Şimdi Ara

Cryptload USD'de Sorun varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Technics

bu usd kullanan arkadaşlar, kablo modem kullanıyorumda ben bu reset için bir macro vardı zaten cryptloadda da kullandığım bunu usdye gösterdiğim zaman cryptloaddaki gibi arka planda sessizce çalıştırmıyor her seferinde cmd ekranı kocaman çıkıor bunu sessizce arkada yaptırma imkanımız varmı ?

evet hocam oyun oynarken film izlerken çok sorun oluyo veya nette gezinirken mouse oraya buraya tıklıo herşey karışıyo yokmu böyle arkada çalıştırcak bişi ?.Bu arada şu usd yi de denemek isterim onda yüklemeler bitinc epc yi kapatma özelliği varmış yardımcı olcaklar pm atarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drakin

quote:

bu usd kullanan arkadaşlar, kablo modem kullanıyorumda ben bu reset için bir macro vardı zaten cryptloadda da kullandığım bunu usdye gösterdiğim zaman cryptloaddaki gibi arka planda sessizce çalıştırmıyor her seferinde cmd ekranı kocaman çıkıor bunu sessizce arkada yaptırma imkanımız varmı ?

evet hocam oyun oynarken film izlerken çok sorun oluyo veya nette gezinirken mouse oraya buraya tıklıo herşey karışıyo yokmu böyle arkada çalıştırcak bişi ?.Bu arada şu usd yi de denemek isterim onda yüklemeler bitinc epc yi kapatma özelliği varmış yardımcı olcaklar pm atarsa sevinirim.

@Technics evet maalesef böyle sorunu aşan çare bulunmuş değil veya ben bulmak için çabalamadım tek eksisi budur ama gülü seven dikenine katlanır

@drakin usd ayarlar menüsünde down bitince pcyi kapat özelliği ayarlarında mevcuttur.

• yok abi ben dayanamadım açtım cryptloadu Death Time'ın dediği gibi bişeyler yükledi 1-2 sorun oluyo ama sonra başlıyo downloada
    quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

@Technics evet maalesef böyle sorunu aşan çare bulunmuş değil veya ben bulmak için çabalamadım tek eksisi budur ama gülü seven dikenine katlanır

@drakin usd ayarlar menüsünde down bitince pcyi kapat özelliği ayarlarında mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Şubat 2008; 1:31:26 >
  • denemedim ama usd dede bu seçenek arkaplanda açıyomuş opencerleri sanırım
     Cryptload USD'de Sorun varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Şubat 2008; 1:58:39 >
  • quote:

denemedim ama usd dede bu seçenek arkaplanda açıyomuş opencerleri sanırım
     Cryptload USD'de Sorun varmı?

denedim sağol hocam işe yaradı.
  • dephyr benim usd de kod problemleri var sen kendi usd ni bana ra pid e uplaod edip gönderebilirsen çok sevinirim hocam ya.
  • Mause makrolarının arkaplanda çalışması nasıl mümkün oluyor? Batch dosyası çalışıyorsa o seçenekle olur ama makro nasıl arkaplanda çalışabilir ki...
  • Bu arada gizli seçeniğini seçtim mouse hala eskisi gibi görnüyor yok öle bişi yane arkadaşlar boşuna uğraşmayın
  • bende bat dosyası çalışıyor o dediğiniz sorun bende yok technicsin dediği gibi yöntemle çözdüm olayı.
  • bendede daha önceden bir arkadaşın kablo modemler için hazırladığı bir kod vardı oldu onu kullanıyorum şuanda usd ile..
    gayet kullanışlı oldu

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Mause makrolarının arkaplanda çalışması nasıl mümkün oluyor? Batch dosyası çalışıyorsa o seçenekle olur ama makro nasıl arkaplanda çalışabilir ki...
  • quote:

dephyr benim usd de kod problemleri var sen kendi usd ni bana ra pid e uplaod edip gönderebilirsen çok sevinirim hocam ya.

@drakin pm attım .
  • sağolasın hocam teşekkür ederim indirdim kullanıyorum.fakat şu modeme reset atma olayını gizli yapsa çok süper olcak neyse bunada şükür yaşasın free rapid :D
  • Usd'yi Bende Kullanıyorum...

cWnd.exe ilede bat dosyasını gizliyorum..
  • http://rapid share.com/files/94820319/Cap1791.rar
    içindeki klasörleri, kopyalayıp eskileriyle değiştirdim, şu an kodları sorunsuz okuyor:
  • quote:

sağolasın hocam teşekkür ederim indirdim kullanıyorum.fakat şu modeme reset atma olayını gizli yapsa çok süper olcak neyse bunada şükür yaşasın free rapid :D

Modem nasıl bir şey? USB mi router mı..
  • Zoom x4 hocam router falan anlamamda
  • Airtiries modemle kulanıyorum ebnde usd yi sorunsuz devam ediyor. dephyr yardımcı oldu tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Airtiries modemle kulanıyorum ebnde usd yi sorunsuz devam ediyor. dephyr yardımcı oldu tabi

• rapid yine codeleri değiştirdi ama yemezler rapide buradan öpücüklerle
  • Kediler köpekler filan çıktı artık yanlış görmediysem.

Bu arada söylemeyi unuttum yeni kodlar için özel mesajla yardımcı olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 1 Mart 2008; 19:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.