Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pro 1.2 mb.rardan çıkartınca 57kb oluyor (çaktırmayın)

http://r_apidshare.com/files/159731610/R_apidshare_Plus_2.1.1.rar
     Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

lütfen her iki r_apidshare yazan alttire _ leri silin

yada
    http://lix.in/-3ab37d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FCmitsss -- 18 Kasım 2008; 23:12:36 >

• bildiğim kadarıyla modem resetleme işi artık rapid için işe yaramıyor.
    reset özelliği yok bu programın
  • quote:

Orjinalden alıntı: FCmitsss

bildiğim kadarıyla modem resetleme işi artık rapid için işe yaramıyor.
    reset özelliği yok bu programın

nasıl yani? :) ip değiştiriyorsun daha ne yapabillecekler? cookie atsa onuda temizlersin.

bu arada benim hesabıda kapatmışlar mail attım 2 kere cevap gelince olumlu yada olumsuz burada yazacağım.

Kendi düşen ağlamaz...
  • Rapid e mail attıydım neden 2,66gb yaptınız diye biraz kaynamıştım adamlar cevap yazmış. yapılan son değişiklikle satışlarının daha çok artığını araştırmalarının sonucunda dünyada download limitinin 2,66 gb dan az olduğunu söylediler
    fazla download eden kullanıcıların masraflarını karşılayamıyorlarmış :D adamlar sanki yapılan uploadların telif hakkını ödüyorlar :D:D:D
    bu yüzden oturup bizlerinde bu limite uyması gerektiğini düşünmüşler ama isteyenler parayla fazla kota satın alabilirlermiş :D amaçları makul fiyata hizmet vermekmiş yapılan son değişikliğinde bir çok kullanıcı tarafından beyenilmediğinin farkındalarmış. birde rapidshare üyelerinin hiçbirzaman dej avantajı olmuyacanı belirtmişler :D:D:D:D adamlara bizi salak yerine koyuyorsunuz falan demiştim bir cevap daha yazayım bari

quote:

Hello, The recent system updates allow us to offer our customers a strong and fullyfunctional service. In light of our recent improvements to our system, weshould have actually increased our prices, instead we have found a solutionthat is fair for all users. Calculations have shown that the average userdownloads less than 2.66 GB per day. It is however the frequent users that gobeyond the scope of the average downloading and hardly cover the cost investedby us. As a result we came to the conclusion that we need to treat everybody thesame. By limiting the daily download capacity to 2.66 GB and offeringadditional download capacity by purchasing and transferring TrafficShare toadded download capacity, we have finally found a fair solution, by which ourprices fit every users need. RapidShare continues to be an innovative platform that leaves no user at aprice disadvantage.We see that the recent upgrades may seem unkind to some users. Please notehowever that the changes serve the overall RapidShare users and is by far agreater benefit than disadvantage. If you have any further questions regarding our TrafficShare or RapidPointsconversions services, please do not hesitate to contact our support team.

• Upload ettigim dosya 150.000 kez indirilmiş gözüküyor Mümkün olmadığını düşünüyorum da sayaçları da mı bozuldu bu sitenin

Ayrıca o kadar download edilen dosyadan 15 puan alabilmiş olmam da ilginç :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

Upload ettigim dosya 150.000 kez indirilmiş gözüküyor Mümkün olmadığını düşünüyorum da sayaçları da mı bozuldu bu sitenin

Ayrıca o kadar download edilen dosyadan 15 puan alabilmiş olmam da ilginç :(

sayaçlar bazen sapıyıyor bendede oluyor arada :)
  • iyice sapıttı bunlar , 2.66 ne demek yakında 1gbyede indirirlerse şaşırmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 20 Kasım 2008; 14:25:19 >
  • 5gün önce 2kişi ile çoklu kullanımdan kapanan hesabım bugün açıldı, teşekkürler rapid.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

5gün önce 2kişi ile çoklu kullanımdan kapanan hesabım bugün açıldı, teşekkürler rapid.

ne güzel darısı başıma :) 1 yıllık almıştım ve 20bin rapidpuanım vardı.
  • quote:

5gün önce 2kişi ile çoklu kullanımdan kapanan hesabım bugün açıldı, teşekkürler rapid.

sadece uyarı niteliğindeydi demekki uyarı varmı bi daha yakalarsak süresiz banlarız sizi diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smasherz

quote:

ne güzel darısı başıma :) 1 yıllık almıştım ve 20bin rapidpuanım vardı.

İnşallah sizin de açılır, benim de 25bin puan +450civarı günlük geliyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

sadece uyarı niteliğindeydi demekki uyarı varmı bi daha yakalarsak süresiz banlarız sizi diye?

Evet uyarı var tekrar olursa tamamen kapanır şeklinde.

• Dün itibariyle Rapid-share Premium almayı bıraktım. Ne zaman kotayı yukarıya çekerler o zaman dönerim ama şimdilik Rapid-share benim için yok. 13 gün sonra siliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 20 Kasım 2008; 20:52:32 >
  • Arkadaşlar benim yabancı dil yok bu nedir? Bugün mailime gelmiş

Your Ra pidShare Premium account 5885134 will expire in 7 days.
    We will delete your account 14 days after expiration (thus in 21 days),
    unless you extend it. Remember that you can extend your account anytime.
    Even months BEFORE expiration. Please notice that the following will be
    lost if you do not extend your account in time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 20 Kasım 2008; 21:57:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Arkadaşlar benim yabancı dil yok bu nedir? Bugün mailime gelmiş

Your Ra pidShare Premium account 5885134 will expire in 7 days.
    We will delete your account 14 days after expiration (thus in 21 days),
    unless you extend it. Remember that you can extend your account anytime.
    Even months BEFORE expiration. Please notice that the following will be
    lost if you do not extend your account in time.

Rapid hesabın 1 hafta sonra bitecekmiş. eğer üyeliğini uzatmazsan hesabın bittikten 14 gün sonra yani şimdiden itibaren 21 gün sonra hesabını sileceklermiş. hesabını istediğin zaman hatta bitimine aylar öncesinden bile uzatabilindiğini söylemişler. hesabını zamanında uzatmazsan aşağıdaki verilerinin silineceğini söylüyor. yani rapid puanın upload ettiğin dosyalar falandır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Panturk
    Rapid e mail attıydım neden 2,66gb yaptınız diye biraz kaynamıştım adamlar cevap yazmış. yapılan son değişiklikle satışlarının daha çok artığını araştırmalarının sonucunda dünyada download limitinin 2,66 gb dan az olduğunu söylediler
    fazla download eden kullanıcıların masraflarını karşılayamıyorlarmış :D adamlar sanki yapılan uploadların telif hakkını ödüyorlar :D:D:D
    bu yüzden oturup bizlerinde bu limite uyması gerektiğini düşünmüşler ama isteyenler parayla fazla kota satın alabilirlermiş :D amaçları makul fiyata hizmet vermekmiş yapılan son değişikliğinde bir çok kullanıcı tarafından beyenilmediğinin farkındalarmış. birde**** üyelerinin hiçbirzaman dej avantajı olmuyacanı belirtmişler :D:D:D:D adamlara bizi salak yerine koyuyorsunuz falan demiştim bir cevap daha yazayım bari

Tabiki satışları artar 10gb alışmış paralı müşteriler kota düşünce, 2. 3. hesabı aldı rapidde bunu yeni sistem kabul edildi diye millete yuttursun. Bu sistem asla tutmaz. Heleki böyle dinamik bir sektörde. Rapide upload edilen dosyalar 2-3 ay içerisinden yavaş yavaş diğer firmalara yüklenmeye başlayacak. Millet indireceği linklerin başka file host fimalarında görmeye başlayıncada rapidden uzaklaşacak tam bu sırada rapidde oyunun son perdesini oynayıp kotaları yine yükseltecek.

Aslında rapidde gidişatın bu olduğunu çok iyi biliyor bence esas amacı standartın üzerinde dosya çekenleri siteden uzaklaştırmak bir nevi kış temizliği. Geçen gün buraada bir arkadaş 25 gb dosya çektiğini söylemişti işte rapidin gözüne kestirdi limitleri sonuna kadar kullanan bu kullanıcılar. 1-2 aya kalmaz bu tip üyelerin %30u ek hesap alırlar geri kalanların bir bölmü download kapasitesi düşürür büyük bir bölümüde başka host firmalarından hesap alır böylece rapid ne bulsa çeken bu arkadaşlardan ve yoğun veri trafiğinden kurulur sonra yine eski günlerine geri döner en azaından 5gb yapar diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar sizce bu rapid'in alternati olarak,usenet mi satın almak lazım.Yoksa torrent mi almak lazım.Bilgisi olan varsa hangi torrent sitesine (paralı)üye olmak gerekiyor.Yada usenet'in hangi servisine üye olmak gerekiyor..
  • rapide 200mb lık 6 part atacam ama rapid uploader dosyaları almıyor premium kullanıcısıyım bi bilginiz varmı acaba ?
  • emeğine sağlık, iyi oldu valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: stekemen

Arkadaşlar sizce bu rapid'in alternati olarak,usenet mi satın almak lazım.Yoksa torrent mi almak lazım.Bilgisi olan varsa hangi torrent sitesine (paralı)üye olmak gerekiyor.Yada usenet'in hangi servisine üye olmak gerekiyor..

Usenet tabiki.

Burada usenet ile ilgili paylaşım yapılması yasak.

Google'da aratırsanız birçok sonuç çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ali Arslan

rapide 200mb lık 6 part atacam ama rapid uploader dosyaları almıyor premium kullanıcısıyım bi bilginiz varmı acaba ?

RapidShare Manager deneyin birde..
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.