Şimdi Ara

3 araç arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı değiştirmek istiyorum. Elektrikli araçtan benzinli hibrit bir modele geçmek niyetim. 3 modelden sizce hangisi sorunsuz , özellikli ve 2. eli değerlidir? Araçlar :

Hyundai Tuscon 1.6 elegance 2025 (180 beygir 160 lık olanı da varmış ama bu daha iyiymiş )

Renault Austral 1.3 Techno aspirit alpine 2025

Opel Grandland GS ultimate 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 28 Temmuz 2026; 4:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI MAG CORELIQUID I360
    Kingston BEAST 32GB 6000MHZ
    ASUS TUF GAMİNG GT302
    MSI MPG A1250GS 1250W 80+ GOLD
  • Her üç araç ta Mild Hybrit.

Mild Hybrit'ler soruna açık bir sistem. Kronik arızaları var ve giderilmesi oldukça maliyetli.

İlla Hybrit olacaksa Honda HRV, Toyota Corolla Cross veya CHR,

Japon istemiyorum derseniz Renault'un 1.6 E-Tech serisi motoru bulunan araçlarına bakabilirsiniz.

1.6 E-Tech'te full hybrit bir motordur.

Austral, Boreal ve Rafale'de bu motor kullanılıyor. Sanıyorum son çeyrekte Clio ile de üretilecek.

• corolla cross al yıllarca sorunsuz bin arabası. konfor olmayabilir. bazılarına göre kalas gibidir. yakıtı ideal bakım harici sizi üzmeyecek bir araçtır. çok nadir denk gelen arızaları belki vardır da dilerim size denk gelmez. imkan varsa rav4 de düşünebilirsiniz.

Hocam corolla cross özelliği olmayan kütük gibi araba. Tipini de beğenmiyorum o yüzden onu eklemedim. Açıkçası gönlüm grandland ya da avustraldan yana. Grandland çok özellikli ama onda da boya ve sunroof'tan su alma sorunları var diyorlar. Çok kararsızım bu yüzden.

MSI MAG CORELIQUID I360
    ASUS TUF GAMİNG GT302
  • Üçü arasında; Donanım, iç malzeme kalitesi, hacim ve konfor olarak Grandland (Ultimate ve opsiyonları tam ise). Tasarım göreceli ama yine Grandland derim.

Sorunsuzluk şansınıza kalmış, ama 3-5 gün sorun yüzünden serviste geçirmekten korkup (o da denk gelirse), 3-5 yılı her yanı leğen plastiği gibi arabalarla geçirmek zaten bana saçma geliyor.

2. el değerini koruma konusunda ise Grandland büyük ihtimalle üçü arasında sizi en fazla üzecek olan.

Kısaca seçim, maddi durumunuzun, konforunuz için alacağınız riski ne kadar tolere edebileceğine kalmış.

• Austral yeni kasa ise muhakkak Austral derim, 1.3 tce motor ve xtronic ile gayet sorunsuz, kaliteside çok yüksek bir araç. Binin test edin anlayacaksınız zaten, bende şu an Austral de karar kıldım.

Hocam bende bulursam Austral olmadı Grandland almayı düşünüyorum.

MSI MAG CORELIQUID I360
    ASUS TUF GAMİNG GT302
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Saat arasında kaldım (YENİ)
    2 yıl önce açıldı
    İki Araba Arasında Kaldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 araç da tam hibrit değil. elektrikli aracın ekonomisinden sonra bu araçlardan yakıt ekonomisi beklemeyin.

insanlar 3-5 ışıklı oyuncak, janjanlı tasarımı tercih ediyor nedense :D

bir kaç hoş çizgiye, ankara pavyonu misali iç mekanlara kanmayın. en şaşalı arabadan bile 6 ay sonra sıkılacaksınız emin olun

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Temmuz 2026; 18:23:42 >

Unutmayın hybrid araçlar piyasadaki en karmaşık modeller, her markanın hybrid aracına güvenemezsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üçünün de hibriti sorunlu, üçünün de çift kavrama şanzımanı sorunlu....

• Tavsiye isterken, maddi durumunuzu, sosyo-kültürel seviyenizi, yaşam standardınızı, kariyeriniz hakkında beklentilerinizi... daha bir çok şeyi düşünüp, tavsiye istediğiniz insanların da benzer durumda olup olmadığına bakmanız lazım.

Yoksa; Hayatı boyunca ne uzayıp ne kısalacak, düğündeki takılarla ite kaka bir külüstür alıp 15 sene tek derdi "aman masraf çıkarmasın" olan da, ağır abi gibi görünmek için nargilecilerin arasında elden ele dolaşmış hasarlı Passat/F30 kovalayan da, araba al-satıyla köylü kurnazlığıyla köşeyi dönmeye çalışan da, her gördüğüne özenip hiç bir şeyden eksik kalmayayım diye senede bir araba değiştiren de... Kendi çapında akıl vermeye çalışır.

Asgari ücretlinin, milyon kazanan beyaz yakalıya yatırım tavsiyesi verdiği bir yer internet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yazdıklarının 3'ü de hybrid değil mild hybrid çöpler sadece lafta isimlerinde HEV yazıyor sadece.

Toyota beğenmiyorsan çok bir seçeneğin yok paran varsa git lexus tara veya bayi ile görüş.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.