Şimdi Ara

400-500 Bin TL arası Araç Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İlk defa araç almak istiyorum biraz birikim yaptım yazdığım miktarlar arasında bir araç arıyorum.

Aldığım zaman uzun süre kullanmak istiyorum. Araç kullanıyorum ama daha önce hiç araç sahibi olmak nasip olmadı.

Aile için genelde şehir içi kullanacağım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Benim aklıma gelenler 2012-13-14 otomatik fluence bakabilirsin 200 bin altı km bulursan triger, baskı balata ağır bakımları yapışmışsa alınabilir. Bagajı geniştir. İçi geniştir. Manuel vites daha iyidir şanzıman açısından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tamam hocam bakıcam aklıma megane 2 ler geliyordu hep bu araç hiç aklıma gelmemişti ama o fiyatlarda varmıdır bilmiyorum henüz tesekkür ederim

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • 1.4 atmosferik manuel i20 , fabia , ibiza (2010+ ağır hasarsız mümkünse 150k km civarı bakıyoruz, boya değişen olabilir şasi önemli airbag önemli)

1.5 Dci Sandero (2010-2015 ağır hasarsız km 200 bin civarı)

Favorim ; Bravo 1.6 Multijet otomatik de olur (dualogic yarı otomatik) sürüşü vs yukarıdaki araçlardan iyidir. Bence golf6 ile kapışır yani kronikleri olmasa çok güzel araç kronikleri de sürüşe engel değil. Klima, göğüs şişmesi vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Megane 2 ile yaklaşık 8 yıllık bir bilgi birikimim var 1.6 benzin lpg motorlu Dynamic paket cam tavan, otomatik yükseklik ayarlı bi-xenon farlı, far yıkamalı dolu dolu beyaz renk bir aracım vardı. Kazasından komple motor yaptırmasına kadar, kronik arızasından uzun yoluna kadar aklına gelen ne varsa herşeyine hakim olduğum bir araçtır. Sormak istediğin bir şey varsa memnuniyetle yanıtlarım.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.