Bu 3 araban birini alacam. Kafam çok karışık hangisini önerirsiniz neden? Güvenlik benim için 1. planda. gönlüm biraz CLA dan yana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu 3 araban birini alacam. Kafam çok karışık hangisini önerirsiniz neden? Güvenlik benim için 1. planda. gönlüm biraz CLA dan yana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun bu modellerin en iyilerini yazar mısın? Ben de onları araştırıyordum. Сla amg olacak onu biliyorum sadece G30 530i stepronic sportline favoriledim birtane. Yurtdışındayım buarada türkiye bu model var mı bilmiyorım audi 2t < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravrav -- 16 Ağustos 2025; 12:41:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaratılmış herhangi Bir insan evladı g30 530i gibi bir arabayı a5le clayla falan kıyaslamaz Sende evrime falan inanmıyorsan 530u al geç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günümüz şartlarında istenilen paralara nazaran, 5 para etmez araçlar hepsi. Çünkü artık hepsine torbacılar, tas kafalar ve sahte adidas eşofman tayfa biniyor, hepsinde yağ kaçakları, bakımsızlıklar başlamış, temizini bulma şansınız %1 o da fiyat çarpı 2 olarak. |