sorduğun kabahat be hocam.. abi bu rapid iyice cıvıdı...kedi köpekli font yüklediler yaa
quote:
Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]
Kediler köpekler filan çıktı artık yanlış görmediysem.
Bu arada söylemeyi unuttum yeni kodlar için özel mesajla yardımcı olabilirim...
arkadaşlar bu yeni code ları nasıl idnirebiliriz capupdate falan dio usd klasörünün içinde ama ?
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
sorduğun kabahat be hocam.. abi bu rapid iyice cıvıdı...kedi köpekli font yüklediler yaa
quote:
Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]
Kediler köpekler filan çıktı artık yanlış görmediysem.
Bu arada söylemeyi unuttum yeni kodlar için özel mesajla yardımcı olabilirim...
sırada kuşlar balıklar böcekler gelirse şaşırmayalım
rapid genede basedemiyor ruslarla somurmeye devam
quote:
Orjinalden alıntı: GpRsCi
rapid genede basedemiyor ruslarla somurmeye devam
ruslar aşka geldi rapide buradan sevgiler saygılar sömürrr.gif
bu arada bunu neden engelleme ihtiyacı duyuyorlar anlamış değilim açıkçası illegal değildir tatamen yasaldır sonuçta ben premium çalmadım ki halen free kullanıcısıyım ben ister kendim girerim manuel olarak ister otomatik olarak program aracılığıyla bu işi yapabilirim bana karışması mümkün olmamalı ama rapid bizimle mozaik görüntülerle oynamaya canı sıkılıyor herhalde
bu arada bunu neden engelleme ihtiyacı duyuyorlar anlamış değilim açıkçası illegal değildir tatamen yasaldır sonuçta ben premium çalmadım ki halen free kullanıcısıyım ben ister kendim girerim manuel olarak ister otomatik olarak program aracılığıyla bu işi yapabilirim bana karışması mümkün olmamalı ama rapid bizimle mozaik görüntülerle oynamaya canı sıkılıyor herhalde
bu arada bunu neden engelleme ihtiyacı duyuyorlar anlamış değilim açıkçası illegal değildir tamamen yasaldır sonuçta ben premium çalmadım ki halen free kullanıcısıyım ben ister kendim girerim manuel olarak ister otomatik olarak program aracılığıyla bu işi yapabilirim bana karışması mümkün olmamalı ama rapid bizimle mozaik görüntülerle oynamaya canı sıkılıyor herhalde
Yakında mac adrese göre hareket ederse rapid hiç şaşmam valla ne kıymetli sanıyorlar bunlar kendilerini ya
Rapid Bu Sefer Cok inatci cıktı acaba simdi sırada ne var ...
dephyr
+1 aynen katılıyorum...
birde ben oo kodları okumakta zorlanıyorum program nasıl dogrı okuyor hayrett siz onları okuya biliyormusunuz.:D
quote:
Orjinalden alıntı: AL[e]N
dephyr
+1 aynen katılıyorum...
birde ben oo kodları okumakta zorlanıyorum program nasıl dogrı okuyor hayrett siz onları okuya biliyormusunuz.:D
o kodları description programı sadece imaj alıyor ve o imajda var olan capsları birebir kontrolunu yaparak uyuşmasını sağlayarak ekrana veriyor onu da copy paste yaparak kontrolunu sağlamış oluyor şifrenin doğru çalışmasını sağlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
quote:
Orjinalden alıntı: AL[e]N
dephyr
+1 aynen katılıyorum...
o kodları description programı sadece imaj alıyor ve o imajda var olan capsları birebir kontrolunu yaparak uyuşmasını sağlayarak ekrana veriyor onu da copy paste yaparak kontrolunu sağlamış oluyor şifrenin doğru çalışmasını sağlıyor.