|
Eşarj istasyonları 25 bin aracın emisyonunu önlendi
-
-
reklamını da güzel yaptı
_____________________________ -
Elektrikli araçlara şarjı tamamen yenilebilir enerjiden sağlayan firmaları ben çok seviyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Bu konu, "elektrik de kömür santralından gelmiyor mu sankim" diyenlere kapak olmuş. Ayrıca geleceğin nasıl olması gerektiğini ve nasıl olacağını gösteren bir örnek olması açısından da değerli. Şarj istasyonları istenirse büyük ölçüde rüzgar ve güneş temelli yapılabilir. İşte o zaman gerçekten yalnızca egzozda sıfır emisyon değil, kaynakta da sıfır emisyon aşamasına geçilir.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
En pahalı şarj istasyonu.
Ne zaman denesem sorun çıktı istasyonlarında. Sorunsuz şarj ettiğimi hatırlamıyorum bile. Bu markadan uzak duruyorum. Bu bir zes iki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Üretilene kadar ortaya çıkan emisyonu kim emiyor ben de onu merak ediyorum...
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar... -
Bence sen aracını değiştir.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yenilenebilir enerji, doğal süreçlerle sürekli olarak yenilenebilen ve çevresel etkileri minimal olan enerji kaynaklarından elde edilen enerjidir. Güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, hidroelektrik enerji, jeotermal enerji ve biyokütle enerjisi bu kaynaklara örnektir.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Evet öyle. Benim bahsettiğim, araç üretilene kadar harcanan enerji. Bu hesaplarda onu bulmak mümkün değil...
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar...
En Beğenilen Yanıtlar
|
reklamını da güzel yaptı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt