< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Ocak 2026; 18:10:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung HW-Q990F Ana Konu | Kullanıcılar Kulübü
-
-
990f 45k'ya düşmüş
samsung trQ-serisi Soundbar HW-Q990F 11.1.4 ch Subwoofer & Arka Hoparlör (2025) Black | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/q990f-black-hw-q990f-tk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
hocam gördüğüm birkaç yorumda bluetooth bağlantısı sıkıntılı oldugu söylenmiş. ben hem tv hem telefon her türlü kullanmak için düşünüyorum fakaf bluetooth gerçekten sıkıntı yaratıyor mu??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ekran Kartı: MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
İşlemci:Ryzen 7 7800X3D
Anakart:MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers -
-
Akkason galiba ürün.Güzel uyumlu tasarım yapmışlar ancak fiyatı biraz fazla olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 25 Ocak 2026; 18:51:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
akkason,daha iyisi yok.Diğerleri havit,sonorous çok uyduruk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buna uygun stand linki atar mısınız arkadaşlar?
Bunu alanlar memnun ama kutudan çıkan vidalar tutmuyormuş sadece.
www.hepsiburada.com
Sonorous SP-200-B-BLK Hoparlör Ayakları Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/50vaebeWUrPd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 12 Nisan 2026; 22:7:18 >_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
Ben de arka hoparlörler için stand bakınıyorum da Akkason kalitelidir, sağlamdır fakat bana hiç estetik olarak güzel gelmedi. Diğer ürünler de yorumlarına baktığımda sağlam değil, dandik gibi bir sonuca vardım. Ne alacağımı bilemedim
_____________________________ -
HAVIT MA305 modelin için biçilmiş kaftandır. Yaklaşık 2 ay önce aldım ve çok memnunum sağlam şık ve oturaklı. Tavsiye ederim.
mediamarktHAVIT MA305 Projeksiyon Ayaklı Taşınabilir Askı Aparatı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_havit-ma305-projeksiyon-ayakli-tasinabilir-aski-aparati-siyah-1247023.htmlBirde malumunuz subwoofer sürücüleri açıkta ve bir ufak ters harekette çöp olma durumu var. O yüzden ufak bir araştırma yaptım ve subwoofer için cover tasarlayan hayırlı bir yabancı 3D baskı ölçülerini redditte paylaşmış. Dosyayı ankarada bir baskı atölyesinde samet adında bir arkadaş ile tanışıp yaptırdım ve şuan kargoda. Baskı sonrası arkadaşımız resim ve videosunu yolladı. Sonuç şahane olmuş.

Soru cevap kısmında da 3kg'a kadar taşıdığını (990f ürününün arka hoparlörleri 3,4kg galiba) ve 990f ürünü için üretilmediğini fakat kullanılabileceğini yazmışlar. Uzun kullanımda hoparlörlerimin yere düşmesi vs gibi sorunlar yaşamaktan kaygılanıyorum açıkçası
Satıcı bu ürün için şöyle yazmış, yani aslında hoparlör için olmadığını ve vidalarının da uymadığını yazmış. Siz vida olayını nasıl çözdünüz

arkadaşlar merhaba. Ürünü ben de yeni aldım. TV bağlantısını nasıl yaptınız. bluetoth pek iyi değil gibi bazen takılma oluyor. arc den bağladım. Onda da verim alamadım. TV oled sony sanırım ondan. Siz nasıl yaptınız bi de optical deneyeceğim
1 bluetooth
2 arc/hdmı
3. optic
4 wifi
En verimlisi e-arc dir. Bluetooth ve optik denemeyin bile.
Ben Windows kasamdaki ekran kartını htmi ile soundbara bağlıyorum. Soundbarı da earc htmi ile tvye bağlıyorum. Böylece hem en iyi görüntü kalitesine erişebiliyorum hem de TrueHD Atmos gibi loseless ses kalitesini alabiliyorum.
Satıcının Samsung Q990F ten bir haber olduğu içindir. Vidası birebir uyumlu ve hiçbir ek malzeme kullanmadan direk arka hoparlörleri bağladık.
Tamam hocam size güvenip alıyorum şimdi çok övdünüz
Optic çıkışla bağladım. ses kalitesi güzel memnunum herhangi bi sorun da yok
e arc de sıkıntı yaşadım. ilk açılışta bazen tv den ses gelmiyor.
e-arc tv destekliyor mu?yoksa sadece arc mı destekliyor.Yoksa e-arc en sağlıklı yöntem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- samsung hw-q990f
- lg spt8-s
- aktif subwoofer
- televizyonda görüntü var ses yok neden
- arabada en iyi ekolayzer ayarı
- en iyi bluetooth hoparlör
- inanılmaz aile 3
- tv ses sistemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt