Şimdi Ara

Türk Telekom “Yeni Değerli Prime Sınırsız” Tarifesini Duyurdu — Her Yönüyle Sınırsız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52
Cevap
4
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 📱 Yeni Değerli Prime Sınırsız – Tarifeye Genel Bakış

Türk Telekom, Prime portföyünde yüksek segment ve tamamen sınırsız bir tarife sunuyor: Yeni Değerli Prime Sınırsız. Bu paket, müşterilere mobil kullanımda “kota / FUP / aşım korkusu olmadan” özgürlük vadediyor.

---

🔹 Temel Tarife Özellikleri

İnternet: Sınırsız cepten internet.

Dakika: Yurt içi her yöne sınırsız dakika.

SMS: Sınırsız SMS.

Ek Faydalar: Prime avantajları sunuluyor.

---

💰 Fiyatlandırma

Durum Aylık Ücret

12 fatura dönemi taahhütlü 2.000 TL
    Taahhütsüz 3.000 TL

> Not: Tarifenin aylık ücretine telsiz kullanım ücreti ile yeni hat tesisinde yansıtılan ruhsatname ücreti ve özel iletişim vergisi dahil değildir.
    Ayrıca taahhüt vermek isteyen müşteriler “SOZ” yazıp 5555’e SMS gönderebilir.

---

⚠️ Kullanım Koşulları ve Sınırlamalar

Tarifeden yalnızca bireysel aboneler faydalanabilir.

Ücretsiz dakika her yöne; ancak bazı istisnalar var: yarışma hatları, 1XY özel servis numaraları, faks, veri (data) aramaları, yurtdışı / KKTC aramaları bu tarife kapsamında ücretsiz dakikaya dahil değil.

SMS’ler: Yurt içi her operatöre ve sabit hatlara geçerli. Ancak uluslararası SMS’ler ve web üzerinden SMS gönderimleri ücretsiz SMS paketine dahil değil.

İnternet hakkı sadece APN / internet APN’i üzerinden yapılan veri kullanımını kapsıyor. VPN, bazı tünelleme araçları kullanımında tarifenin sınırsız hakları geçerli olmayabilir.

Kullanılmayan haklar (dakika, SMS, internet) fatura dönemi sonunda silinir.

IP şifreleme, VPN gibi kullanımda veriler tarife dışı değerlendirilebilir.

1 Kasım 2025 itibarıyla tarife kullanan müşteriler 4.5 G servisinden otomatik faydalanabilir (cihaz ve SIM uyumluysa).

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

---

✅ Kimler İçin Uygun?

Sürekli kullanılan mobil internete kota sınırlaması istemeyen kullanıcılar

Yoğun konuşma ve SMS kullananlar

Prime avantajlarından faydalanmak isteyenler

İş, içerik üretimi ya da hotspot kullanımında mobil veriye büyük ihtiyaç duyanlar.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/yeni-degerli-prime-sinirsiz-tarifesi.aspx

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Faturasız’da 50 ve 100GB’leri ücretsiz vererek yoğunluğu ölçüp buna göre sundular diye tahmin ediyorum. Yalnız anlaşılan o ki tarife herkese açık değil, kişiye özel sunuyorlar gibi görünüyor. Bakalım direkt taahhütlü fiyat olan 2000TL üzerinden mi sunacaklar, yoksa kişiye özel tekliflerde standart olan taahhütlü fiyatın üstüne kişiye özel oranlarla indirimler verip mi sunacaklar..? Hotspot kotası da yok, iyice yayılırsa kapatırlar bu tarifeyi ben diyeyim

Sıradaki hamleyi Turkcell’den bekliyoruz diyeceğim ama Turkcell’in WhatsApp ve BiP dışında sınırsız internet vereceği falan yok, uygulama odaklı sınırsız data vermeye bile korkuyorlar. Madem altyapın bu kadar iyi, o kadar hız veriyoruz diyorsun. Lifecell döneminde bile Instagram’a max 5GB vermişlerdi
  • Sınırsız İnternetiniz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız’da 50 ve 100GB’leri ücretsiz vererek yoğunluğu ölçüp buna göre sundular diye tahmin ediyorum. Yalnız anlaşılan o ki tarife herkese açık değil, kişiye özel sunuyorlar gibi görünüyor. Bakalım direkt taahhütlü fiyat olan 2000TL üzerinden mi sunacaklar, yoksa kişiye özel tekliflerde standart olan taahhütlü fiyatın üstüne kişiye özel oranlarla indirimler verip mi sunacaklar..? Hotspot kotası da yok, iyice yayılırsa kapatırlar bu tarifeyi ben diyeyim

Sıradaki hamleyi Turkcell’den bekliyoruz diyeceğim ama Turkcell’in WhatsApp ve BiP dışında sınırsız internet vereceği falan yok, uygulama odaklı sınırsız data vermeye bile korkuyorlar. Madem altyapın bu kadar iyi, o kadar hız veriyoruz diyorsun. Lifecell döneminde bile Instagram’a max 5GB vermişlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarife kapalı mevcut müşteriye teklif gelirse geçiş varmış 11.nde kapanmış.

Öyle bir tarife yok diye biliyorum varsada bizde 15 gb ilk çıktığında vardı.

4 5 yıl önce Limitsiz Redli isimli tarife çıktı hotspot sınırı yok, daha iki ay öncesine kadar kullanıyordum 2000 TL olunca çıktım. hala bu tarifede olanlar var 2000 TL veriyorlar. yıllardır yeni abone almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 20 Kasım 2025; 9:18:41 >
  • Bu tarife yeni mi eskimi anlamdım. Herkes için alım varsa bekar olup ev interneti ve cep interneti kullanan arkadaşlara önereceğim. Zaten normalde ev ve cep için 1300lira civarı ödüyor. 2000 verir heryerde sınırsız kullanır

Malesef kapanmış müşteri hizmetleri öyle dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tarifem: TT Aşımsız Prime Sınırsız Düşün 70GB + Sınırsız Sosyal Medya

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • Oyeeeeee

5G sonrası hangisi daha yüksek hız verirse orda olurum, ya Vodafone ya Türk Telekom.

Şu an Vodafone da aynı tip tarifeyi 1190₺’dan 24 ay taahhütle kullanıyorum;

Türk Telekom “Yeni Değerli Prime Sınırsız” Tarifesini Duyurdu — Her Yönüyle Sınırsız!

Hız sınırsız ve 15 GB hotspot kotası mevcut, her ay 24 saat geçerli günlük ücretsiz sınırsız interneti alıp o gün sınırsız hotspot keyfi yaşayabilirsiniz.

Türk Telekom da ise hotspot limiti yok gördüğüm kadarıyla, güzel haber.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben 2027 yılına kadar vodafonedayım 742.5 lira engelli indirimi ile

biliyorum.

aksini mi iddia ettim?

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sınırsız İnternetiniz hayırlı olsun
    Daha geçemeden kaldirdilar bile siteden😂

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.