Şimdi Ara

Windows için Google uygulaması kullanıma sunuldu: Arama yapmak artık çok daha kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows için Google uygulaması kullanıma sunuldu: Arama yapmak artık çok daha kolay
    Google, Windows kullanıcıları için geliştirdiği yeni arama uygulamasını deneysel aşamadan çıkararak küresel çapta kullanıma sundu. 

Web'de ve yerel dosyalarda arama yapabiliyor

Yeni uygulama, Alt + Boşluk klavye kısayolu ile çalışan yüzen bir arama çubuğu sunuyor. Bu çubuk sayesinde kullanıcılar yalnızca web’de değil, aynı zamanda Google hesaplarındaki içeriklerde ve yerel dosyalarda da hızlıca arama yapabiliyor. Ayrıca dosya yükleme, ekran paylaşımı ve Google Lens entegrasyonu gibi gelişmiş özellikler de yer alıyor.

Uygulamanın en önemli değişikliklerinden biri ise varsayılan olarak Yapay Zeka Modu (AI Mode) ile çalışması. Önceki deneysel sürümde klasik arama ön plandayken, yeni sürümde aramalar doğrudan yapay zeka destekli sonuçlarla başlıyor. Kullanıcılar dilerse diğer arama yöntemlerine kolayca geçiş yapabiliyor.

Ayrıca Bkz.Google, yeni spam politikasını duyurdu: Bu siteler artık cezalandırılacak!

İlk sürümde yaşanan bazı teknik sorunların ardından Google, kullanıcılara uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemelerini önermişti. Yeni kararlı sürümün ise daha stabil ve kapsamlı bir deneyim sunduğu belirtiliyor. Windows 10 ve üzeri cihazlarda çalışan uygulama, şu an için sadece İngilizce dil desteği sunuyor.

Kaynak:https://blog.google/products-and-platforms/products/search/google-apps-windows-english/

• SORU: Edge'yi sistemden kaldırsak dahi bu "uygulama(!)" yine de çalışacak mı?

Yani bu gerçekten bir "uygulama" mı, yoksa tıpkı mundar ettikleri WhatsApp gibi, uygulama(?) adında bir EDGE UZANTISI mı?

• Linux üzerinde bu tarz eklentiler yıllardır var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• androiddeki gibi olacaksa kaldırmak istersiniz...

• En son bilgisayarı ne zaman açtığımı bile hatırlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.