Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

N83 çıksın düşer :)

Alıntıları Göster
    Garmin Araçları (Resmi Sitesinden)

http://www8.garmin.com/vehicles/bundles/allvehicles.html

İstediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: feelindivine

Bugün telefona dokunma şansım oldu.Her şey güzelde malzeme kalitesi rezalet.Yani bu kadar iyi bir telefona bu kadar plastik bir his yakışmamış ben de şuan W810i var onun malzeme kalitesi bile daha iyi.Nokia niye bu kadar kıro malzeme kullanıyor anlamak da güçlük çekiyorum arkadaşlar.

İkincisi bu telefonu almak için sizce en iyi zaman ne zaman?1 yıldır bekliyorum hala aman aman bir fiyat oynaması olmadı.Şimdiki fiyatlardan almak mantıklı mı sizce?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feelindivine

Bugün telefona dokunma şansım oldu.Her şey güzelde malzeme kalitesi rezalet.Yani bu kadar iyi bir telefona bu kadar plastik bir his yakışmamış ben de şuan W810i var onun malzeme kalitesi bile daha iyi.Nokia niye bu kadar kıro malzeme kullanıyor anlamak da güçlük çekiyorum arkadaşlar.

İkincisi bu telefonu almak için sizce en iyi zaman ne zaman?1 yıldır bekliyorum hala aman aman bir fiyat oynaması olmadı.Şimdiki fiyatlardan almak mantıklı mı sizce?

abicim morelimi bozma yafw.rezalet diyonda se ye göremi yoksa nokianın diğer modellerine göremi diyon.fiyatıda genellikle euronun iniş çıkışına bağlı. gidiyo bu aralar.anlamadığım bi şey var.fiyatlarda 200-250 ytl farklar oluyo bu neye göre.garanti demeyin değil.kvk hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu telefonun siyahına ne oldu çıkmayacak sanırım. Siyahı çıkmadıkca bende de telefondan soğuyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Yan çerçeve hoşuma gitmiyor benim de. Ayrıca tuşların olduğu parlak bölgede küçük küçük renk atmaları var. İleriki zamanlarda kasasını değiştirebilirim. Yine de oldukça memnunum N82' den.

Ben altı ay önce almıştım N82' yi. Şu anda hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Hatta bazı yerlerde benim aldığım fiyattan daha pahalıya satılıyor. Fiyatın kayda değer bir biçimde düşeceğini sanmıyorum. Azar azar düşüş olacaktır elbette. Yine de bilemem tabiki; yeni modeller çıktığında kayda değer düşüşler olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

. Ayrıca tuşların olduğu parlak bölgede küçük küçük renk atmaları var.

siyah renginde böyle sorunlar olmaz sanırım.seninki siyah değil dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Alıntıları Göster
    Sıfırı en uygun fiyata nerede var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

Sıfırı en uygun fiyata nerede var?

Alıntıları Göster
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=92388

burası olabilir.

hoşbulduk hemre

• quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Ben gümüş rengini kullanıyorum.
    Arka kapağın yapıldığı malzeme oldukça kaliteli gibi ama ön tarafta o kadar kalitesiz duruyor. Telefonun ön tarafındaki parlak kısım nikelaj ile kaplanmış sanırım. İki ayrı yerde küçük küçük renk atması vardı. Ayrıca kısa bir kılcal çatlak vardı. Bu kısmı hafifçe tırnakladım nikelaj soyulmaya başladı. O kadar da titiz kullanıyorum halbuki. Neyse, ileriki günlerde kapak bulabilirsem değiştiririm artık.

• quote:

quote:

quote:

Arka kapağın yapıldığı malzeme oldukça kaliteli gibi ama ön tarafta o kadar kalitesiz duruyor. Telefonun ön tarafındaki parlak kısım nikelaj ile kaplanmış sanırım. İki ayrı yerde küçük küçük renk atması vardı. Ayrıca kısa bir kılcal çatlak vardı. Bu kısmı hafifçe tırnakladım nikelaj soyulmaya başladı. O kadar da titiz kullanıyorum halbuki. Neyse, ileriki günlerde kapak bulabilirsem değiştiririm artık.

Alıntıları Göster
    @ akay635 : Bende dikkat ederim ama bende bir sorun yok.Anlamadım niye öyle olmuş

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    N82' nin fiyatı;
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

@ akay635 : Bende dikkat ederim ama bende bir sorun yok.Anlamadım niye öyle olmuş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Valla bilmiyorum ki. Sanki asit yada çamaşır suyu değmiş gibi lekeler oluştu.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Temmuz 2008; 12:10:31 >

• quote:

N82' nin fiyatı;
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

Alıntıları Göster
    N-Gage Brother in Arms

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapidshare.com/files/129576686/brothers_in_arms.rar

Cahoona Games Marble.Maze v1.60.1

Bu sürümde kendimiz yeni bölümler yaratabiliyoruz.
    Ayrıca önceki sürümdeki bilgilerimiz kaybolmuyor üstüne kurunca.

http://rapidshare.com/files/129577372/Cahoona.Games.Marble.Maze.v1.60.1.S60v3.SymbianOS9.1..sis

PanoMan 3.0.667 - Yeni sürüm

http://rapidshare.com/files/127480081/Bit-Side.PanoMan.v3.0.667.S60v3.OS9.1.Unsigned.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Asphalt 4 - Elite Racing

http://rapidshare.com/files/128998257/Asphalt4_3D_Nokia_N95_EN_DE_SP_FR_IT_NONIGP_104_signed.sis

Alıntıları Göster
    quote:

Asphalt 4 - Elite Racing

/>

http://rapidshare.com/files/128998257/Asphalt4_3D_Nokia_N95_EN_DE_SP_FR_IT_NONIGP_104_signed.sis

bu oyun çok süper. oyun kapattım. asphalt 3 de de oyun bitirdim. 1 veya 2 si varmı bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiestokolik

quote:

Asphalt 4 - Elite Racing

/>

bu oyun çok süper. oyun kapattım. asphalt 3 de de oyun bitirdim. 1 veya 2 si varmı bunun

Alıntıları Göster
    Asphalt 4 ün tanıtımını görmüştüm.oyunun grafikleri çok başarılı.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu garantilisi ama grey değil.
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Sanki bir yere sürtmüş gibi kenarı hocam ..Orda biraz eksilme mevcut..

quote:

quote:

/>

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Günah almayalım ama büyük ihtimalle, sizin durumunuzda 10 kişi varsa 10una da aynısını demişlerdir

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bu garantilisi ama grey değil.

ereyona telefon açtım aynen dedikleri şey şu... Artık benim şansızlığımmı yoksa beni kandırmak için söylenmiş bir uydurma muhabbetmi anlamadım gitti..

Efendim diğer müşterilerimizin hepsinin cihazları kayıt altına alındı ama sizin cihazla ilgili bir sorun meydana gelmiş o yüzden kayıt altına alınamamış sadece sizin cihazınız şuanda kayıt dışı görünüyor. firmaya ben yeniden ilewtiyorum bir iki gün içinde cihazınız açılacaktır.

musyum kardeş enin cihaz açıldı mı?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Herhangi bir darbe falan olmadı. Kimyasal bir madde falan mı değdi diye düşünüyorum ama o da zor ihtimal. Aşınmış gibi görünen yer önce renk değiştirmişti; daha sonra baktım ki kılcal bir çatlak oluşmuş orada. O çatlağı hafifçe tırnakladığımda nikelaj kaplama soyulmaya başladı. Ama o noktadaki soyulma devam etmiyor. Çatlağın olduğu yer soyuldu o kadar. Çatlak dediğim de kapakta bir çatlak yok sadece üzerindeki nikelaj kaplamada çatlak vardı.
    Yıldız tuşunun olduğu yerde de renk değişikliği oldu. Sanki yıldız tuşunun dibinden bir sıvı çıkmışta oranın rengini değiştirmiş gibi duruyor. Çokta önemli değil aslında; canı içinde olsun; dışı pek önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Temmuz 2008; 14:15:24 >

• quote:

Herhangi bir darbe falan olmadı. Kimyasal bir madde falan mı değdi diye düşünüyorum ama o da zor ihtimal. Aşınmış gibi görünen yer önce renk değiştirmişti; daha sonra baktım ki kılcal bir çatlak oluşmuş orada. O çatlağı hafifçe tırnakladığımda nikelaj kaplama soyulmaya başladı. Ama o noktadaki soyulma devam etmiyor. Çatlağın olduğu yer soyuldu o kadar. Çatlak dediğim de kapakta bir çatlak yok sadece üzerindeki nikelaj kaplamada çatlak vardı.
    Yıldız tuşunun olduğu yerde de renk değişikliği oldu. Sanki yıldız tuşunun dibinden bir sıvı çıkmışta oranın rengini değiştirmiş gibi duruyor. Çokta önemli değil aslında; canı içinde olsun; dışı pek önemli değil.

Alıntıları Göster
    ===> Babi Nokia Temaları <===

Çoğunuzun bildiği üzere Babi Nokia ünlü tema üreticisi ve sitesini yeniledi. Binlerce temalar için;

http://www.babinokia.com

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

/>

yüksek ihtimalle camdan bakarken yada bir yere otururken oluşmuş... arkadaşa aldığımız 5500 sporttada aynı olay var halen düşünüyoruz telefon yere düşmedi bir yere çarpmadı sadece cepteydi ve çelik kasası var ama içeri biraz göçmüş durumda :D buda öyle birşey muhakkak bir yere sürtünmüştür farkında olmadan çok şey oluyor bu hayatta hatta bazen elimizi kestiğimizin farkına 2 gün sonra varabiliyoruz :)) ama nasıl kestiğimizi bilmiyoruz :D

tuşlar niye sarı ki ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

yüksek ihtimalle camdan bakarken yada bir yere otururken oluşmuş... arkadaşa aldığımız 5500 sporttada aynı olay var halen düşünüyoruz telefon yere düşmedi bir yere çarpmadı sadece cepteydi ve çelik kasası var ama içeri biraz göçmüş durumda :D buda öyle birşey muhakkak bir yere sürtünmüştür farkında olmadan çok şey oluyor bu hayatta hatta bazen elimizi kestiğimizin farkına 2 gün sonra varabiliyoruz :)) ama nasıl kestiğimizi bilmiyoruz :D

tuşlar niye sarı ki ..

Alıntıları Göster
    Sarı değil; gümüş rengi. Işık yansımasından dolayı öyle çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.