|
Bildirim

|
Umarım daha da yükselir ve windows denen işkence tarihin çöplüğüne karışır
|
|
Microsoft erimeyi geçtim, çökmeye doğru gidiyor. Bu, inkar edilemez bir gerçeklik! Dolayısıyla adil şartlarda rekabet edemeyen Microsoft, Nvidia, OpenAI hepsi bir araya gelmiş piyasadan hem tüm RAM'leri topluyorlar, diğer yandan politik, sermaye ve lobi güçlerini kullanarak üretimi kıstırıyorlar. Bundan sonra son kullanıcıya RAM satılmasını istemiyorlar. Herkese Win11 önyüklü hazır sistemler satmak, oyuncuları da "Bulut Oyunculuğu" na mecbur kılmak istiyorlar.
Nasıl olsa bulut sistemleri Nvidia ve Microsoft'un elinde. Bu RAM krizini basit bir sipariş yoğunluğu olarak yorumlamak saflık ve vizyonsuzluk olur. Bu şirketler aklınıza gelmeyecek çirkinlikleri yapabilecek cüret ve güçteler. Kısacası stratejileri şu: -Kişiselleştirilmiş bilgisayarları çok pahalı hale getir. -Buna alternatif "CLOUD" abonelik bazlı oyun platformunun propagandasını yap, insanları buraya cazip kampanyalarla çek. -Yalnızca Win11 önyüklü markalara sınırlı sayıda RAM ve SSD tedariği sağla. -Önümüzdeki yıl gümbür gümbür modaya dönüşecek olan SteamOS ve Linux trendinin önünü kes. Abartmıyorum, evet SteamOS geliyor ve bunu Microsoft da görüyor. Zaten bu açıklamaların tam da Steammachine ve SteamOS duyurulduktan sonra gelmesi tesadüf değil. Bazı soruları sormak lazım. Yapay zeka talebi tam iki yıldır çok yoğun şekilde var, ne oldu da RAM stoklarında sorun yokken yalnızca bir ayda beşe katlandı? Bildiniz, manipülasyon var. Ama bunu vizyonsuz, öngörüsüz, ona buna her tweetinde ergen gibi laf sokma gayretindeki teknoloji youtuberı dangalaklara anlatamazsınız. |
|
Cunku birileri mamalarini veriyorda ondan. Gelecek linux da
|
|
Öğrendikten sonra linux çok rahat gelecektir. |
|
sevindirici bir haber. çünkü linux oyun destekmediği için kullanılmıyordu, tüm oyunları desteklerse microsoft sallanır
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 4 Aralık 2025; 15:47:40 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Steam PC satışa çıkınca belki de %5'e ulaşır. |
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Aralık 2025; 4:27:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
la ben farkında olmadan linux kullanıyormuşum ya yaktın beni MACOS |
|
|
en bait örnek shelby marka ampul +100 senedir yanıyor markalar ömürlük yaparsak bi satacaz sonra para kazanamayacaz diye kasıtlı boza boza bu hale geldi zaten örnek apple airpods tamir derece puanı koca bir 0 |
|
|
1 yıl oldu Linux Bazzite kullanıyorum. Gayet memnunum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irai3Eif -- 6 Aralık 2025; 23:19:19 > |
|
beyler windows'ta ne sıkıntınız var? herkes dert yanmış, ben de yıllardan beri kullanırım hiç bir eksiklik hissetmedim. |
|