< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 27 Eylül 2025; 22:44:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tek dostum dh konu dışı. (2. sayfa)
-
-
parasi olan adamlari alalim sora dimdizlak ortada kalmiak
hamzos 5 parasizlari konseye doldurdu ayni yanlisa dusmeyek
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Valla doğru dedin sen olmasan ayakta duramaz bu grup büyük hata ettim en iyisi sekreterime söyliyim bize ballı zengin üyeleri ayıklasın liste halinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
aynen hocam buda hamzoşa ders olur artık
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Genel kültür (tarih, doğa, dünya, kitap, sinema, müzik, oyun vs) edin. Kulüplere üye ol. Arkadaş edin. Uygun bir ortama girersen ister istemez olur, arkadaş olmasa hiç olmazsa muhabbetleştiğin birileri olur. Özellikle geçmişte - okuduğun okullarda vs - çerve edinebildiysen ama sonradan kaybettiysen. Bazen insanlar çevresinde gerçekten dost olacak birisi çıkmadığı için geçmişte çevresi bulunsa dahi sonradan yalnız kalabiliyor. Bence en önemlisi böyle bir dost veya dostlar edinmektir - ki genelde öyle dost edindin mi başkasıyla ayrıca başka bağlamlarda sosyalleşme ihtiyacı da pek duymazsın. Şekil A, ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu yaştan sonra tanıdığın insanlar güven vermiyorsa eski dostlarına gideceksin. Bende dost edinemiyorum lise üni arkadaşlarıma yazdım aradım sordum. İlk günkü gibi hiç ara vermemiş gibi konuştuk. Gayet iyi hissettirdi. Arkadaşlık başka dostluk başka. Dostluk zaman ve anı biriktirmek istiyor. Hala çocukluk arkadaşlarınla kontak kurabilirsin illa aralarında seni seven özleyen vardır.
Yahu insta twitterdan yaz millete. biri bakmasa biri bakar. Karamsar olma daha kaç yaşındasin ki ömrün heba olacak kardeşim. Hayatın bir takvimi yok çık bu kafadan.
_____________________________ -
Benden de o kadar kardeşim, burası bir nevi hepimizin gizli günlüğü oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Bende seviyorum ama bazıları burda takılmamdan rahatsız neyse burası en azından çok gündem değil herkesin derdi var ve bu dertler hepimizin bilindik seylerinden uçuk muhabbetler gösterisler yok sacmalayip bazen kafa dagitmamiz da güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ülkücü adam nerelerdesin sen bi ses versene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt