Şimdi Ara

PRAGMATA Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PRAGMATA Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun demo sürümü ile uyumludur.

Oyun Tam sürüm olarak çıkış yaptığında, Türkçe Yama tam sürüme uyarlanacaktır.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

VolkTyson / Sweaty / Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosyalarını doğrulamanız gerekiyor.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2: Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

PRAGMATA Türkçe Yama İndir

PRAGMATA Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum ve Oynanış Videosu

Calypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, son günlerde bizden çok istemiş olduğunuz PRAGMATA oyunu için yayımlanmış olan demo sürümü için, Calypso ekibi olarak PRAGMATA Türkçe Yamasını hazırladık. Bu videomuzda PRAGMATA Türkçe Yama Kurulumunu ve Türkçe Oynanışını göstereceğiz. PRAGMATA Türkçe Yama İndir : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/pragmata-turkce-yama-indir Calypso Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS VirüsTotal : https://www.virustotal.com/gui/file/80a5f1415c3f856f4007df9832400c46efc4c56b15e7f93bc1ed56b94581a275 Görüşlerinizi ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #pragmata #türkçeyama #türkçeoyun
    https://www.youtube.com/watch?v=hMCmaN1Dcyw&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

• Sizin vesilenizle demoyu oynadık ama bilemiyorum, oyun kaliteli ama ne derece bir hikaye ve macera verecek soru işareti, eğer sürekli demodaki gibi ikide bir dövüş ve hack ile geçecekse zaman ve tatmin edici bir hikaye derinliği de olmazsa çok zahmetli ve usandırıcı olur bu şekilde, bu dövüş esnasında hack ve farklı silahlara geçiş hem iyi hem kötü, insanın gözünü-kafasını çok yoruyor, bunun hakkında çok olumlu düşünemiyorum. Adam bana ateş ediyor, ben duruyorum o esnada ateşim daha etkili olsun diye hack yapmaya çalışıyorum, bu güzel bir şey olarak görünmüyordu zaten, şimdi deneyimlemek bu düşüncemi daha da pekiştirdi. Zaten biz bir de altyazı okumak zorunda olduğumuzdan bu konuda tam dezavantajlıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 17 Aralık 2025; 21:56:42 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.