|
Merhaba, onvo smart tv sahibiyim, 1 haftadır Netflix uygulamasına girince uygulama açılmıyor ve Google Play hizmetlerini güncelleyin uyarısı veriyor. Google play hizmetlerini güncelle seçince cihazınızla artık uyumlu değil yazıyordu, güncellenmiyordu. Birkaç Netflix sürümü denedim ve Netflix in 8.114.0 build 11 50676 numaralı sürüm apk sı çalıştı. Ben bu sürümün apk sını internetten (Apk combo) sitesinden indirdim. Başka sitede var mı bilmiyorum. ilk olarak hata veren Netflix sürümünü tv den kaldırdım. indirdiğim Netflix in apk dosyasını flash belleğe attım ve tv ye Flash bellek üzerinden yükledim. (Siz tv bro ya da başka bir web tarayıcı ile tv üzerinden de indirip yükleyebilirsiniz). Netflix’i yükledikten sonra İlk açılışta gelen güncelleme uyarısına iptal seçerek uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Aynı hatayı alan tv lerde de çalışacağını düşünüyorum. Apk için link vermek yasak değil ise konuya ekleyebilirim. hata görselleri; ![]() ![]() indirilen ve çalışan netflix sürümü; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 10 Ekim 2025; 21:10:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı