|
Bildirim

|
Revanced kullanıyorum . Hiç biri umrumda değil . Kurmuşum uygulamamı bütün her şeyinden yararlanıyorum
|
|
Yıl olmuş 2025. Siz bile teknoloji forumunda 10 küsür yıllık üyesiniz, bu işlerden biraz anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Hiç mi veri güvenliği bilinciniz gelişmedi? Bütün fotoğraflarınızın, emaillerinizin, ajandanızın, Google Maps üzerinden konum verinizin, belki kredi kartı bilgilerinizin içinde olduğu Google hesabınızın şifresini, sırf reklamsız video izleme uğruna nasıl böyle uygulamalara girmeyi göze alabiliyorsunuz? |
|
mega şirketlerin köleleri gelmiş para veriyorum diye vermeyenlere hırsız diyor |
|
Bilinçli tüketici bir başka oluyor.👑
|
|
Her yıl yaz indirimleri, Kasım indirimleri kovalayan şu tayfa susabilir mi? Her şeyi ücretli abonelik yaptılar, Hizmet desen çöp.
Aile üyeleri yakın değilse onları çıkarıyor cart curt haberler çıktı, Bu adamların ne güvencesi var :D Zaten verilerimi çatur çutut yiyen bir şirket, Hiç umurumda değil biliyormusun? Eleman ne veri veriyor ne de para veriyor, en iyisini yapıyor. Şirketlerin temel amacı "Kâr etmek" tir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Edge da ublock origin veya adguard kuplanabiliyirsun hocam eklenti olatak. Cok da guzel calisiyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yıl olmuş 2025. Siz bile teknoloji forumunda 10 küsür yıllık üyesiniz, bu işlerden biraz anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Hiç mi veri güvenliği bilinciniz gelişmedi? Bütün fotoğraflarınızın, emaillerinizin, ajandanızın, Google Maps üzerinden konum verinizin, belki kredi kartı bilgilerinizin içinde olduğu Google hesabınızın şifresini, sırf reklamsız video izleme uğruna nasıl böyle uygulamalara girmeyi göze alabiliyorsunuz? |
|
|
|
|
mega şirketlerin köleleri gelmiş para veriyorum diye vermeyenlere hırsız diyor |
|