Şimdi Ara

Hoparlör hem pcye hem de monitöre bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Xbox series x konsol ve bilgisayar kasasına sahibim. Çift HDMI'ı olan monitörümle her ikisini kablo tak çıkar yapmadan kullanabiliyorum.

Aynı şeyi ses için hoparlörle yapmak istiyorum. Bir 1+1 ya da 2+1 hoparlörü hem kasaya hem de monitöre (xbox da olur) bağlamak mümkün mü?

Amacım, xbox'ın koluna herhangi bir kablo bağlamadan ve hoparlörün kablosunu da tak çıkar yapmadan her iki cihazdan gelen sesi (aynı görüntüde olduğu gibi) tek hoparlörden alabilmek.

İyi günler,

• 2 tane line girişi olan bir hoparlör alırsanız dediğinizi yaparsınız. 2 farklı kaynaktan hoparlöre 2 kablo bağlayacaksınız. Kimi hoparlörler ikisi arasında kumandadan seçim yaptırıyor. Kimisi de aynı anda her 2 kaynaktan gelen sesi de çalıyor. Ama şunu söyleyim monitörlerin ses çıkışları çok kötü oluyor. Monitörden hoparlöre aktardığınız ses çok kalitesiz gelebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba,

Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Kaliteli ses veren ve 2 tane line girişi olan bir hoparlör öneriniz varsa, yazabilir misiniz?

Teşekkürler,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkürler,

Muhtemelen alacağım.

Monitörün kulaklık girişinden kötü ses gelirse, xbox'ın koluna bağlayıp oynarım artık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.