Şimdi Ara

Cimer e şikayet eden oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk Telekom fiber Superonline a göre %47 daha pahalı. Bunu Cimere yazsak bir şey çıkar mı?

Fiber döşettik, site yönetimi Türk Telekom ile görüşmüş ve sonunda eve kadar fiber geldi.
    (Sanırım yakında sadece o vardı, bu çağda Superonline ve Turknet in bir ağ haritası paylaşamıyor olması da ayrı konu)

Millenicom Vdsl 72mbit aylık 759 TL yalın internet faturasından sonra fibere geçelim artık diye araştırmaya başladık.

-Superonline 12 ay tahhütlü 1000/100 aylık 950 TL modem dahil
    -Turk Telekom 1000/50 18 ay tahhütlü modem dahil 1393 TL ye geliyor ortalama aylık

Superonline ı aradım: Maalesef kendi altyapımız olan yerlerde bu fiyatı verebiliyoruz, sizde TT altyapı var TT fiyatının üzerinde fiyat olur dedi. (1560 TL/ay gibi bir rakam teleffız etti) Teşekkür ettim kapattım.

SO da üstelik eski abonelere aylık ücret 950 değil 850 TL

(Millenicom da eski abonelere tavan fiyat uyguluyor. )

Buradan, müşteriye değer verme, fırsatçılık yapmama gibi etik davranışlarından ötürü Superonline ı tebrik ediyorum.
    (Aynı kafa umarım Turkcellede geçer : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 18 Ağustos 2026; 11:58:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CİMER’e yazılabilir ama sırf Türk Telekom daha pahalı diye doğrudan sonuç çıkması zor çünkü işletmelerin aynı hız paketini aynı fiyattan satma zorunluluğu yok. Asıl mesele bölgede fiilen tek altyapı nedeniyle tüketicinin seçeneksiz kalması ve bunun fiyatlamaya etkisiyse BTK’ya ve gerekirse Rekabet Kurumuna şikayet daha anlamlı olabilir. Fiyatları ve adresinizde alternatif altyapı bulunmadığını belgeleyerek başvurmak daha etkli olur hukuki destek verebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.