Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 serisinde Pro ve Edge gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S26 serisinde Pro ve Edge gelmiyor
    Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S26 serisiyle ilgili belirsizlikler netleşmeye başladı. Daha önce Edge ve Pro isimlendirmelerinin mevcut modellere alternatif olup olmayacağı tartışılırken, Samsung kaynaklı yeni bir belge bu ihtimali büyük ölçüde ortadan kaldırdı. 

Pro ve Edge rafa kaldırıldı

Samsung Kolombiya tarafından paylaşılan ve promosyon planlarını içeren bir PDF dokümanına göre Galaxy S26 serisi, Galaxy S26, Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Ultra olmak üzere üç modelden oluşacak. Belgede Galaxy S26 Edge ya da Galaxy S26 Pro adına dair herhangi bir ifade yer almıyor. Bu durum, serinin mevcut ürün yapısını koruyacağını doğruluyor.

Son dönemde ortaya atılan iddialar, Galaxy S26 Edge'in S26 Plus'ın yerini alabileceği, S26 Pro'nun ise standart modelin konumuna geçebileceği yönündeydi. Ancak hem önceki sızıntılar hem de bu son belge, Samsung’un bu yönde bir değişiklik planlamadığını gösteriyor. Dolayısıyla ürün gamında değişim beklenmiyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S26 Ultra çıkmadan test edildi: İşte erken sonuçlar

Edge ve Pro modellerinin belgelerde yer almamaları, bu cihazların daha ileri bir tarihe ertelenmiş olabileceği ihtimalini de gündeme getiriyor. Şirketin Edge gibi niş modeller yerine ana akım kullanıcıyı hedefleyen üçlü yapı üzerinden ilerlemesi ise kafa karışıklığının önüne geçebilir.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_confirms_there_wont_be_a_galaxy_s26_edge_and_s26_pro-news-71147.php

• Çok çıkarıyor gelmesin 2 model çıksın düzgün çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansirin89 -- 18 Ocak 2026; 12:57:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 224 plus pro max bukadar seriye gerek yok düzgün olsun 2 seri olsun

• Conduran kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiye göre beklenti değişiyor. Bende plus var, bi daha alsam plus alırım. Neden dersen ekran büyük ve kaliteli, kamera adası küçük, ağırlığı ve fiyatı da ultraya göre az tabi. Kamera, kalem felan önemli değil dersen on numara telefon.

Aynı seride 3 telefon da birbirine talip.

Z serisi nasıl ikili gidiyor ise S serisi de ikili gitmeli.

S26 Pro (Düz) S26 Pro Max (Ultra) bekliyordum şahsen. Hem Xiaomi'ye hem Apple'a rakip olurdular bu isimleme ile.

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    FE kullanmadım ama ultradan sonra plus kullandım bundan sonra benim seri bu 😀

• Pro yoktu zaten, yoksa var mıydı?

• şunu apple gibi yapmak çok mu zor kardeşim. 6.3" boyutunda kalem hariç ultra özelliklerini koy, adına da pro ekle geç. niye bizi 6.9"'e zorluyorsun yıllardır.

2026'da iPhone 18 Pro/Max ve Samsung S26/+ tanıtılacak. 2027'de kalan modeller tanıtılacak

Ufaktan iki yılda bir telefon tanıtma dönemine giriyoruz, iyi oldu teknolojik gelişmelerin hızı düştü çünkü.

• Samsungun 36383. sallama, clickbait, YAPIYOR OLDU OLACAK BEKLENİYOR SIZDI AKTI TELEF OLDU haberi, artık bıktık, OLSA DA OLMASA DA ALMIYORUZ BU LANETLİ MARKAYI...

• Samsung'un tasarım ekibinde işe girmek istiyorum. Resmen adamlar bedavadan para kazanıyor ve kimsenin umurunda değil. Kameranın çıkıntısına halka ekleyerek s21 den bu yana maaş alıyor adamlar. Apple da ada mada bir şeyler arka kapak falan renk menk var abi günün sonunda. Samsung, "abi ne yaptık bil, ne yaptınız oğlum? Halllllka hem de kameraya".

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.