Şimdi Ara

Cepte Şok ve Axess 1.500 TL'ye 150 + 150 + %10 Kombo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess Juzdan uygulamasında Cepte Şok 1.500 TL'ye 150 TL chip para kampanyası var. Öncelikle 150 TL'nin ilki bu.

Cepte Şok uygulamasında ise Perşembe ve Cuma günleri 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL winpara kampanyası var, ikinci 150 TL'miz bu.

Bildiğiniz üzere Aralık ayı boyunca Troy kartlara %10 market indirimi kampanyası da var.

Bunun için önce Axess Troy kartımızla Şok hesabımıza 1.500 bakiye yüklüyoruz ve 150 TL chip para ile %10 kampanyasından 150 TL indirim geliyor. Toplam 300 TL oldu avantajımız.

Sonrasında yüklediğimiz winpara ile şok'tan 1.500 ve üzeri bir sipariş veriyoruz, ertesi gün 150 TL winpara hesabımıza yükleniyor.

1.500 TL'lik alışverişte 450 TL avantaj sağlamış oluyoruz.

Ayrıca yüklediğimiz her 100 TL için 1 TL winpara hediye edildiği için toplam avantajımız 465 TL'ye ulaşıyor.

Güle güle kullanın 👋

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''

• Şoktan alışveriş yapanlar için başarılı kombo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Üstad adam yazmış, ediyor olmasa yazmazdı.

Ama emin olmak istiyorum diyorsanız, ben 3-4 gün önce yaptım yüklemeyi ve kabul etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir
  • Free kartım ve sanal kartım MasterCard, bunu online değiştirmek mümkün mü arkadaşlar? Sanal kartı kapatıp yeniden açtım yine MasterCard olarak açıldı.Hesaba bağlı banka kartı da MasterCard bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkus76 -- 6 Aralık 2025; 11:22:25 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Yeni kart başvurusunu troy şeklinde yapman gerekiyor. Bu arada FREE'de troy yok sadece mastercard

• salaRus kullanıcısına yanıt
    Free troy var, daha önce yoktu ben müşteri hizmetleri aracılığıyla başvuru yaptım, bilgilerinize

• perşembe-cuma 150 tl puan şok uygulamada göremedim nerede yazıyor?

sanırım sadece 4-5 aralıkmış?

Şu an tekrar geldi. Her Perşembe ve Cuma banner çıkıyor uygulamada.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • cuma günü 1500 tl yükleme yaptık ama 150 tl gelmedi. sadece 15 tl ilave bakiye geldi.

şartlardada ertesi gün yatar yazıyordu ama yatan yok

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.