Şimdi Ara

Bilgisayar alacağım, tavsiyeye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, üniversite dolayısıyla masaüstü bir pc almayı planlıyorum, bütçem 30-35k civarında. Açıkçası bilgisayar parçaları markaları özellikleri falan neredeyse hiç bilmiyorum. Bilgisayardan aşırı büyük bir beklentim yok, normal grafiklerde akıcı oyun oynayayım, gitar için ses kartı takayım istiyorum sadece. Sizce bu bütçeye bu beklentilerimi karşılayacak bir masaüstü alabilir miyim, alabilirsem nereleri önerirsiniz, hangi özellikleri önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

RX 9060lı kasa alacaksın mecbur. Kasa toplayacaksan sözde indirimleri kovalaman gerekecek, gaming gecesi, vatan %15 OEM vs. baya kovalaman lazım.

DDR5 anakartların hepsinde bios sorunu var, toplayacaksan anakartı google ile arattığın gibi zibilyon tane hata çıkıyor zaten. DDR5 alacaksan soğutma şart yoksa acayip ısınıyor.

Ben anlamıyorum demişsin, ses kartını seçip yaz. Ona göre yönlendirme yapılır, burada gitar için ses kartı bilen yoktur. 5 yıldır oyun çıktığıda yok, bende topladım senin gibi yatıyo akşama kadar.  

Şu fotoyuda değiştir, üniversite bittiğinde geri koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 27 Ağustos 2025; 6:35:36 >

• TheGladio kullanıcısına yanıt

Profil fotoğrafı falan ne alaka yahu beş yıl önce koymuşum kullandığım bir platform değil zaten yardım istedim yalnızca.. değişik konuşmuşsun yani yardım mı etmek istiyorsun dalga mı geçiyorsun belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.