Şimdi Ara

SONY AR YI SİPARİŞ ETTİM. (GELDİİİİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 2.2 Ghz. 4 MB Cache Core 2 Duo T7500 İşlemci
    4 GB DDR2 RAM 667 Mhz (Max.4 GB)
    320 GB (5400rpm) SATA HDD
    DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc
    NVIDIA® GeForce® Go 8600 GT
    HDMI-S-Video Out Interface+3 USB Port+Sd Card Okuyucu
    17 Inch AR Serisinde En İyi Tasarım En İyi Dizayn
    Microsoft Windows® Vista Buisnes Türkçe

EVET 4 gb lık modelı aldım .. ozellıkelr bu yanı demınkı dusuk yanlıs yazmısım.. 7500 lu falan fılan.. ama fiyat degıstı tabı her sey dahıl kdv falan 2650 ye mal oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginguzelsoy -- 6 Eylül 2007; 19:50:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 24 Ağustos 2007; 17:35:55 >

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

okadar da g2s demiştim sana...neyse hayırlısı olsun sana.en azından lcd'sine hayran hayran bakacağın bi laptop aldın....bi de bu fiyata nerden aldın?hayret bi fiyat(eğer yurtdışı değilse tabi)
    bu fıyata bılgısayarcı toptancım var garantılı yurtdısı cıhazı degıl yanında canta ve ekstra hedıyelerde getırıyor..

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

bu fıyata bılgısayarcı toptancım var garantılı yurtdısı cıhazı degıl yanında canta ve ekstra hedıyelerde getırıyor..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güzel cihaz ve fiyat

Orijinalden alıntı: AhmEthem

Alıntıları Göster
    teşekkürler. soal kardeş..

Orijinalden alıntı: AhmEthem

Alıntıları Göster
    2650 "ytl" değil herhalde. yoksa öyle mi?

Orijinalden alıntı: coolfire

2650 "ytl" değil herhalde. yoksa öyle mi?

Alıntıları Göster
    2650 euro :) blu ray yazıcı falanda var
  • quote:

2650 euro :) blu ray yazıcı falanda var

Alıntıları Göster
    TR'de 4GB'lı versiyonunu bulabileceğim bir yer var mı AR serisi için? Bir de 8600GT ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz oyun oynanabilinir mi?

Orijinalden alıntı: Kirli

TR'de 4GB'lı versiyonunu bulabileceğim bir yer var mı AR serisi için? Bir de 8600GT ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz oyun oynanabilinir mi?

Alıntıları Göster
    8700 den sonra en ıyı kart işte.. 4 gb tı ben ram alıp ılave yapıyorum

8700 den sonra en ıyı kart işte.. 4 gb tı ben ram alıp ılave yapıyorum

Alıntıları Göster
    Yani full çözünürlükte oyun oynanır mı?

Yani full çözünürlükte oyun oynanır mı?

Alıntıları Göster
    oynayacagın oyuna baglı .. carbon falan onlar full rahat lıkla oynarsın cod2 falan sorun cıkarmaz yenı nesıl stratejı oyunlar hatta en son cıkan oyunları bıle oynarsın ama en son cıkan yenı dx oyunları ıyı sevcıyede oynayaılırsın full oyanıtmı bılmıyorum.. 8700 ler var işte en son cıkan ondan sonra bu 8600.. şu an pıyasadakı en ıyı laptop ekran kartı

oynayacagın oyuna baglı .. carbon falan onlar full rahat lıkla oynarsın cod2 falan sorun cıkarmaz yenı nesıl stratejı oyunlar hatta en son cıkan oyunları bıle oynarsın ama en son cıkan yenı dx oyunları ıyı sevcıyede oynayaılırsın full oyanıtmı bılmıyorum.. 8700 ler var işte en son cıkan ondan sonra bu 8600.. şu an pıyasadakı en ıyı laptop ekran kartı

Alıntıları Göster
    AR41S'de BlueRay yazıcı olduğunu bilmiyordum, gerçekten özellikleri güzel bir bilgisayar almışsın engin kardeş

• quote:

AR41S'de BlueRay yazıcı olduğunu bilmiyordum, gerçekten özellikleri güzel bir bilgisayar almışsın engin kardeş

Alıntıları Göster
    slm ya dun söle bır aksaklık oldu hemen yazayım aslında ben ar570n10 almıştım bu avrupa modelı 41s ise amerikadan gelen model mış aynı urunler sadece geldıklerı yer dolayısı ıle ısım farklılıgı varmıs benım ar570n10 test edılırken ses kartında problem cıkmış ondan cıhazı gondermemişler oun yerıne magdur olmam ıcın pazartesı aynı urun olan amerıkandan geldıgı ıcın 41s ısmını alan ve sony ar nın en pahalı cıhazı olanı 4 gb yapıp yolluycaklar..

41 s ve ar570n10 ve bazı bır kaçında blu ray dısc var sony nına r serısındekı tum blu ray dısclılerı yazma ozellıgıne sahıp..

salı inşallah elimde olucak. bu arada iyidileklerin için ayrıca teşekkür ederim

• quote:

slm ya dun söle bır aksaklık oldu hemen yazayım aslında ben ar570n10 almıştım bu avrupa modelı 41s ise amerikadan gelen model mış aynı urunler sadece geldıklerı yer dolayısı ıle ısım farklılıgı varmıs benım ar570n10 test edılırken ses kartında problem cıkmış ondan cıhazı gondermemişler oun yerıne magdur olmam ıcın pazartesı aynı urun olan amerıkandan geldıgı ıcın 41s ısmını alan ve sony ar nın en pahalı cıhazı olanı 4 gb yapıp yolluycaklar..

41 s ve ar570n10 ve bazı bır kaçında blu ray dısc var sony nına r serısındekı tum blu ray dısclılerı yazma ozellıgıne sahıp..

salı inşallah elimde olucak. bu arada iyidileklerin için ayrıca teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Rica ederim, notebook eline ulaştığında ufak bir inceleme yazısı ile birkaç fotoğraf çekebilirsen süper olur, malum ben de bu aralar harıl harıl bir 17" notebook aramaktayım ve fiyatları göz önüne alınca doğru kararı vermek zorundayım.

• quote:

Rica ederim, notebook eline ulaştığında ufak bir inceleme yazısı ile birkaç fotoğraf çekebilirsen süper olur, malum ben de bu aralar harıl harıl bir 17" notebook aramaktayım ve fiyatları göz önüne alınca doğru kararı vermek zorundayım.

Alıntıları Göster
    ENGİN HAYIRLI OLSUN KARDES SINIFININ EN İYİSİNİ ALDIN KİM NEDERSE DESİN O BİLG. O PARA PASA PASA VERİLİR.........GÜLE GÜLE KULLAN ÇEKEMİYEN ÇATLASIN

• türkiyeden mi aldın???yok artık ya bu fiyata bu imkansız sen kesin amerikadan almışsındır

Orijinalden alıntı: gokhan1903bjk

türkiyeden mi aldın???yok artık ya bu fiyata bu imkansız sen kesin amerikadan almışsındır
    özelliklerine göre fiyatına baktığımızda pek de sony olduğu belli değil yani o sony nin 1.5 kat fiyat uygulaması bu bilgisayarda gözükmüyor gayet normal bi fiyat özelliğine göre
    Hayırlı olsun arkadaşım kesinlikle pişman olmayacağın bi cihaz güle güle kullan

Orijinalden alıntı: zoptrik

özelliklerine göre fiyatına baktığımızda pek de sony olduğu belli değil yani o sony nin 1.5 kat fiyat uygulaması bu bilgisayarda gözükmüyor gayet normal bi fiyat özelliğine göre
    Hayırlı olsun arkadaşım kesinlikle pişman olmayacağın bi cihaz güle güle kullan

Alıntıları Göster
    o makina gülle gibidir. 2 hdd var tahminimce ve 17 inc monitor ve ona göre kasa. Ama gerçekten iyi makina ki fiyat da uygun özelliklere göre. Hayırlı olsun Ben de alcam yakın zamanda laptop eğer bize de indirim yapmaları söz konusu olursa aldığın firmayı öğrenmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: PongoLLe

o makina gülle gibidir. 2 hdd var tahminimce ve 17 inc monitor ve ona göre kasa. Ama gerçekten iyi makina ki fiyat da uygun özelliklere göre. Hayırlı olsun Ben de alcam yakın zamanda laptop eğer bize de indirim yapmaları söz konusu olursa aldığın firmayı öğrenmek isterim

Alıntıları Göster
    Aslında pek de gülle gibi değil, Toshiba Qosmio serisi 4.5 kilo iken AR serisi 3.5 kilo civarındaydı sanırım.

• quote:

Aslında pek de gülle gibi değil, Toshiba Qosmio serisi 4.5 kilo iken AR serisi 3.5 kilo civarındaydı sanırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tr den aldım ancak benım abım bılgısayrcı ona yapılan ındırımler falan ıle bu fıyata geldı.. yarın son konfırure edılıce ben ultımate ıstıyorum yanınd abır de :) busnies verıyorlar bakalım utlımatte alabılırım..

gelince ss ve ınceleme tabıkı yazıcam .. merak etmeyın..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.