Araç karşılaştırması (400 bin TL)
Herkese selamlar,
400 bin TL civarında bir araç almak istiyorum. Temel amacım; beni A noktasından B noktasına sorunsuz şekilde götürmesi, mümkün olduğunca az arıza çıkarması ve bakım maliyetlerinin uygun olması. Aynı zamanda ikinci elde hızlı satılabilen, Türkiye piyasasında tutulan marka/model/motor kombinasyonları önceliğim.
Öneri yapacak arkadaşlar için;
- 2002 model altı düşünmüyorum
- Mümkün olduğunca düşük kilometreli araç bakıyorum
Şu araçlar arasında kaldım:
- 1.6 Ford Focus MK1 / MK1.5
- 1.6 Hyundai Accent Admire
- 1.4 Fiat Albea
- 1.4 Fiat Siena / Palio
- 1.4 Renault Clio / Symbol
- 1.3 Multijet Albea
Bu araçların kronik sorunları nelerdir?
Parça ve bakım maliyetleri nasıldır?
Yakıt tüketimi, dayanıklılık ve ikinci el piyasası açısından kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Özellikle uzun süre kullanmış arkadaşların yorumları benim için çok değerli
Evim firmalarından şehir dışından araba almak
Arkadaşlar herkese selamlar,
Yakın zamanda evim şirketlerinden biriyle araç finansmanına girdim. Aklıma takılan birkaç konu var, daha önce bu süreci yaşamış olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Bildigim kadarıyla ödeme zamanı geldiğinde kişiden aracı bulması isteniyor. Evrak kontrollerinden sonra da “x gün içinde ödeme yapılacak” şeklinde bilgi veriliyormuş. Tam olarak bu kısmı netleştirmek istiyorum.
Örneğin şehir dışında internetten bir araç bulduk diyelim. Aracı görmeden kapora vermek istemem açıkçası. Aracı görmek için gidip kapora verdikten sonra, ödeme günü geldiğinde tekrar mı gitmek gerekiyor? Yoksa süreç farklı mı ilerliyor?
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar süreç nasıl işlediğini paylaşırsa çok yardımcı olur.
Not: Lütfen “evim şirketlerine girilmez” vb. yorumlar yerine sadece sorumla ilgili deneyim paylaşımı yapalım 🙂
LG Mobile Değişim Merkezi Hakkında
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 547)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
19 Yanıt
0
3 kez Ankara'da ki servisine verdim 2 kez Ekran (LCD) değişimi 1 kez de