Şimdi Ara

Microsoft'tan sürpriz: YouTube Premium'un en popüler özelliğini ücretsiz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'tan sürpriz: YouTube Premium'un en popüler özelliğini ücretsiz hale getirdi
    Microsoft, Android kullanıcılarına beklenmedik bir sürpriz yaptı ve YouTube Premium'un en çok rağbet gören arka planda video oynatma özelliğini ücretsiz olarak sunmaya başladı. Söz konusu özellik şimdilik sadece Edge tarayıcısının deneysel (geliştirme aşamasındaki) sürümü olan Edge Canary'de kullanılabiliyor.

Microsoft'tan sürpriz: YouTube Premium'un en popüler özelliğini ücretsiz hale getirdi

Arka planda video oynatmayı denemek isteyen kullanıcıların yapması gerekenler oldukça basit. Öncelikle, Android cihazlarına Edge Canary'nin en son sürümünü yüklemeleri gerekiyor. Ardından şu adımları takip ederek sonuca ulaşabilirler:

1. Tarayıcı adres çubuğuna edge://flags yazıp açın

2. "Video Background Play" seçeneğini bulun ve aktif edin

3. Tarayıcı ayarlarından Site ayarları > Arka planda sesini kayıttan yürütme özelliği açın.

İşin bir de Google tarafı var

Tüm bu ayarları yaptıktan sonra başka bir uygulamaya geçseniz, telefonunuzun ekranını kilitleseniz veya farklı bir sekme açsanız bile videolar arka planda kesintisiz bir şekilde oynamaya devan edecek. Kullanıcılar için harika bir özellik ama işin bir de farklı bir boyutu var.

Eğer bu özellik tarayıcının kararlı sürümüne gelirse, Android kullanıcılarının YouTube Premium'a abone olma ihtiyacı önemli ölçüde azalacak. Google'ın bu hamleye nasıl tepki vereceği merak konusu. Zira şirket daha önce YouTube kurallarını ihlal eden bazı Microsoft uygulamalarını engellemişti.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/microsoft-edge-youtube-background-playback-android-3593111/

• Yıl olmuş 2025. Siz bile teknoloji forumunda 10 küsür yıllık üyesiniz, bu işlerden biraz anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Hiç mi veri güvenliği bilinciniz gelişmedi?

Bütün fotoğraflarınızın, emaillerinizin, ajandanızın, Google Maps üzerinden konum verinizin, belki kredi kartı bilgilerinizin içinde olduğu Google hesabınızın şifresini, sırf reklamsız video izleme uğruna nasıl böyle uygulamalara girmeyi göze alabiliyorsunuz?

Her yıl yaz indirimleri, Kasım indirimleri kovalayan şu tayfa susabilir mi? Her şeyi ücretli abonelik yaptılar, Hizmet desen çöp.
    Aile üyeleri yakın değilse onları çıkarıyor cart curt haberler çıktı,
    Bu adamların ne güvencesi var :D

Zaten verilerimi çatur çutut yiyen bir şirket,
    Hiç umurumda değil biliyormusun?

Eleman ne veri veriyor ne de para veriyor, en iyisini yapıyor.
    Şirketlerin temel amacı "Kâr etmek" tir.
  • Kenara küçült özelliği vardı youtube uygulamasında (win 11) şu an yok neden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• wox kullanıcısına yanıt
    Bilinçli tüketici bir başka oluyor.👑

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Asıl mesele İOS ta böyle birşeyi yapmalarıdir.

Android kullanıcılarına,

YouTube'un özelliğini sundu...

??

3 farklı firma, 3 farklı seçenek. Hepsini dene, tarafını seç.

• premium un en önemli özelliği videoyu altta oynatması mı?
    Hayır reklamsız olması ve orda da bişi yapmayacakları kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brave bunu yıllardır yapıyor.

• Youtube'da daha çok reklam koyar ya da reklam atlama sürelerini uzatır :)

• WDStyle W kullanıcısına yanıt

Edge da ublock origin veya adguard kuplanabiliyirsun hocam eklenti olatak. Cok da guzel calisiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıl olmuş 2025. Siz bile teknoloji forumunda 10 küsür yıllık üyesiniz, bu işlerden biraz anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Hiç mi veri güvenliği bilinciniz gelişmedi?

Bütün fotoğraflarınızın, emaillerinizin, ajandanızın, Google Maps üzerinden konum verinizin, belki kredi kartı bilgilerinizin içinde olduğu Google hesabınızın şifresini, sırf reklamsız video izleme uğruna nasıl böyle uygulamalara girmeyi göze alabiliyorsunuz?

Bu adamların ne güvencesi var :D

Zaten verilerimi çatur çutut yiyen bir şirket,
    Hiç umurumda değil biliyormusun?

Eleman ne veri veriyor ne de para veriyor, en iyisini yapıyor.
    Şirketlerin temel amacı "Kâr etmek" tir.

• Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyon kanka? Bi mesajda 50 tane farklı şeyden bahsetmişsin, hangisine cevap vereyim.

Çiçek gibi uygulama.

Orijinal YouTube apk yi modluyor ve özelleştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Firefox mobil ile yıllardır bunu yapıyorum zaten, uBlock Origin ile reklam da olmuyor. YouTube Music'i de böylece ücretsiz kullanıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mega şirketlerin köleleri gelmiş para veriyorum diye vermeyenlere hırsız diyor Microsoft'tan sürpriz: YouTube Premium'un en popüler özelliğini ücretsiz hale getirdi daha dur sen birkaç seneye o çok sevdiğin sitelere parayla gireceksin para yoksa yallah

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.