|
Vodafone Türkiye 144 milyar TL servis geliri elde etti
-
-
Vodafone ile 1 yıllık maceramı yarın operatör değiştirerek sonlandırıyorum. Bu süreçte bana verdiğin rahatsızlıklar ve veremediğin çekim gücü için seni tebrik ediyorum. Hakkını helal et.
-
o yüzden mi geçen yıl 20gb aldığım paraya bu yıl 5gb bile alamıyorum
-
Herkes tuttuğunu öpüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
denetleyen olmayınca herkes tuttuğunu...
_____________________________ -
Bu kadar kötü hizmet ve bu kadar az yatırım ile bu kadar büyük paralar kazanamamalısınız, bu mümkün olmamalı.
-
Çok berbat bir operatör. Bende bir kaç gün önce kurtuldum. Hayatımda ilk defa bir operatörün bölgemde elektrik gidince internet hizmeti veremediğini gördüm.
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
şikayetvar.com a şikayet oluşturun. yeni gelene uygun eski müşteriye pahalı diye. hemen uyguna fiyat veriyorlar.
_____________________________ -
Türkiye'de rekabet falan yok. 3 oligopol 3 parazit. Hadi 2si devletin elinde 3ncüsü ingiliz. hemen hemen 0 yatırımla çok güzel kan emiyorlar. akp türk vatandaşının kanını ingilizlere peşkeş çekiyor
-
Sadece ingilize mi? Kanadaya, abd ye bea ye... AKP den kurtulmadan türk e rahat yok isyan haktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
24 yıllık Turkcell şirket hattım var. 15 yıl önce, gelen teklif üzerine numaralarımız Vodafone na taşınmıştı. 1 hafta - 10 gün sonra ağlayarak Turkcell in kapısına gitmiştik bizi geri alın diye. Rezalet bir hizmet kalitesi vardı. Muhtemelen hiç yatırım yapılmamıştı. Konuşma durup dururken kesiliyor, şehir merkezinden 20 kilometre uzaklaşınca şebeke çekmiyordu. Şimdi ne haldedir bilemem.
Fakat Ankaranın doğusundan ege denizine kadar ayak basmadığım vilayet kalmadı. Türkcell in çekmediği kırsal yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu zamana kadar mevcut müşteriye uygun fiyat verdiklerini görmemiştim. 2025 de 10gb 185₺ ödüyordum geçen ay sözleşmem bitince 10gb 295₺ seçeneği çıktı bende 15gb 300₺ olanı seçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone 13 128GB (18.6)
Asus N752VX-GC212T -
50 milyar TL para kazanmışlar. 1 takvim yılı içerisinde :):)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
size iyi teklif sunmuşlar normalde çok uçuk fiyatlar çıkıyor
|
|
Bu kadar kötü hizmet ve bu kadar az yatırım ile bu kadar büyük paralar kazanamamalısınız, bu mümkün olmamalı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Djargon2
1 iOS
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt