Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 gizlilik ekranı ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S26 gizlilik ekranı ile geliyor
    Akıllı telefon kullananların ihtiyaç duyduğu özelliklerden birisi de hayalet ekran. Doğrudan bakıldığında ekranı gösteren ancak yanlardan bakıldığında karartı oluşturan hayalet ekranları özel ekran koruyucular ile elde etmek mümkün.

Samsung Galaxy S26 gizlilik ekranı

Gelecek yıl piyasaya çıkacak Samsung Galaxy S26 serisinde dahili olarak böyle bir özelliğin sunulacağı ortaya çıktı. One UI 8.5 beta kodlarında fark edilen satırlar Privacy Display adında bir ayar menüsüne işaret ediyor. 

Ayrıca Bkz.Galaxy S26 serisinin kamera özellikleri ortaya çıktı

Otomatik Gizlilik butonunu aktif ettiğinizde devreye giren Privacy Display özelliği ayrıca belirli saatlerde de etkin hale getirilebiliyor. Yine hangi uygulamada hayalet ekranın devreye gireceğini belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca belirli etiketlere veya verilere sahip resimleriniz ve kilit ekranına da bu özellik uygulanabiliyor. Son olarak Maksimum Gizlilik seçeneği seçilirse Privacy Display etkin iken parlaklık daha da azaltılıyor. 

Kaynaklar hayalet ekranın donanıma ihtiyaç duyduğunu düşündüğü için ilk olarak Galaxy S26 serisinde sunulacağını tahmin ediyor. Donanım kısıtlaması yoksa muhtemelen sonrasında diğer Galaxy modellerine de sunulacaktır. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_galaxy_s26_ultra_will_have_a_privacy_display_feature_that_limits_visibility_from_side_angles-news-69778.php

• Donanıma ihtiyaç olmadan açılı görüşü nasıl engelleyebilirsiniz ki? Şahsen yazılımsal bir özellik olabileceğini düşünmüyorum.

Zaten donanımsal olarak da böyle bir teknolojinin varlığından haberdar değildim, ama olsa olsa donanımsal olur kanaatindeyim. Gelirse çok da kullanışlı olur.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Altındaki ledlerin açısından kaynaklanıyor diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dead Space6 kullanıcısına yanıt
    Bu telefon özelinde, ledlerden ziyade üzerindeki katmanda birşeyler oluyor olmalı. Çünkü açıp kapatabildiğiniz ve uygulama özelinde kullanabildiğiniz bir özellik diyor. Yani mekanik bir yapıdan ziyade, akıllı cam benzeri elektrik akımına tepki gösteren birşey canlandı gözümde.

• Hayalet ekranlı ekran koruyucularında düz baksan bile ekran biraz karanlık gözüküyordu bakalım bunda nasıl olacak.

Uygulama bazlı çalışabiliyor muydu peki? Ya da isteğe bağlı aç/kapat var mıydı?

Bence de CoE ekran kullanacakları için bu özellik olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy S26 gizlilik ekranı ile geliyordanmatyoutube
    Mercedes s-klasse W221 s500 lift Split View
    https://www.youtube.com/watch?v=oY_wN0G3UgY

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt

Bu biraz farklı bşr teknoloji. Pilsellerin açısı , yapay zeka ile kontrol edilebiliyor.android authority siresinden alıntı yaptım;

"Flex Magic Pixel, daha önce Samsung Display'in açıkladığı gibi, ekranın yanındaki kişi tarafından kolayca görülemeyeceği şekilde görüş açısını ayarlayan bir teknolojidir. “Kullanılan uygulamaya bağlı olarak güvenlik düzeyini ayarlamak için yapay zeka teknolojisiyle senkronize edilebilir, böylece tüketici rahatlığı artar.”

Samsung'un ekran kolu da bir örnek verdi bunun nasıl çalışabileceği hakkında:

Örneğin, bir akıllı cihaz kullanıcısı halka açık bir yerde bir bankacılık uygulamasını çalıştırdığında, AI teknolojisi ortamı otomatik olarak tanıyabilir ve ek güvenlik özelliklerini başlatabilir. Flex Magic Pixel teknolojisiyle donatılmış OLED'ler akıllı cihazların güvenliğini daha da artırabilir." Denilmiş.

İşte inovasyon budurSamsung Galaxy S26 gizlilik ekranı ile geliyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen teknoloji ile bunun arasında çok fark var. Bunda polarizasyon sabit olarak değiştirilmiş. Samsung'un yeni teknolojisi ise habere göre isteğe bağlı, hatta uygulamaya bağlı olarak devreye girebilen bir teknoloji. Aradaki fark bu hocam, yoksa bunu biliyorum. Bahsettiğinize benzer şekilde LG 3D tv'lerinde de iki farklı gözlük kullanarak bir kişi başka görüntü diğer kişi başka görüntü aynı TV'yi izleyebiliyordunuz.

• samsung s26 güzel telefon ben beğeniyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.