Şimdi Ara

Oppo Reno 15 ve 15 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • jubeii kullanıcısına yanıt

Dört yıldır meraklı Realme kullanıcısıyım. Üç gün önce beşinci bir modeli denemeye kalktım - sanırım şu anki aldığım Realme C61 modelinden kesin ayrılmak istemem. Tüm kullandığım modellerin arasında en geniş ekran gövdesine sahip C61 modeli beni benden aldı. Realme Opponun ürünü zaten o bir ikincisi kamerası konusunda bile Realme Xiaomiyi çoktan geçti.

• Story atmışlar yakında Türkiye de diye de Oppo hep pahalı satıyor ülkemizde. 20 bine alacağın poco ile aynı donanımın biraz iyi kameralı hali 30 35k oluyor. Reno 15 mesela 7 gen 4 ile gelecek s25 fe den pahalı olur mu göreceğiz. Ucuza gelse ben de düşünürdüm de gerek yok. Gerçi fiyatları belli değil ama önceki modeller pahalıydı.

@zero fear snapdragon 7 gen 4 e 35k çok bence ama o fiyata gelebilir. 15 pro mini modeliyle mi karıştırdın acaba 15 i? Pro mini modeli 50-60k olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 3 Ocak 2026; 17:45:32 >

Evet hocam kastettiğim 6,32 inç olan model. Oppo'nun genel olarak saçma bir fiyatlandırması var f/p olamadı hiçbir zaman ama bu tür 15 pro mini gibi kompakt cihazlar her markada pahalı oluyor. S25 FE ve Poco kalas telefonlar. Ebat olarak bunun rakibi değil.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Yok ben zaten mini modelle kıyaslamadım. Mini modeller hem güzel hem pahalı oluyor vivo x200 fe de öyleydi. Ama şimdi s25 fe ile reno 15 herhalde boyut olarak yakındır. Fiyat olarak da yakın olursa işi zor. Ben honor 400 ile benzer fiyata çıksa reno 15 i ciddi düşünürdüm bu arada.

Keske mini versiyonu gelse. Herkesin 60k parasi yok. Ne orta segmentte ne alt segmennte mini boyut telefon yok. Hepsi kafam kadar

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Cahilliğime verin,düz ile pro arasinda özellikler doğruysa bataryadan başka fark göremedimm.? Pro yu pro yapan nedir.?

@SEHZADE63 3 model var sanırım. Reno 15, 15 pro mini, 15 pro max. 15 de 7 gen 4 işlemci var diğerlerinde dimensity 8350. Dimensity çok daha güçlü. Kameralar 50 50 8 ken 200 50 50 falan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 14 Ocak 2026; 17:18:17 >
  • Pro modeli Teknosa da inceledim, kasası iPhone’u anımsatıyor, 512 GB, 120X Zoom var, 4K 60 Fps video çekiyor, Ois gayet iyi, fotoğraf çekimi de iyi, Rdr açıyor ve gayette kompakt, dedim içimden bir acaba?

Fiyatı biraz daha düşerse iyi olur.

Oppo Reno 15 ve 15 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.