Şimdi Ara

İnternetten İstanbul dışında bir ile beyaz eşya alamama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden beyaz eşya falan hepsi internetten sipariş verilebiliyordu, tüm beyaz eşyalarımı 15 yıl önce internetten aldım. Şimdi bulaşık makinem bozuldu ve açık söylemek gerekirse bu süreçte hiç lazım olmadığı için bilmiyordum ama baktığım kadarıyla internetteki satış ilanları SADECE İSTANBUL İÇİ TESLİMAT YAPIYOR! Bunun bir yolu yordamı var mı?

Mesela BOSCH SMS4IKI62T bulaşık makinesini mağazada 35 bin liraya satıyorlar ama internette 25 bin liraya var. Aradaki uçurum çok fena, %40 fazla resmen yetkili satıcı...

Ertesi gün sabahı eşyaları teslim ettiller.

Teslimat konusunda İstanbul çok hızlı, Amazon bile sabah verdiğim siparişi aynı gün akşamına teslim ediyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epttavm den ucuz diye düşünüp aldığım çamaşır makinesi arızalı çıktı sıkma yapmıyordu. Arçelik ürünün arkasında durması 1 ay uğraştım zor degistirebildm fatura falan da yollamadilar satın laim sonrasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epttavm beni de yeni kazıkladı. Ucuz bir ürün aldım kargoda kaybettiler. Simdi isin yoksa THH filan uğraş. Net alışverisi eski Gittigidiyor günleindeki gibi değil. Netten klima flan alıyorlar 3 - 5 bin lira ucuz diye....

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.