Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı anda farklı ip'lerden download yapılamıyormuş yeni düzenlemeye göre

biz iki kişi kullanıyoruz
    diğer kullanıcı gündüz ben ise gece dl yapıyorum genelde.
    fakat şu anda onda download yok
    ben de indiremiyorum uyarı veriyor farklı iplerden dl yapılamaz aynı anda diye
    eee bu ne?
  • selam arkadaşlar ben dün rapid üyelik aldım ve rapid den flash ile dosya çekmeye başladım .sabah geldiğimde 2.7 gb çekildiğini ve kalanın indirmesinin durduğunu gördüm.rapidin sitesine girdiğimde ise 10 gb hakkımın dolduğunu söyledi.ve dosya indiremiyorum şimdi.bana yardımcı olurmusunuz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

aynı anda farklı ip'lerden download yapılamıyormuş yeni düzenlemeye göre

eee bu ne?

Ben tek kullanıyorum ve indiremiyorum. Yukarda yazdığım hatayı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

aynı anda farklı ip'lerden download yapılamıyormuş yeni düzenlemeye göre

eee bu ne?

Ben tek kullanıyorum ve indiremiyorum. Yukarda yazdığım hatayı veriyor.

Haydaaaa. Saçmalığa bakın yaa.
    Bi şey indirmeye çalışınca bana iki farklı ip veriyor. Biri benim.

Diğer kullanıcı bi şey indirmeye çalışıyor ona da iki farklı ip veriyor onun kendi ipleri.

Şu anda ne o ne ben indiremiyoruz yani. Ki şifreyi başkasının bilmesi ihtimaline karşı değiştirdik az önce

Ulan rapid

• Şu anda rapidden kimse dl yapamıyor galiba.
    Herkese aynı hatayı mı veriyor?
  • tek kişi kullanıyorum, sabah indirmek istediğimde linkleri idm ile indir dedim fakat sadece 5kblık web sayfaları olarak indirdi,fakat akşam baktığımda hepsinin rar dosyası olarak görüp indiriyordu. Sorun ne acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLooD_eLF

tek kişi kullanıyorum, sabah indirmek istediğimde linkleri idm ile indir dedim fakat sadece 5kblık web sayfaları olarak indirdi,fakat akşam baktığımda hepsinin rar dosyası olarak görüp indiriyordu. Sorun ne acaba ??

Sorun rapidin ta kendisi. Yeni yaptığı kurallarda sorunlar var.
  • nedir şimdi durum ya.günlük 10 gb indirme olayımı geldi.5 günlük 50 gb uçtumu yani :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

PROTESTO İÇİN:http://forum.donanimhaber.com/m_24288623/tm.htm

hocam benim sorunum bu değilki.tamam buda önemli olabilir ama benim açımdan sorun teşkil etmiyo.ama destek veririz tabi.
    yalnız bu günlük 10 gb hakkı için bişeler yapmak lazım.
  • dün gece indirdim geç oldu dedim kapattım sabah bana bu hatayı verdi anlamıyrum arkadaşlar şifrem okadar zorki bulunması imkansız ayrıca 85.96.142 benim ip no zaten
    şuan biri bağlıysa bağlantıyı kesemiyormuyuz yada bu sorunu nereye bildirebiliriz?

Error
    The premium account 5****** already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: - 85.96.142.0/24.
  • sorun rapid kaynaklıymış.sanırım arkadaşın verdiği linkten başka bildirilecek yer yok.
  • abi imkansız ben 2 gün önce üye oldum kimseye şifremi söylemedim şifremmide değiştim baya uzun bir şey oldu dün gece indirdim bugun sabah bu hata bazı arkadaşlar başkalarıyla şifre paylaşmış yada 2 farklı pc den download yapmış olabilir ama ben 2 gün önce accont satın aldım ve kimseye şifremi söylemedim kendi pc mde download yaptım virüs de yok makineyi kurdugum gün rapide üye oldum

burda bir saçmalaık var anlamıyorum benim bildiğim modemi kapatıp açınca son 3 hane değişir ama rapid bunu başka ip mi sanıyor yani yurt dışındaki gibi sabit ip numaramız yokki
    modemi her açıp kapatınca son 3 hane değişir

bunu nereye bildiricez artkadaşlar
  • ohaaa rapid ohaa sabit olan metroethernet ip mi banladı rapid sebeb ne cok merak ediyorum..

acaba turk ip lerine ilişkin bir sorun olabilirmi bunlar zaten artık günde 10 gb den fazlada indiremiyoruz....
  • EVET DÜN RAPID MAÇTAN SONRA KOTALARI SIFIRLADI BİZDE SEVİNDİYDİK MEGERSEM ARTIK GÜNCE 10 GB DEN FAZLA İNDİREMİYOZ YANİ 50 GB OLAYI KALKTI ULAN RAPİDDD...........................
  • Arkadaşlar Evdeki premium download ı durdurdum.pc yi kapadım.dükkanımdaski pc den hesap açtım şifre değiştim.Yinede aynı farklı ipten bağlantı sağlamıyor..Ne yapmam lazım.?
  • @ismetdai = Şifre değiştirmekle vs alakalı deil.Aynı anda başka biride senin hesapta bişe indiriyorsa , sen indiremessin.

@Woot = 5 Günlük olayını çektikleri için artık 50 GB'ın bir anlamı kalmadı 4mbit vs kullananlar için.Günlük indirme oranını göze alıcaz artık.

ile Rapid-Share sitesine girebiliyor ve download yapabiliyorum.

@ByAdmin(2) = Üstteki sorunlar.Başkası senin Hesabından download yapıyor.

@hayaletturk = Üstteki hata..

Rapid-Share son haftalarda yaptığı yeniliklerin hiçbirini duyurmadı , hepsini biz çözmek zorunda kalıyoruz.

Bu yeni koruma sistemide Rapide büyük darbe vuracak gibi çünkü çoğu kişi hesabı ortak kullanıyor ve farklı noktalardan indiriyor.

+ Getirdikleri sistem tam olarak oturmadı , birde o var tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 26 Haziran 2008; 11:05:08 >
  • ben 10 gb download bile yapmadım toplasan en fazla 4 gb sürekli aynı dert

The premium account 5****** is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: - 85.96.142.0/24.

benim ip no 85.96.142.208

ama turk telekom modemi hep açıp kapatırken son 3 hane değişicek avrupada gibi sabit ip no yok bizde
  • Arkadaşlar akşam flashget'e linkleri ekledim.Sabah hepsi iner diye düşünüyordum
    her dosya 5 kb inmiş.
    Acaba rapid bu sorunu ne zaman düzeltir.
    Bu arada rapidin sitesindeki indirme aracını denedim.
    onunla iniyor.fakat hızı düşük.
  • senin sorunun linkler düşmüş kardeş o yüzden 5kb indirmiş
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.