Şimdi Ara

Telefon önerisine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran ayı gibi yeni telefon almayı düşünüyorum. Oyun performansı iyi olup kolay kolay ısınmayan ve kasmayan bir telefon olsun yeter. Şuan aklımda Galaxy A56 var. Bir de fiyat sınırım 30.000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için Exynos işlemcili bir cihaz almanızı önermem. Isınır, performansı kısar, uzun vadeli kullanıma pek uygun değil. A serisinin ekranı da hem kalitesiz hem de dokunmatik hassasiyeti pek iyi değil, bu yönden oyun kullanımına uygun bulmuyorum.

gürgençler’den telefon alırken bankkart’ın kampanyasına denk geldim 25.000 tl ve üzeri alışverişte 1.500 tl bankkart lira veriyordu ben de tam o aralıkta bi cihaz alıyodum direkt onu kullandım alışverişten sonra karta yüklenmesi de güzel oldu

telefon olarak zaten apple tarafı düşünüyosan gürgençler güvenilir ama bu tarz kampanyayla alınca daha mantıklı hale geliyor açıkçası ben hem cihazdan memnun kaldım hem de bankkart sayesinde bi tık daha uygun fiyata gelmiş gibi oldu o yüzden telefon bakıyosan sadece modele değil ödeme tarafına da bak derim ciddi fark ediyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.