Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.975
Cevap
51
Favori
1.808.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123456...872...1749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Linguistics

İlker'in verdiği ekran görüntüleri kötü yalnız, kameradan falandır deyip geçmek istiyorum, değil mi yoksa?

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar japon psn nasıl alacagız verılen lınkte bısey yok ya yardım edın yaw..

İlker'in verdiği ekran görüntüleri kötü yalnız, kameradan falandır deyip geçmek istiyorum, değil mi yoksa?

Alıntıları Göster
    gene aa yok abc var cevre detaysız olmuş
    yav ben anlamıyom şimdi mesela gt oynarken arabayı bırakıp cevreyi izleyen yada cevre izlemek için gt alan varmıdır,
    gt alınıyorsa sürüş dinamigi ve simulasyon tarzı bir oyun oldugundan alınır(birde hasar modellemesi koysalar tam süper olcak oda gelicekmiş bekliyoruz neyse)
    demonun demosu bir oyun bu arkadaslar onun için karar vermek için erken
    anlamadım cevre de cevrede,çevre görmek isteyen arkadaşları Afrika ya bekleriz bol bol çevreli bir oyun olcağa benziyor
    herkese iyi oyunlar,ne olursa olsun gt alınır indirilir oynanır.....

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

ya arkadaslar japon psn nasıl alacagız verılen lınkte bısey yok ya yardım edın yaw..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

Şimdi dikkat ettim ilk mesajı silmişim.

Pardon, silmiş.

PM attım arkadaşım o mesajı sana. Lazım olan arkdaş olursa gönderebilirim.

• quote:

quote:

Şimdi dikkat ettim ilk mesajı silmişim.

Pardon, silmiş.

PM attım arkadaşım o mesajı sana. Lazım olan arkdaş olursa gönderebilirim.

Alıntıları Göster
    Allah tan bu AA ..HDR falan ne bilmiyorum bide bilsek oyun oynayamiycaz bosverin beyler binin arabaya basin marsa surun tadini cikarin gt5 yav adi yeter

• quote:

Alıntıları Göster
    araç modellemeleri kusursuz. yiyesim geldi. demoda kilitli araçlar var 3 tane nasıl açılıyor japoncam el vermedi anlamaya.
    Sürüşde fena değil her şeyi kapadım ama R3de araç yere baya sağlam basıyor S Ve N'de kaymalar başlıyor. ama AI'de aynı lastiği kullanmıyorsa onu seçmenin bir anlamı yok sanırım.
    Kokpit camde oldukça başarılı.
    Üst ayna başarılı ama dikiz aynalarında detay biraz daha blurlu.
    Pistin çevresi genel olarak başarılı ama çok fazla detaylı tasarlanmamış.
    AI biraz güçsüz olmuş zorluk seviyesi full oyunda olmalı
    Oyun başarılı ancak bu demo gerçekten tadımlık olmuş. Çok fazla içine giremedim ben oyunun. Online modu çok daha sürükleyici ve rekabetçi olacaktır

son olarak oyun SSlerdeki gibi değil
    en azından ben 226bwde custom modda oyunu o şekilde oynamıyorum çok daha iyi görüntüsü

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

araç modellemeleri kusursuz. yiyesim geldi. demoda kilitli araçlar var 3 tane nasıl açılıyor japoncam el vermedi anlamaya.
    Sürüşde fena değil her şeyi kapadım ama R3de araç yere baya sağlam basıyor S Ve N'de kaymalar başlıyor. ama AI'de aynı lastiği kullanmıyorsa onu seçmenin bir anlamı yok sanırım.
    Kokpit camde oldukça başarılı.
    Üst ayna başarılı ama dikiz aynalarında detay biraz daha blurlu.
    Pistin çevresi genel olarak başarılı ama çok fazla detaylı tasarlanmamış.
    AI biraz güçsüz olmuş zorluk seviyesi full oyunda olmalı
    Oyun başarılı ancak bu demo gerçekten tadımlık olmuş. Çok fazla içine giremedim ben oyunun. Online modu çok daha sürükleyici ve rekabetçi olacaktır

son olarak oyun SSlerdeki gibi değil
    en azından ben 226bwde custom modda oyunu o şekilde oynamıyorum çok daha iyi görüntüsü

Alıntıları Göster
    Nasil Japon hesabi aliyoruz? Yani Japoncadan malum anlamiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinigamii

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

PM attım.

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

PM attım.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bizim tuplu tv cosdu grafikleri gorunce baya sasirdim...yarin cafede deniyecem oyunu hdtvlerde orda dusunemiyorum bu oyunun grafiklerini .tuplude asmissa hd de ucar....

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaslar bizim tuplu tv cosdu grafikleri gorunce baya sasirdim...yarin cafede deniyecem oyunu hdtvlerde orda dusunemiyorum bu oyunun grafiklerini .tuplude asmissa hd de ucar....

Alıntıları Göster
    Yaw SS de neymis.Ilk yayinlanan sslerden daha iyi.tuplude hemde

Orijinalden alıntı: GT_55

Yaw SS de neymis.Ilk yayinlanan sslerden daha iyi.tuplude hemde

Alıntıları Göster
    Kardeşler şuraya resim koyun da şenlenelim

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kardeşler şuraya resim koyun da şenlenelim

Alıntıları Göster
    bu oyun degil baska bisey o ne oyle ya

Orijinalden alıntı: maydo67

Alıntıları Göster
    linguistics arkadasım tesekkurler sayende basladım ındırmeye bakalım sabaha kaldık artık...tabı arkadaslar resım ekleyelım buraya oynayabılen var oynayamayan degılmı..

Orijinalden alıntı: maydo67

Alıntıları Göster
    begendiniz mi?

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • quote:

linguistics arkadasım tesekkurler sayende basladım ındırmeye bakalım sabaha kaldık artık...tabı arkadaslar resım ekleyelım buraya oynayabılen var oynayamayan degılmı..

Alıntıları Göster
    quote:

Önemli değil hocam.

Colonel : Ziver answer me... Ziver... Ziveeeeeeer!

▪ Game Over ▪ Continue?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankBunny

quote:

Önemli değil hocam.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FrankBunny

quote:

Önemli değil hocam.

Oğuz'u geçeceksin hacım, az kaldı.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4

• quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

quote:

Orjinalden alıntı: FrankBunny

quote:

Önemli değil hocam.

Oğuz'u geçeceksin hacım, az kaldı.

Alıntıları Göster
    Oyun cok iyi bmw 135i coupe la 1. oldum ama kitli arabalar acilmadi bide coming soon olan araba var gizli hic bisi olmadi 1. olunca. bu arada diger gercek demo 10/25demi cikiyo bu ay yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metall82 -- 20 Ekim 2007; 2:46:18 >

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5

• quote:

Orijinalden alıntı: metall82

Oyun cok iyi bmw 135i coupe la 1. oldum ama kitli arabalar acilmadi bide coming soon olan araba var gizli hic bisi olmadi 1. olunca. bu arada diger gercek demo 10/25demi cikiyo bu ay yani?

Alıntıları Göster
    yarın indirip deniyeyim bari epeydir girmiodum psn e.

Orijinalden alıntı: NefReT22

yarın indirip deniyeyim bari epeydir girmiodum psn e.

Alıntıları Göster
    arakadaşlar biriniz resim çekip koyabilir mi.ekran götrüntüsü nasıl bi görek

Orijinalden alıntı: EnigM@

arakadaşlar biriniz resim çekip koyabilir mi.ekran götrüntüsü nasıl bi görek

Alıntıları Göster

Oyun fevkalede, bugüne kadar gördüğümüz bütün GT5P görüntülerinin oyun içi olduğunu doğruluyor.Demoyu 2 saatten beri oynuyorum hiç sıkılmadım ayrıca demonun hafta sonuna denk gelmesi ayrı bir şans tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 20 Ekim 2007; 3:30:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SEMiZ

Oyun fevkalede, bugüne kadar gördüğümüz bütün GT5P görüntülerinin oyun içi olduğunu doğruluyor.Demoyu 2 saatten beri oynuyorum hiç sıkılmadım ayrıca demonun hafta sonuna denk gelmesi ayrı bir şans tabi

Alıntıları Göster
    arkadaslar pc den ındırıyorum bıttıkten sonra flash atıp dırek ps3 kurabılıyomuyuz bılen varmı

• 
Sayfa: önceki 123456...872...1749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.