|
Bugün çok kaliteli 10 bin TL lik ceketimi de giyindim biraz Eşref Tek gibi böyle jilet gibiydim, kasiyer kızlar falan bile bana kesin aşık oldular 12-13 saniye böyle bakakaldılar. Onlardan birine de yürüyecektim güzeldi baya ama, şimdi diğer müşteriler falan görür ayıp olur diye yürümedim Neyse kızlara yazılayım diye çıktıydık arkadaşla Sonra başka bir kız gördüm yine ona da yürüdüm. Nedense bugün iyi giyimliydim herhalde kızlar çok iyi karşıladılar beni. Sigara ikram etti hatta bu kız. Bu kıza da yürüdüm bu da sarışın mavi gözlüydü. Duygusal olarak hazır değilim falan dedi tamam dedim sağlık olsun. Birkaç tavsiye verdim ayrıldım ben de. Buradan ne sonuç çıkar? Evet, bugün 2 kızla tanışamadım. Ama bir gün tanışacağım. Daha önce de tanıştıydım böyle bir kızla, köpeği olduğu için ben ayrıldım sonradan. Köpeği olan kızları sevmiyorum köpek besleyen insanları biraz pis buluyorum açıkçası. Bu konunun ana fikri asla vazgeçmemek, umudunu kaybetmemek. Ve sana uygun olmayan birini bulduğunda gerekirse acımasızca şutlamak. Köpek sevmiyor musun? Şutlayacaksın benim gibi. Kimse vazgeçilmez, Hint kumaşı falan değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Şubat 2026; 19:43:12 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt