|
Bildirim

|
hondayı severim. belki son 25 senedir 7-8 tane honda aracım oldu ama bu modeli bu ülke koşullarında satışa sunmak ve 5 milyon istemek de nedir anlamadım... güç/performans desen yok, bagaj yok, yakıt tüktimi eh işte, kol gibi mtv/ötv ile 5 milyon. hayırlı işler honda tr! |
|
hondanın suçu yok. fiyatın sebebi vergiler. vergilerin sebebi ise ''ekonominin sorumlusu benim ben'' diyen malum ekonomist
|
|
Honda bu yönetim ve pazarlama anlayışıyla türkiyeden silinecek. |
|
4x2 bagajsız 2.0 düşük beygirli aracı kim alır 4.5 liraya.. parasını sayamayan alır gerçi..
|
|
Bana daha çok çıkmak istiyormuş hissi veriyor, bu özellikle fabrika kapandıktan sonra daha da güçlendi gibi.
|
|
@brscnk17 3 yıl önce senin maaş ile şimdiki maaşın arasında da bu kadar oran farkı var mı? |
|
MSI MEG X570 ACE --- AMD® Ryzen 9 5950X --- Corsair Hydro Series H110 (CW-9060014-WW ) --- G.Skill 2x16 G.SKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL14-14-14-34 1T ( OC 3733 1.46V Mhz C14-14-14-28 1T ) ( F4-3200C14D-32GTZR ) --- MSI RX 6900 XTX GAMING Z Trio --- Corsair Gaming K70 Lux Red Led Cherry MX Red --- SteelSeries Rival 310 --- HighPower Astro GD 1200 Watt 80+ Gold Full Modüler PSU --- Corsair Obsidian 450D ( CH-9101020-TR ) --- AOC Agon AG322QC4 31.5" 144Hz 4ms --- Intel 660p SSD 1 TB ( SSDPEKNW010T8X1 ) --- HGST 1 TB 2.5" ( HTS721010A9E630 ) --- Asus BW-16D1HT 16X Blu-Ray RW
|
|
hondayı severim. belki son 25 senedir 7-8 tane honda aracım oldu ama bu modeli bu ülke koşullarında satışa sunmak ve 5 milyon istemek de nedir anlamadım... güç/performans desen yok, bagaj yok, yakıt tüktimi eh işte, kol gibi mtv/ötv ile 5 milyon. hayırlı işler honda tr! |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 2 Haziran 2026; 21:06:45 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 2 Haziran 2026; 22:11:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 2 Haziran 2026; 22:58:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
2,5 milyona satsa vergisi yüksek diye alınmayacak arabaya 5 milyon etiket koymak. |
|
"Yeniden", neden yeniden peki? Bir şey ya çok başarılı olduğu için yeniden yapılır ya da, bir önceki denemede başarısızlığa sebep olan sorun çözüldüğü için yeniden denenir. Bir önceki denemede sorun neydi? C segment Honda'yı neredeyse D premium fiyatına satmaya çalıştılar ve ellerinde patladı. Bu sefer ne deniyorlar? C segment Honda yine 5M. Bırakın rakipleri, 20.000 - 30.000km arası güncel kasa C-RV 4M'nin altına satılıyor, kendi ürünü ile bile rekabet etmeleri imkansız. "Piyasası hızlı" safsatalarına kapılıp Civic'e Accord'dan daha fazla para verenleri görünce gaza geldiler herhalde. |
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vergisiz fiyati cokmu ucuzda sebebi vergiler olsun glb 20p ile ayni paraya satiyorsun bu arabayi glb 200den vergimi alinmiyor ? Ek vergide olsa mercedes parasina satabilicene inanmadigin arabayi getirmezsin yok ben bu arabayi illa alacam kac oara olursa olsun diye adam varmi aramizda yok turkiyede olacani saniyormusunuz ben hic sanmiyorum cok zebgin bi kac kisi tutup buna 5m verirmi.hayir oda vermez gider zaten emrcedes bmw alir yani neden 5m a zrv alayimin cevabi hic bir kesimde mevcut degil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|