Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar kaldıramadı o kadar yükü belkide...
    lan ne güzel sevinmiştim günlük 4gb kalktı diye
    şimdi yine 4gb ile açılarsa hiç şaşırmam
  • evet sıksık bozuluyor rapid kaldıramıyor veya başka birşey var
  • rapid geldi ama şimdide serverlar bozuk
  • The server 39.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

• bu sefer geldi galiba.
  • geldi beyler sorunsuz donwload yapabiliyorum
    bu arada her ne kadar hakkımda olsa bir müşteri olarak;
    bir aylık 15 ytl para değil.Kendimde adamlara dik çıkacak hakkı bulmuyorum varsın arada bir olsun önemli değil verdikleri hizmet uğraştıkları şirketler filan kolay iş değil. adamları ayakta alkışlıyorum valla
  • Sabah mjs atmıştım buraya biraz üstte Free user gene çoşuyor 200kbps ile çekiyorum.

Saygılar..
  • You have requestedhttp://rapidshare.com/files/133002936/crash.2004.720p.bluray.x264-reveille-Sting2324-TP.part36.rar | 104857 KB.

The server 225.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Son part bu, bunu bekliyorum 1 saattir yazıklar olsun bu heriflere
  • gitti yine napıyor bu rapid
  • E Yeter artık, bir gidip bir geliyor.

Hergünde çalışma yapılmazki arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

gitti yine napıyor bu rapid

+1
  • Şu an çok iyi serverların durumu free olarak ortalama 98kb/sn ile çekiyorum.
  • bende premiumla sabahdan beri 60 la çekiyo , normalde idm ile 120 civarı indirirdi şimdi 50-60 arası .. sürekli bir arıza halinde bu rapid artık can sıkmaya başladı..

edit : şimdi düzeldi 160'ı buluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 10 Eylül 2008; 12:17:17 >
  • rapidde tek hesaptan bir kaç kişi aynı anda yararlanabiliyor mu hala? birde veri kısıtlaması devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 10 Eylül 2008; 13:46:50 >
  • Biz tek hesaptan bir kaç kişi kullanabiliyoruz. Ama bazen sorun çıkarabiliyor...
  • peki ne gibi sorun çıkıyor ve bu sorunu nasıl çözüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malko Linge -- 10 Eylül 2008; 21:31:44 >
  • Genelde indirme hızlarının düşüklüğü ve dosyalara ulaşamama sorunarı oluyor son günlerde. Sorunları herşeyin normale dönmesini bekleyerek çözüyoruz.
  • ben okuldan rapide girmek istiyorum. ama ip aynı olduğu için başkası giriyorsa ben giremiyorum. bunun bir çözümü var mı? yada premium alsam olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ben okuldan rapide girmek istiyorum. ama ip aynı olduğu için başkası giriyorsa ben giremiyorum. bunun bir çözümü var mı? yada premium alsam olur mu?

Şimdi toplu bilgisayarların kullanıldığı bir mekanda rapid-share dan free olarak dosya indirmek çok zordur. Premiumla bı sorunu çözebilirsin ancak, bilgisayarın kişisel olmaması dezavantaj çünkü bazı zeki arkadaşlar şifreni çalabilir. O yüzden okulda internet kafede rapidle hiç uğraşma. Evde internetin varsa al bi premium keyfini sür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by__metallica

quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ben okuldan rapide girmek istiyorum. ama ip aynı olduğu için başkası giriyorsa ben giremiyorum. bunun bir çözümü var mı? yada premium alsam olur mu?

Şimdi toplu bilgisayarların kullanıldığı bir mekanda rapid-share dan free olarak dosya indirmek çok zordur. Premiumla bı sorunu çözebilirsin ancak, bilgisayarın kişisel olmaması dezavantaj çünkü bazı zeki arkadaşlar şifreni çalabilir. O yüzden okulda internet kafede rapidle hiç uğraşma. Evde internetin varsa al bi premium keyfini sür..

evde ki internet kotalı. onun için okulda ki kullanayım dedim

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.