Geri sayfalara doğru bakının hocam. Sürekli yazdık x10+ hakkında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2943. sayfa)






-
-
Ben gayet memnunum geçen 1 aylık süre zarfından. Halıda temizlik performansı gayet iyi standard modda bile toz kır bırakmıyor. Hicbir eksik göremiyorum cihazda.
Evinizde hali bol ise irobot un uygun modeli varsa irobot hepsini tokatlar çok daha iyidir. Fakat ben araştırırken irobot da kendime göre bir makine bulamamıştım.
X10+ bence fiyatı düşününce qrevo s hatta S8 MaxV ultra vb modellerden daha iyi. Hangi cihazı alırsanız alın ömrü 2-3 sene bu cihazların hatta bazen daha erken bile sorunlar arızalar olabiliyor. O sebeple 16-17 bin liraya X10+ bence en doğru cihaz. Ekstra vereceğiniz 20-30-40K hayatınızda hicbir şeyi değiştirmeyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de xiaomi x10 plus ciddi ciddi düşünüyorum. İyi diyen de var, sorun yaşadım diyen de var.
20 bini geçemeyecek şekilde daha iyi bir seçenek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kez de Dreame standındayız. Uzun sohbetlerden sonra yeni robotlarını da inceledik. Dreame bu sene de Ecovacs ve Roborock firmalarını taklit eden ürünler çıkarmış. Sebebini sorduğumuzda cevap alamadık ama gerek mekanik tasarımı gerekse de ürün kalitesi olarak bu seneki yeni ürünlerinde ciddi bir gerileme mevcut. Lidarları gömme yapan ve gerektiğinde gövdesine indiren tasarım ilk olarak Tapo ve Mova firmalarında görülmüştü geçen sene, şimdi Dreame ve Roborock da eklemiş. Roborock ile aralarındaki ürün mantığı benzerliği hakikaten çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 9 Ocak 2025; 7:12:7 > -
Dreame standından bir kaç da fotoğraf ekleyelim.
-
Dreame ürünlerinden detay kesitleri içeren videomuzu da buraya ekliyorum.
-
dün s8 maxv ultra geldi. s7 ye göre hacim olarak baya büyük geldi. akşam olduğu için sabah haritalandırdım ve eski düzen planları uygulamak istedim lakin çok çeşitlilik olması mutlu etti önden süpür ardından derinlemesine paspas yaptırdım. normalde sabah 9 ve öğlen 1 de 3+3 odalara gitmesi gerekirken sabah 9 da bitirdiği işlerin çöp boşaltımı ve mop kurutumasından dolayı 1.20 de başladı. eve gidince bakacağım s7 ye göre fark var. deterjan olarak ne önerirsiniz ne kullanalım.
saygılar
-
Uzun suredir robot supurgelerin pil ve cekis gucu konusunda gelismesi herektigini dusunerek almayi geciktirdigim robot supurgeyi dun aldim. Bugun elime ulasti. Ecovaks T30 Omni'yi tercih ettim. Gecen yil s7 ultma max v almak icin cok niyetlenmistim ama bu sene selefleri s8 oldukca pahalanmis olduuundan acikcasi alternatifleri arastirarak ve yakin cevremden de gorus alarak ecovaks'a karar kildim.
Iki konuda tam bilgi bulamadim. Ilki mop suyuna deterjan koyulmasi gerekir mi yoksa yalin su ile mi temizlik daha dogru oluyor? Ikincisi ise kullanacagimiz suyun damitilmis olmasi gibi bir sart var mi? Yonlendirmeniz icin simdiden tesekkur eder, vesile ile yeni cihaz alanlarin gule gule kullanmalarini temenni ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımda sizin makineden var, aldığından beri hazneye robot süpürge deterjanı ilave ediyor. Son 1 2 haftadır nozzle da sıkıntı yaşıyor. Paspasa başlarken sorun yok, odanın ortasından sonra ıslaklık azalıyor yerde sonlara doğru ıslaklık olmuyor. Deterjanlar bir süre sonra tortu yapmaya başlıyor . Bende deterjan kullanıyordum şuan ara verdim, sadece su koyuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Öncelikle güle güle kullanın. Aynı ürünü bende kullanmaktayım. Robot süpürgelerin içinde kullanılan parçalar kireç tutmayan malzemeden yapılıyormuş. O yüzden arıtılmış su koymanıza gerek yok. Eğer kurutma makineniz varsa ondan çıkan suyu koyabilirsiniz geri dönüşüm olarak. Burada Ali Tan bey var (Hepsirobot) kendisine bunu sormuştum bir kaç sayfa geride görebilirsiniz. Biz çeşme suyu ve arada azcık beyaz sirke şeklinde kullanıyoruz.
Ecovacs'ın kendi deterjanı var ama ülkemizde yok. Belki yurtdışından gelen birini bulursanız rica edip deneyebilirsiniz.
-
Nezdinizde cevap yazan arkadaslarimiza tesekkur ederim. Kurutma makinesi detayini okudum ancak marka konusu aklimda degildi, siz hatirlatinca ayni marka oldugunu hatirlamis oldum. Kurutma makinemiz mevcut ama gidere bagli durumda. O yuzden farkli bir alternatif bulacagiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende diğer arkadaşlarım adına rica ederim diyeyim o zaman. Başka bir arayış içine girmenize gerek yok. Çeşme suyu kullanın arada fazla olmamak koşulu ile beyaz sirke ekleyin, hem doğal bir şey kullanmış olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ürünün yorumları çok kötü özellikle hb de. Resimlerle desteklemişler aşırı köpürmüş, birkaç kişinin makinasını bozmuş hatta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba temiz su tankına direkt kendileri mi koydular? S8 MaxV Ultrada deterjan kabı var ya, o kaptan kendisi temiz suya katıyor. Hatta ben de tedbir amaçlı kabı az doldurdum ama buna rağmen bitmedi çok az alıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilemiyorum hocam, isterseniz bakın hb de ürünün fotolu yorumlarına. Uygun fiyatlı diye alacaktım bende görünce cesaret edemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, Dreame nin yeni modeli, Roborock ile yarışacak gibi yerdeki lekeleri silebilen kola sahip bir model çıkarmışlar.
24bin pascal emiş gücü, 100 derecede mop yıkama dan bahsediyorlar.
Gerçi Türkiye ye gelse bile maddi olarak bütçemizi aşar gibi geliyor bu yeni modeller.
instagram
Erdi Özüağ on Instagram: "Dünyanın en gelişmiş robot süpürgesi | İnanılmaz özellikler 😱Dreame tarafından geliştirilen yeni nesil robot süpürge, sıradışı özelliklerle geliyor. İçinden çıkan robotik kolla yerdeki eşyaları kaldırıyor, robot kolun kafasını değiştirerek lekeleri silebiliyor, ciddi şekilde yükseliyor, 24 bin pascal emiş gücü sunuyor ve paspaslarını 100 derecede yıkıyor 😱#işbirliği #techstars @hepsiburada @dreame_turkiye @dreame_tech #tech #technology #science #dreame"https://www.instagram.com/reel/DEnCGacPf9W/?igsh=MXJleDBhczVyMDN0bg==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 9 Ocak 2025; 22:28:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba koridorum aşağıdaki resime benzer şekilde sağ ve sol taraflarda 10-15 cm parke gözüküyor. Acaba süpürge bu boşlukları paspas yapabilir mi?
-
Olurmu ya bunu ilk roborock buldu hepsirobotun yazdıklarını okumuyomusun ? Roborock yapmış bir gün sonra dreame taklit etmiş. Dreamenin lekeleri kolla silmeside ecovacstan çalıntıdır. Ecovacs orda yeni bişe bile göstermemişken hepsirobot öyle yazmış, neyi taklit etmiş anlamadık ama. 24 bin pascalda nası oluyosa geride kalıyomuş. 100 derecede yıkamasıda roborckun sadece 70 binlik makinede olan 75 dereceden geride. Dreame çoğu şeyde bu arkadaşın övüp durduğu ecovacs ve roborocktan öncü. Bir tek roborockun uygulaması daha iyi ondan herkes hemfikir. Piyasayı takip eden biraz yabancı forum okuyan görebilir zaten. Globaldeki karşılaştırmalarda neredeyse her konuda dreame hepsinden başarılıyken bu arkadaş hiçbiyerde esamesi okunmayan, kullanıcıların şikayet oranı herhangi bi markaya göre çok daha fazla olan ecobugs övüp durması garip. Bide sektörün içinde olcak ama Mova markasının dreamenin alt markası olmasından bi haber. Sürekli dreame kötülemeside kişisel bi sorununun göstergesi olabilir. Ben bu arkadaşın tarafsız yorum yaptığına inanmıyorum. Yeni alet alacaklar kendiniz araştırıp öyle karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap hakkımızı kullanalım:
3 gündür CES fuarında yerinde inceleyip gördüklerimizi ve firmalar ile konuştuklarımızı yazdık, kendimizden bir şey katmaya gerek yok, zaten robot satmıyoruz.
Dreame bugün (3. gün) söz konusu robotu standından kaldırdı, sebebini siz bizden daha iyi biliyorsunuzdur, okuduğunuz yabancı forumlardan da öğrenebilirsiniz.
Ecovacs firması silindirik fırçalı yeni robotunu tanıttı, X8 Pro Omni. Videolarını ve incelemelerini çektik ama sıra gelmedi henüz. Bilgi olarak silindirik fırça duvar kenarlarında ve köşelerde yana açılıyor ve tam olarak kenarları dolaşabiliyor. 18500Pa emiş gücü var sizin için çok önemliyse, bunu da yüksekliğini değiştirmeden yapmış durumda.
Ayrıca özellikle Deebot X5 Hybrid önemli bizim için çünkü robot aynı zamanda dikey süpürge olarak da kullanılabiliyor.
Ekleyelim, evrende yanılmayan tek şey matematiktir, satış rakamlarına göre Roborock dünya birincisi, hemen ardından da Ecovacs (esamesi okunmuyor dediğiniz) firması geliyor çok az farkla. Her nedense herkes çok şikayet ediyor ama adamlar dünya ikincisi. IFR rakamlarına göre her yıl %20 genişleyen bir pazardan söz ediyoruz, zaten her firmaya, her ürüne ve her kaliteye yer var fazlası ile. Kavga sadece en üst 'premium' segment robotlarda, çünkü karlılık orada en fazla. Ev robotları pazarı 2024 yılında 11.14 milyar dolarlık genel satış ile kapandı, Roborock bunun 750 milyon dolarlık kısmını tek başına yaptı. 2024 yılında toplam ev temizlik robot satışı, henüz kesin olmayan bilgilere göre, 22 milyon adet civarında.
Hiç bir firma ile kişisel bir sorunumuz olamaz, anlamsız zaten. Hiçbiri ile bir bağımız yok, robot satmayı 8 sene önce tamamen bıraktık, kendi robotlarımızı üretiyoruz farklı bir ölçekte. Hemen tüm üreticiler ile çok eskiden beri muhabbetimiz ve zamanında alışverişimiz olduğu için her sene mutlaka eğitimlerine gideriz, her markaya servis vermeye devam ediyoruz çünkü.
Bazıları da ticari ateşelikleri kanalı ile test için robot gönderirler, rapor veririz. Mesela önümüzdeki ay Dreame X50 Ultra ve Ecovacs Deebot X5 Hybrid bize teslim edilecek, testlerini yapacağız. Bir tek iRobot haricinde, piyasada belli bir yeri olan firmalar tamamen tarafsız olduğumuza güvenerek test yaptırıyor, kişisel sorunumuz değil ama kişisel tatminimiz için bu güven yeterli.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X