 tanesini gördüm bugün Baya zorlar artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

O yukardakilerden 5-6 tanesini gördüm bugün Baya zorlar artık

Alıntıları Göster
    ruslar bu konuda sorunu çözmüş bile premium falan hikaye çatır çatır indiriyorum aklınızı kullanın.
  • quote:

ruslar bu konuda sorunu çözmüş bile premium falan hikaye çatır çatır indiriyorum aklınızı kullanın.

Alıntıları Göster
    dephyr usd denmi bahsediyosun ? denedim azönce güzelmiş gerçektende oda

premium olayı farklı abi onuda almak isteyenler almalı avantajları fazla çünkü ama buda legal ve güzel bir yöntem bence
  • quote:

premium olayı farklı abi onuda almak isteyenler almalı avantajları fazla çünkü ama buda legal ve güzel bir yöntem bence

Alıntıları Göster
    1.0.0.4 versiyonunu kullanıyorsan o otomatik update yapabiliyor. bende normal şimdilik

@PHaLaNX[TUR] o karakterleri rarlayıp upload etme imkanın var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 26 Şubat 2008; 0:18:26 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

evet hocam usd den bahsediyorum bunu kullansamda premium kullansam da çekebileceğim max down hızı zaten 107 kb ile çekiyorum premiumun bana extra bir getirisi yok

@Death Time bana pmden msn ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Şubat 2008; 0:20:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

1.0.0.4 versiyonunu kullanıyorsan o otomatik update yapabiliyor. bende normal şimdilik

@PHaLaNX[TUR] o karakterleri rarlayıp upload etme imkanın var mı.

Alıntıları Göster
    olacak iş değil çünkü rapidin codeları değişti ve cryptloadda herhangi bir update isteği olmadı bende dünden beri
    update oldu ve sen şuan kullanabiliyormusun yani bu yazılımı premiumsuz
    quote:

Orjinalden alıntı: Death Time

• quote:

olacak iş değil çünkü rapidin codeları değişti ve cryptloadda herhangi bir update isteği olmadı bende dünden beri
    update oldu ve sen şuan kullanabiliyormusun yani bu yazılımı premiumsuz
    quote:

Alıntıları Göster
    istersen tekrar indir. ben bugün açtığımda bi pencere geldi. birkaç dk bekledi. 1-2 kod denedim oldu kapattım. ama şimdi bazı kodlarda sorun yaptı. cin rapid birçok kod kullanmaya başlamış. ocr\rapidshare.com\AntiCaptcha\letters yolunda letters-24.02.2008.opt adında 48 mb lik bi dosya var. kodlar bunda sanırım ama bazıları çalışmıyor

• quote:

istersen tekrar indir. ben bugün açtığımda bi pencere geldi. birkaç dk bekledi. 1-2 kod denedim oldu kapattım. ama şimdi bazı kodlarda sorun yaptı. cin rapid birçok kod kullanmaya başlamış. ocr\rapidshare.com\AntiCaptcha\letters yolunda letters-24.02.2008.opt adında 48 mb lik bi dosya var. kodlar bunda sanırım ama bazıları çalışmıyor

Alıntıları Göster
    yok denedim 1-kaç kere kullanılmıyor bende tamamen dephyrn de dediği gibi güncellemesi gelmesi lazım artık...baya oldu yenilenmeyeli zaten
    quote:

istersen tekrar indir. ben bugün açtığımda bi pencere geldi. birkaç dk bekledi. 1-2 kod denedim oldu kapattım. ama şimdi bazı kodlarda sorun yaptı. cin rapid birçok kod kullanmaya başlamış. ocr\****.com\AntiCaptcha\letters yolunda letters-24.02.2008.opt adında 48 mb lik bi dosya var. kodlar bunda sanırım ama bazıları çalışmıyor

• quote:

yok denedim 1-kaç kere kullanılmıyor bende tamamen dephyrn de dediği gibi güncellemesi gelmesi lazım artık...baya oldu yenilenmeyeli zaten
    quote:

istersen tekrar indir. ben bugün açtığımda bi pencere geldi. birkaç dk bekledi. 1-2 kod denedim oldu kapattım. ama şimdi bazı kodlarda sorun yaptı. cin rapid birçok kod kullanmaya başlamış. ocr\****.com\AntiCaptcha\letters yolunda letters-24.02.2008.opt adında 48 mb lik bi dosya var. kodlar bunda sanırım ama bazıları çalışmıyor

Alıntıları Göster
    peki dediğim dosya var mı program dizininde. 43 mb.

• quote:

Alıntıları Göster
    yok dilersen bi upload edersen deneyelim onuda bi ara bakalım ondanmı
    iyiakşamlar şimdilik
    quote:

• quote:

yok dilersen bi upload edersen deneyelim onuda bi ara bakalım ondanmı
    iyiakşamlar şimdilik
    quote:

Alıntıları Göster
    Şu çözdüğünüz rapidi banada atın pmden

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

pm atıldı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

pm atıldı

Alıntıları Göster
    dephyr hocam crypt kullanıyorum fakat memnun değilim usd yi p.m ile açıklayabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: drakin

dephyr hocam crypt kullanıyorum fakat memnun değilim usd yi p.m ile açıklayabilirmisin

Alıntıları Göster
    bu usd kullanan arkadaşlar, kablo modem kullanıyorumda ben bu reset için bir macro vardı zaten cryptloadda da kullandığım bunu usdye gösterdiğim zaman cryptloaddaki gibi arka planda sessizce çalıştırmıyor her seferinde cmd ekranı kocaman çıkıor bunu sessizce arkada yaptırma imkanımız varmı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.