Şimdi Ara

Konya'daki uluslararası şenlikte kriz! Milletvekili alanı terk etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temsili Nasreddin Hoca Müfit Can Saçıntı konuşmasında şunları söyledİ: "Biz uyandık ama Akşehirliler tıpkı Milli Mücadele'de olduğu gibi... Hoş geldiniz torunlarım, yarenlerim. Bugün burada anlatacağım her şey gerçektir, yalanım varsa Allah bana evlenme programlarından koca versin. Duydum öyle şeyler oluyormuş artık. Bugün nasip oldu Nasreddin Hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım. Bu şenlikte Bulgar dansçılarımız varmış. Onlar duymuş, soruyor bana 'Kayyum nedir?' Nasıl anlatayım Türk olmayan birine kayyumu? Dedim ki; kardeşim sen birini sevdin, o da seni sevdi, evlendiniz, gerdeğe girdiniz. Gerdek sabahı bir uyanıyorsun, eşinin yerinde bir Mahmut var. O Mahmut'a kayyum diyoruz, ne diyelim."

......doğru her yerde doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasreddin Hoca'yı içeriye alırlarsa daha komik (trajikomik) olur. Bekleyelim görelim

yeni türkiye böyle sabah kalkarsın malına mülküne evine çökülmüş...... tapun gitmiş her şey beklenir

yaparsa bunlar yapar

Orada bir şenlik var millet çocuk çocuk hem eğlenmeye hem Nasrettin Hocam türbesi etrafında anmaya gelmiş ama onlar ne yapıyor dersiniz her zaman ki gibi bunu bile siyasete alet etme derdinde. KK'ye gönderme yapma siyaset yapma derdindeler.

Yok ben eşeğe kayyum olarak atandım flan gibi çocukça işlere girişmişler. Bu CHP iktidar olacakta ülke yönetecek nasıl olacak gerçekten bilemiyorum...

bende merak ediyorum chp nasıl yönetecek diye ama

kaderi ilahi 1-2 yıl içinde gösterecek gibi, inşallah aklı başında adaletli, haram helal bilen, kul hakkını riayet eden, dürüst vatanını milletini seven bir yönetici gelir

"1-2 yıl içinde gösterecek gibi"

Nasıl yani ?

CHP nasıl yönetecek ?

Sen KK yönetimindeki CHP bir aday gösterecek ve kazanacak yada KK tekrar aday olacak kazanacak ve ülkeyi yönetecek mi diyorsun ? ( Ben hiç sanmıyorum bu iç karışıklı ile cebelleşen ve herkesin birbirine hain hırsız arsız şerefsiz dediği yerden iktidar çıkacağına...)

Not: " inşallah aklı başında adaletli, haram helal bilen, kul hakkını riayet eden, dürüst vatanını milletini seven bir yönetici gelir "

Bu söze sonuna kadar katılırım ve bende İnşAllah derim... Ama sorun şu ki şuan için CHP içinde böyle biri halen daha görünmüyor. Olsa zaten AKP şimdiye ON KERE GİTMİŞTİ...

ben parti zikretmiyorum ki

Müfit hakkında en ufak bilgileri olmadan
    etkinliğe çağırıyorlar, sonra da “kriz!”.

Son seçimlerde Akşehir'i CHP kazanmış.

Ve 67 yıllık şenliklere siyaset bulaştırması YANLIŞ DİYORUM ben bu kadar basit. Şenlikleri organize eden belediye.

Oraya Nasrettin Hoca diyerek siyasi bir kişilik getirip Siyasi mesajlar vermesi yok ben eşeğe kayyum atandım FLAN YANLIŞ söylemler.

Aileler oraya çoluk çocuk gelmiş şenlik izlemeye kutlamaya eğlenmeye çalışıyor CHP iş savaş derdinde KK'ye laf çarpma yarışına giriyor...

Yoo gayet yerinde olmuş. Burada aslında şeye bakacaksın.

Kimin gücüne gidiyor bu laflar? Kim üzerine alınıyor? Kimler tepki veriyor?

Artık kabak tadı verdi bu iş.

CHP her şeyi her olayı siyasete alet etmeye çalışıyor

2-3 gün önce Madımak Anmasında da aynısını yaptılar. Hemen siyaset yapamya çalışıyorlar.

Ondan öncede bnaşka anmaya eyleme araya hemen hain KK veya kayyum KK sokuşturmaya çalışıyorlar. Hatta bu ucuz siyaseti Anıtkabire bile sokmaya çalıştılar çelenk krizi ile.

Ayrılacaksan ayrıl neyin nazında bazıları. Ayrılmayıp parti içinde siyaset yapıp devirecem diyorsan ona göre siyaset yap. Korsan işler korsan eylemler koran protestolar ucuz numaralar sığ hareketler olmuyor toplumuda geriyor boşu boşuna...

Oraya 8-10 yaşında çocukları ile gelenler neden bu siyasi şeyleri dinlemek zorunda kalsın ki.

Aslında CHP nin siyaseti bırakıp hemen bir torna tezgahı açması lazım.

Yine aynı şey kim alınıyor kimin zoruna gidiyor meselesi.

Anayasa mahkemesi kapatma oylaması yapılırken bir haftadır yok demokrasi yok milli irade diye götüm götüm gezen akp geldi benim de aklıma.

aynen öyle bende size katılıyorum

Ne yazık ki CHP içerinde bu her şeyi siyasete sokma sevdası aşırı fazla var.

Mesela bu hafta Salı-Çarşamba NATO zirversi var Ankara'da ve tüm partiler bu haftaki gurup toplantılarını iptal etti. ( Zaten olması gerekende o çünkü Meclis kapandı.)

Ama CHP ne yapıyor dersiniz. Tam Liderlerin ülkeye indiği ve toplantı yapacağı gün ve saate apar topar Eskişehir'de Gurup toplantısı yapacaz diye açıklama geliyor. Onuda Korsan Yapıyor CHP genel başkanı KK'ye inat. Bu ucuz numaralar CHP'yi bitiriyor işte. Sonra CHP neden iktidar olamıyor derler.

MHP'sinden DEM partisine İYİ partiden Yeni Yol Gurubuna. Hatta AKP'ye hepsi NATO zirvesine odaklanıyor Ülkeyi temsiliyete önem verirken CHP kendi iç hesapları ve ucuz siyaseti derdinde.

Oradan saçma sapan siyasi mesajlar verme derdine gireceklerdir gene 1-2 saat sonra...

Bu kadar agresif tavırları ancak akpye yarıyor 20 yıllık azap 25 yıl oluyor sonra

Diyelim ki kızınızı istemeye birisi geliyor bu adamın anlattığı gerdek hikayesini anlatıyor sen dur bakalım hayırdır yeri değil demez misin. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Olmamış işte savunmanın anlamı yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.