< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Walla çok güzel bir yazı olmuş neden kimse yanıtlamamış bilmiyorum. Elinize sağlık. Güzel anlatım. Faydalı bilgiler , daha ne olsun. |
2023 kasım ayından beridir 408 kullanıyorum. FC5 kasa honda civic ten geçtim. Benim başıma burada yazılan sorunların hiçbiri gelmedi çok şükür, aldığımdan beri sıfır hata ile biniyorum. Şu anda araç tam 50.000 km de. Geçenlerde 45.000 bakımını yaptırdım fiyat olarak 8900 tl tuttu. Ondan önce şubat 2025 te bujilerin değiştiği 30.000 bakımda 10000 tl tutmuştu. Araçta tek hoşuma gitmeyen şey lastik ebatları, 205 taban çok sıska kalıyor bu araca, ben lastikler eskiyince bu jantlara kışlıkları taktırıp yen ibir jant lastik takımı alıcam, muhtemelen 235 50 19 lastikler ile devam edicem. Honda civic aracımı 7 yıl ve 165.000 km kullanmıştım, umarım bunu da bu kadar sıkıntısız bi şekilde kullanırım. |
Güle güle kullanın araç benim neznimde çok güzel. Bakımları uyguna yaptırmışsınız şuan güncel olarak bujili bakım 21.400 normal bakıma 14 15 bin TL fatura kesiyor Çetaş yetkili servisler. Bende hem bakım yapamayı sevdiğim hemde o parayı onlara yedirmemek için kendim daha iyi şartlarda bakım yakıyorum. 205 lastik benimde hoşuma gitmiyor sırf lastik yüzünden geyik testini 73 km/h ile tamamlıyor araç. 225 hatta 235 lastik olsa çok daha iyi sonuç vereceğine eminim. Sıkıntısız günlerde kullanmanızı dilerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|