|
-
Orta halli bir şey arayan bile bakmasın, 55 polyester ve o sıradan piyasa malı olan rahatsız kumaşa sahip aman diyeyim vaktinize yazık. Tekstil ülkesinde(!) böyle dandik ürünlerin satılması olacak iş değil.
Günümüzde artık marka diye bir şey yok, kaliteli pamuk veya kalitesiz sözde pamuk, polyester var. Piyasa malını size reklamlarla itelemeyi başaran yani 50-100 liralık malı 500-1000 arasına iteleyebilen marka oluyor sizde onları zengin eden oluyorsunuz. Bunu anladığımdan beri bütün satın alma profilimi değiştirdim size de bilgi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ocak 2026; 14:7:35 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
L beden seçince 850 TL ye çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Hayatı, size gülmeyi unutturacak kadar ciddiye almayın."
- Robin Sharma -
10 sene önceki kalitesi yok.
bir kapsonlu aldım, 3. yıkamayı göremedi bile hış oldu
_____________________________ -
Ben de almıştım ancak direk çöpe attım. elbise kutularına bile koymadım. Bildiğin poşet giymiş gibi hem kokutuyordu hem rahatsız ediyordu.
_____________________________ -
yeter ya cidden normal kıyafet satan kalmadı. plastik mi giyelim arkadaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İlham vermesi bakımından, satın alma profilinden bize biraz bahseder misin kardeşim. Nasil almaliyiz, nerden, ne şekilde?Özelden de yazabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 16 Ocak 2026; 2:9:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Orta halli bir şey arayan bile bakmasın, 55 polyester ve o sıradan piyasa malı olan rahatsız kumaşa sahip aman diyeyim vaktinize yazık. Tekstil ülkesinde(!) böyle dandik ürünlerin satılması olacak iş değil. Günümüzde artık marka diye bir şey yok, kaliteli pamuk veya kalitesiz sözde pamuk, polyester var. Piyasa malını size reklamlarla itelemeyi başaran yani 50-100 liralık malı 500-1000 arasına iteleyebilen marka oluyor sizde onları zengin eden oluyorsunuz. Bunu anladığımdan beri bütün satın alma profilimi değiştirdim size de bilgi olsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
iOS
Android