Bildirim
Acı biber eli yakarmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yakar
bende bir menemen sevdasına sızlayan avuiçlerine sahip olmuştum
krem sür serin tut_____________________________ -
abi acı biber bu isminden belli nie ellionuz ki _____________________________ Kendin için yanarsan, seni cehennem bile yakmaz... -
Bir Bayan + Bir Erkek + Acı Biber = Fantezi

_____________________________ -
yakar benim çok yandı
_____________________________ -
-
açık yaraya temas ederse özellikle biber turşusuysa acaip yakar..Ancak normal tenimizde tad alma tomurcukları gibi sşsiz bir yapı olmadığından algılayamıyoruz..Algılamak istiyeceğini de sanmam..Otobüste dilinle tutmaçları tutman gibü birşey..Ancak erojen bölgeleri de yakıyor biliyorum(Penüs ve Pennüse'yi yani
)
Ardahan da acı biberler fantezi yapan çiftinin gecesinin sonu hastahanede gelmişti_____________________________ -
Yara filan varsa yakar sanırım. Belki de yara olmadan da yakıyordur. Bilemicem artık...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler