Şimdi Ara

Bu sistemde uyumsuz parça var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süredir oyun bilgisayar almayı düşünüyordum, bu paketi almaya karar verdim ancak birkaç kişi ekran kartını AMD ile değiştirebilirsin dediler. Ben sadece kasayı THERMALTAKE S250 olarak değiştirdim, bildiğim kadarıyla bu kasanın güç kaynağı iyi. Başka tavsiye etmek istediğiniz bir şey olursa sizlerden yorum bekliyorum, kampanyaya dahil olmak için en geç yarın almak durumundayım.

www.vatanbilgisayar.com
    AMD R7 7800X3D - RTX 5070 TI - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-b650m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html

• 650w o sistem için az. Fiyat da yüksek vatandan almak zorunda değilseniz diğer sitelerden bakın. Sadece oyun oynayacaksanız 9070xt de 5070ti seviyesinde bi kart ortalama 10k daha uygun fiyatlı.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aqua-gigabyte-geforce-rtx5070ti-windforce-oc-sff-16gb-ryzen-7-7800x3d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56189

Çok daha uygun. Kasa psu yükseltmesi yapılabilir.

Hocam kasayı 750W olanı seçtim, Vatan Bilgisayarı seçmemin sebebi hem 6 taksit kampanyası var hem paraftan bana tekrar 15.000 ₺ kampanya dahilinde iade edilecek.

Anladım hocam ilk mesajda kasayı değiştirdiğinizi atlamışım. O halde tercih edilebilir duruyor 15k iadesiyle. Ssdyi minimum 1tb g3 plus a yükseltmeyi unutmayın. Dramli olsun derseniz exceria pro çok iyi tercih.

Arkadaşıma geçtiğimiz ay vatandan oem paket aldık. Montajsız yolladılar sonrasında kendi şehrindeki bir vatan mağazasına paketlerin hiç birini açmadan götürdü, montaj yaptırdı. Sizin de aklınızda olsun. Montajsız gelirse paketleri açmadan bir şube ile iletişime geçip ürünleri kapalı kutu olarak götürün.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.