Şimdi Ara

Forumda Bir Boşluk Var(M.E.B Süzgeci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

''M.E.B Süzgeci'' sağolsun bugün sakin bir gün.. kafamızı dinleyebiliriz demektir.

• _____________________________
  • bugünü bayram ilan ediyorum..

• _____________________________

• Bende korktum, MEB bu siteyi de engelleyecek zannettim.

Bu arada görüyoruz ki onlar okula gidince kimse kalmamış forumda.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • Haftaya da bize YÖK süzgeci gelecek. O zaman forum ne olur bilmiyorum

Orjinalden alıntı: Noise1903

Haftaya da bize YÖK süzgeci gelecek. O zaman forum ne olur bilmiyorum

Aynen ,2 hafta kadar sonra da bize

Orjinalden alıntı: *GökCell*

quote:

Orjinalden alıntı: Noise1903

Haftaya da bize YÖK süzgeci gelecek. O zaman forum ne olur bilmiyorum

Aynen ,2 hafta kadar sonra da bize

hmm güzel, forum bize kalacak o zaman,
    bi dernek kurarız artık, "Çalışanlar Derneği" o başlıkta devam ederiz foruma,
    sayımız azalacağı için dağınıklık olmasın bi başlıkta toplanalım.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя

• quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Bende korktum, MEB bu siteyi de engelleyecek zannettim.

Bu arada görüyoruz ki onlar okula gidince kimse kalmamış forumda.

yok artık.

Orjinalden alıntı: Ed Gein

Anaa bu gün okul vardı!

ben gittim geldim bile
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Her sene aynı şey olur.Merak etmeyin forum boş kalmaz. Buranın müdavimleri yeter buraya
  • Bu forumdaki kullanıcılar: SCREAM_BG, POWER64, Vaio, liero, fyagiz, fuducuk, crow, *aybars*, inCredibLe, greenmann, SinanBest, carnivora, !!!TRK!!!, PETERSBURG, spawn34, charcharodon carcharias, ...McMonsteR..., djnone, jöntürk87, beratkaya23, ccaparli, Eswod, cihantavuz, gorkem44, ilowed, ultraslan_38, JoKeYANKARA, kliwaj, LsR, zalupa, The OmeN, Noise1903, ertu.aa, öküz, Versalid, aKaSa, yih_hu, DnzD7, ruge, kominiko, acheron, Alpertunga, soldier., trbugrapc, _CrAzY_, serkanyan, RccP, Layblood, sweetdream, imPsYcHo, nman, erdisarikaya, NoVaRiX, uffuk, nKEEPr, Norman Cook, sadu23, fanatik123, Derebeyim, morgoth_7376, necrovirus, buffy45, _DePReSiF, mojo_jojo, rester, affetmez, Oben54, teknologi, ahweto, elest, Shady RIDDLE, Eka01, Feyz-O, worldwar

hadi okula okulaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Bu forumdaki kullanıcılar: SCREAM_BG, POWER64, Vaio, liero, fyagiz, fuducuk, crow, *aybars*, inCredibLe, greenmann, SinanBest, carnivora, !!!TRK!!!, PETERSBURG, spawn34, charcharodon carcharias, ...McMonsteR..., djnone, jöntürk87, beratkaya23, ccaparli, Eswod, cihantavuz, gorkem44, ilowed, ultraslan_38, JoKeYANKARA, kliwaj, LsR, zalupa, The OmeN, Noise1903, ertu.aa, öküz, Versalid, aKaSa, yih_hu, DnzD7, ruge, kominiko, acheron, Alpertunga, soldier., trbugrapc, _CrAzY_, serkanyan, RccP, Layblood, sweetdream, imPsYcHo, nman, erdisarikaya, NoVaRiX, uffuk, nKEEPr, Norman Cook, sadu23, fanatik123, Derebeyim, morgoth_7376, necrovirus, buffy45, _DePReSiF, mojo_jojo, rester, affetmez, Oben54, teknologi, ahweto, elest, Shady RIDDLE, Eka01, Feyz-O, worldwar

/>

hadi okula okulaaa

bende ordayım ama okulum yok açılsada gitsem

• quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

quote:

Bu forumdaki kullanıcılar: SCREAM_BG, POWER64, Vaio, liero, fyagiz, fuducuk, crow, *aybars*, inCredibLe, greenmann, SinanBest, carnivora, !!!TRK!!!, PETERSBURG, spawn34, charcharodon carcharias, ...McMonsteR..., djnone, jöntürk87, beratkaya23, ccaparli, Eswod, cihantavuz, gorkem44, ilowed, ultraslan_38, JoKeYANKARA, kliwaj, LsR, zalupa, The OmeN, Noise1903, ertu.aa, öküz, Versalid, aKaSa, yih_hu, DnzD7, ruge, kominiko, acheron, Alpertunga, soldier., trbugrapc, _CrAzY_, serkanyan, RccP, Layblood, sweetdream, imPsYcHo, nman, erdisarikaya, NoVaRiX, uffuk, nKEEPr, Norman Cook, sadu23, fanatik123, Derebeyim, morgoth_7376, necrovirus, buffy45, _DePReSiF, mojo_jojo, rester, affetmez, Oben54, teknologi, ahweto, elest, Shady RIDDLE, Eka01, Feyz-O, worldwar

/>

hadi okula okulaaa

Bende ordayım ama benimdse okulum yok

Australian Dream

• quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

quote:

/>

hadi okula okulaaa

Bende ordayım ama benimdse okulum yok

bnde ordayım ama okulu bıraktım lise1 terk açıktan vercm 4Ever

• hah şöyle be

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.