Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

rapid acılmıyor ve dosyaların inmesi durdu

Alıntıları Göster
    adamlar kaldıramadı o kadar yükü belkide...
    lan ne güzel sevinmiştim günlük 4gb kalktı diye
    şimdi yine 4gb ile açılarsa hiç şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

adamlar kaldıramadı o kadar yükü belkide...
    lan ne güzel sevinmiştim günlük 4gb kalktı diye
    şimdi yine 4gb ile açılarsa hiç şaşırmam

Alıntıları Göster
    evet sıksık bozuluyor rapid kaldıramıyor veya başka birşey var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

evet sıksık bozuluyor rapid kaldıramıyor veya başka birşey var

Alıntıları Göster
    rapid geldi ama şimdide serverlar bozuk
  • quote:

rapid geldi ama şimdide serverlar bozuk

Alıntıları Göster
    The server 39.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

The server 39.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Alıntıları Göster
    bu sefer geldi galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.çelik

bu sefer geldi galiba.

Alıntıları Göster
    geldi beyler sorunsuz donwload yapabiliyorum
    bu arada her ne kadar hakkımda olsa bir müşteri olarak;
    bir aylık 15 ytl para değil.Kendimde adamlara dik çıkacak hakkı bulmuyorum varsın arada bir olsun önemli değil verdikleri hizmet uğraştıkları şirketler filan kolay iş değil. adamları ayakta alkışlıyorum valla

• quote:

geldi beyler sorunsuz donwload yapabiliyorum
    bu arada her ne kadar hakkımda olsa bir müşteri olarak;
    bir aylık 15 ytl para değil.Kendimde adamlara dik çıkacak hakkı bulmuyorum varsın arada bir olsun önemli değil verdikleri hizmet uğraştıkları şirketler filan kolay iş değil. adamları ayakta alkışlıyorum valla

Alıntıları Göster
    Sabah mjs atmıştım buraya biraz üstte Free user gene çoşuyor 200kbps ile çekiyorum.

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Sabah mjs atmıştım buraya biraz üstte Free user gene çoşuyor 200kbps ile çekiyorum.

Saygılar..

Alıntıları Göster
    You have requestedhttp://rapidshare.com/files/133002936/crash.2004.720p.bluray.x264-reveille-Sting2324-TP.part36.rar | 104857 KB.

The server 225.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Son part bu, bunu bekliyorum 1 saattir yazıklar olsun bu heriflere

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam

You have requestedhttp://rapidshare.com/files/133002936/crash.2004.720p.bluray.x264-reveille-Sting2324-TP.part36.rar | 104857 KB.

The server 225.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Son part bu, bunu bekliyorum 1 saattir yazıklar olsun bu heriflere

Alıntıları Göster
    gitti yine napıyor bu rapid

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Alıntıları Göster
    E Yeter artık, bir gidip bir geliyor.

Hergünde çalışma yapılmazki arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

+1

Alıntıları Göster
    Şu an çok iyi serverların durumu free olarak ortalama 98kb/sn ile çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Şu an çok iyi serverların durumu free olarak ortalama 98kb/sn ile çekiyorum.

Alıntıları Göster
    bende premiumla sabahdan beri 60 la çekiyo , normalde idm ile 120 civarı indirirdi şimdi 50-60 arası .. sürekli bir arıza halinde bu rapid artık can sıkmaya başladı..

edit : şimdi düzeldi 160'ı buluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 10 Eylül 2008; 12:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

bende premiumla sabahdan beri 60 la çekiyo , normalde idm ile 120 civarı indirirdi şimdi 50-60 arası .. sürekli bir arıza halinde bu rapid artık can sıkmaya başladı..

edit : şimdi düzeldi 160'ı buluyo..

Alıntıları Göster
    rapidde tek hesaptan bir kaç kişi aynı anda yararlanabiliyor mu hala? birde veri kısıtlaması devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 10 Eylül 2008; 13:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

rapidde tek hesaptan bir kaç kişi aynı anda yararlanabiliyor mu hala? birde veri kısıtlaması devam ediyor mu?

Alıntıları Göster
    Biz tek hesaptan bir kaç kişi kullanabiliyoruz. Ama bazen sorun çıkarabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGeLuS MoRTiS

Biz tek hesaptan bir kaç kişi kullanabiliyoruz. Ama bazen sorun çıkarabiliyor...

Alıntıları Göster
    peki ne gibi sorun çıkıyor ve bu sorunu nasıl çözüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malko Linge -- 10 Eylül 2008; 21:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko Linge

peki ne gibi sorun çıkıyor ve bu sorunu nasıl çözüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Genelde indirme hızlarının düşüklüğü ve dosyalara ulaşamama sorunarı oluyor son günlerde. Sorunları herşeyin normale dönmesini bekleyerek çözüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

Genelde indirme hızlarının düşüklüğü ve dosyalara ulaşamama sorunarı oluyor son günlerde. Sorunları herşeyin normale dönmesini bekleyerek çözüyoruz.

Alıntıları Göster
    ben okuldan rapide girmek istiyorum. ama ip aynı olduğu için başkası giriyorsa ben giremiyorum. bunun bir çözümü var mı? yada premium alsam olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

ben okuldan rapide girmek istiyorum. ama ip aynı olduğu için başkası giriyorsa ben giremiyorum. bunun bir çözümü var mı? yada premium alsam olur mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

Şimdi toplu bilgisayarların kullanıldığı bir mekanda rapid-share dan free olarak dosya indirmek çok zordur. Premiumla bı sorunu çözebilirsin ancak, bilgisayarın kişisel olmaması dezavantaj çünkü bazı zeki arkadaşlar şifreni çalabilir. O yüzden okulda internet kafede rapidle hiç uğraşma. Evde internetin varsa al bi premium keyfini sür..

• quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

quote:

Şimdi toplu bilgisayarların kullanıldığı bir mekanda rapid-share dan free olarak dosya indirmek çok zordur. Premiumla bı sorunu çözebilirsin ancak, bilgisayarın kişisel olmaması dezavantaj çünkü bazı zeki arkadaşlar şifreni çalabilir. O yüzden okulda internet kafede rapidle hiç uğraşma. Evde internetin varsa al bi premium keyfini sür..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by__metallica

quote:

evde ki internet kotalı. onun için okulda ki kullanayım dedim

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.